Įkraunama...
Įkraunama...

Nudažė

O man nudažė baltus rūbelius sad.gif
Ace nepadeda, gal kas žino kokiomis priemonėmis juos galima padaryti vėl baltais????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žirniukas: 29 birželio 2006 - 15:44
as taip pat be galo daug maikuciu sugadinau beskalbiant, blush2.gif
bet dabar skalbiu su svelniu skystu muilu "norit blanco delicado" arba su "perwoll" spalvotiems audiniams, ir nei viena dar nenusidaze ir neisbluko thumbup.gif
Atsakyti
Ružavais plemais vakar nusidažė nuo vaiko rūbelio mano balti marškinukai. supratau jau vsio?? doh.gif
Atsakyti
mamule1 Paskelbta Vakar, 11:24
  Ružavais plemais vakar nusidažė nuo vaiko rūbelio mano balti marškinukai. supratau jau vsio?? 

Gal koks Vanish pades g.gif mirksiukas.gif ,bet abejoju.
Atsakyti
nepades niekas, jei nudazyta schmoll.gif Esu tik vienus dzinsus išgelbejus, bet žinot, džinsai yra džinsai, gali būt ir patrinti.

Aš daug rūbų sugadinau sad.gif ir gerų. Teko numesti. gerai kad diedas labai nepyko biggrin.gif Bet dabar jau labai atsižvelgiu ka su kuo skalbiu, kokia temperatura galima ir pan
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abonentienė: 23 lapkričio 2006 - 23:50
kaip tik siandien atsisveikinau su megstamiausiais savo baltais marskinukais, kurie tapo zydri ir dar plemais, jokie balikliai nebepadejo doh.gif verysad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Carisma @ 2006 06 28, 20:07)
Sveikos,

Mano vyras nusipirko maikę. Maikė juoda, o rankovės oranžinės. Išskalbus maikę trankovės nusidažė nuo tos juodos spalvos. Dabar tokios tamsios oranžinės ir dar plemais. Kaip man dabar grąžinti oranžinę spalvą  doh.gif  verysad.gif
Išbandžiau Ace delicate, Vanich. Niekas nepadeda. Gal žinot kokiu kitokių būdų.

man atrodo, kad taip jau ir liks - mums panašiai su vyro džemperiu nutiko verysad.gif
Atsakyti
Dukra vasarą nusipirko maikę (suprasčiau, kad pirktų kokiuose Gariūnuose) raudoną su baltom ale rankovytėm. Rankomis skalbiau, su ūkiniu muilu, jau taip paleido raudiną spalvą, kad teko jai atnešioti raudoną maikę su ružavom rankovėm blink.gif
Prisiminiau vieną bajerį, kai prieš gerus 12-14 metų dar skalbiankė automatinė buvo retenybė ir į svečius pas turtingą pusseserę važinėdavom su terbom drabužių, miltelių ir aišku gathering.gif essen.gif alc.gif , o mašina skalbdavo, skalbdavo, skalbdavo... Vat, o vyras mano tais gerais laikas į kitajų skraidydavo ir turėjo striukę tokią žalią, pamušalas juodas su kapišonu lotuliukas.gif , tai po visų mūsų skalbimų puskė uždėjo savo baltą patalynę su virinimo programa... O, pasirodo, kapišonas striukės buvo prie bugno prilipęs, o mes alc.gif nepamatėm. Tai galima įsivaizduoti josios baltą patalynę doh.gif
Atsakyti
Ir aš nudažiau dukros kelias maikutes, tai pavirinau puode su ūkiniu muilu ir dėmės tapo vos matomos thumbup.gif , dar keletą kartų išskalbiau ir praktiškai išnyko ir kas svarbiausiai virinant visiškai nesutyso, nors trikotažinės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(žirniukas @ 2006 06 29, 17:43)
O man nudažė baltus rūbelius sad.gif
Ace nepadeda, gal kas žino kokiomis priemonėmis juos galima padaryti vėl baltais????

o as katik visus baltus rubus raudinai uzdaziau...tai pasidariau ace tirpala, tik ace nepagailejau, beveik 300 ml su kokiais 4 l vandens atskiedziau ir po viena ruba kokias 5 min skalavau...ir visus galiu nesiot, isskyrus viena palaidine kuri is zydros nusidaze i raudonai melyna, o dabar beveik balta....zinau, kad audiniui negerai, bet nors nesiot galima...
Atsakyti
O man siandien nudaze skalbinius, apatinukus baltus ir rankslioscius doh.gif
Pato tokie negrazios smelio spalvos lotuliukas.gif
Pati kalta, idejau oranzine tapkes kartu isskalbt ax.gif
Gerai, kad vienos kelnaites ir vienas rankslostis lotuliukas.gif
Atsakyti
nesupratau tavo pasiskymo ar tapkes skalbi kartu su apatiniais drabuziais? g.gif
Atsakyti