Ace nepadeda, gal kas žino kokiomis priemonėmis juos galima padaryti vėl baltais????
O man nudažė baltus rūbelius 
Ace nepadeda, gal kas žino kokiomis priemonėmis juos galima padaryti vėl baltais????
as taip pat be galo daug maikuciu sugadinau beskalbiant,
bet dabar skalbiu su svelniu skystu muilu "norit blanco delicado" arba su "perwoll" spalvotiems audiniams, ir nei viena dar nenusidaze ir neisbluko
bet dabar skalbiu su svelniu skystu muilu "norit blanco delicado" arba su "perwoll" spalvotiems audiniams, ir nei viena dar nenusidaze ir neisbluko
Ružavais plemais vakar nusidažė nuo vaiko rūbelio mano balti marškinukai. supratau jau vsio??
mamule1 Paskelbta Vakar, 11:24
Ružavais plemais vakar nusidažė nuo vaiko rūbelio mano balti marškinukai. supratau jau vsio??
Gal koks Vanish pades
kaip tik siandien atsisveikinau su megstamiausiais savo baltais marskinukais, kurie tapo zydri ir dar plemais, jokie balikliai nebepadejo
QUOTE(Carisma @ 2006 06 28, 20:07)
Sveikos,
Mano vyras nusipirko maikę. Maikė juoda, o rankovės oranžinės. Išskalbus maikę trankovės nusidažė nuo tos juodos spalvos. Dabar tokios tamsios oranžinės ir dar plemais. Kaip man dabar grąžinti oranžinę spalvą

Išbandžiau Ace delicate, Vanich. Niekas nepadeda. Gal žinot kokiu kitokių būdų.
Mano vyras nusipirko maikę. Maikė juoda, o rankovės oranžinės. Išskalbus maikę trankovės nusidažė nuo tos juodos spalvos. Dabar tokios tamsios oranžinės ir dar plemais. Kaip man dabar grąžinti oranžinę spalvą
Išbandžiau Ace delicate, Vanich. Niekas nepadeda. Gal žinot kokiu kitokių būdų.
man atrodo, kad taip jau ir liks - mums panašiai su vyro džemperiu nutiko
Dukra vasarą nusipirko maikę (suprasčiau, kad pirktų kokiuose Gariūnuose) raudoną su baltom ale rankovytėm. Rankomis skalbiau, su ūkiniu muilu, jau taip paleido raudiną spalvą, kad teko jai atnešioti raudoną maikę su ružavom rankovėm
Prisiminiau vieną bajerį, kai prieš gerus 12-14 metų dar skalbiankė automatinė buvo retenybė ir į svečius pas turtingą pusseserę važinėdavom su terbom drabužių, miltelių ir aišku
, o mašina skalbdavo, skalbdavo, skalbdavo... Vat, o vyras mano tais gerais laikas į kitajų skraidydavo ir turėjo striukę tokią žalią, pamušalas juodas su kapišonu
, tai po visų mūsų skalbimų puskė uždėjo savo baltą patalynę su virinimo programa... O, pasirodo, kapišonas striukės buvo prie bugno prilipęs, o mes
nepamatėm. Tai galima įsivaizduoti josios baltą patalynę
Prisiminiau vieną bajerį, kai prieš gerus 12-14 metų dar skalbiankė automatinė buvo retenybė ir į svečius pas turtingą pusseserę važinėdavom su terbom drabužių, miltelių ir aišku
Ir aš nudažiau dukros kelias maikutes, tai pavirinau puode su ūkiniu muilu ir dėmės tapo vos matomos
, dar keletą kartų išskalbiau ir praktiškai išnyko ir kas svarbiausiai virinant visiškai nesutyso, nors trikotažinės
QUOTE(žirniukas @ 2006 06 29, 17:43)
O man nudažė baltus rūbelius 
o as katik visus baltus rubus raudinai uzdaziau...tai pasidariau ace tirpala, tik ace nepagailejau, beveik 300 ml su kokiais 4 l vandens atskiedziau ir po viena ruba kokias 5 min skalavau...ir visus galiu nesiot, isskyrus viena palaidine kuri is zydros nusidaze i raudonai melyna, o dabar beveik balta....zinau, kad audiniui negerai, bet nors nesiot galima...
O man siandien nudaze skalbinius, apatinukus baltus ir rankslioscius
Pato tokie negrazios smelio spalvos
Pati kalta, idejau oranzine tapkes kartu isskalbt
Gerai, kad vienos kelnaites ir vienas rankslostis
Pato tokie negrazios smelio spalvos
Pati kalta, idejau oranzine tapkes kartu isskalbt
Gerai, kad vienos kelnaites ir vienas rankslostis
nesupratau tavo pasiskymo ar tapkes skalbi kartu su apatiniais drabuziais?