Įkraunama...
Įkraunama...

Nudažė

gal kas zinot, kur Kaune dazo rubus? rolleyes.gif
sugadinau siek tiek kelnes ir mesti tai tikrai gaila, nes tik keleta kartu vilketos. reiktu nusidazyti, bet man vienoj valykloj pasake, kad Kaune niekur nedazo g.gif
kadangi labai jau nemandagiai snekejo telefonu, tai manau, mazai interesu turejo padet... gal kas zinot kur imanoma kreiptis siuo klausimu? g.gif

dazyciaus pati, bet esu alergiska chemikalams verysad.gif
Atsakyti
Tai va mergytes, truputi apsizioplinau ir su rausvais rubais iskalbiau tamsias kelnytes verysad.gif ir dabar visi rubeliai igave pilksva atspalvi bash.gif kaip sugrazinti rausva spalva? help.gif labai gaila rubeliu, jie mano mazosios, tokie grazus buvo verysad.gif gal sakau reiktu juos padazyti kazkokiais dazais? ar jau nieko nepakeisiu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vikute20 @ 2007 02 24, 11:02)
Tai va mergytes, truputi apsizioplinau ir su rausvais rubais iskalbiau tamsias kelnytes  verysad.gif  ir dabar visi rubeliai igave pilksva atspalvi  bash.gif  kaip sugrazinti rausva spalva?  help.gif  labai gaila rubeliu, jie mano mazosios, tokie grazus buvo  verysad.gif  gal sakau reiktu juos padazyti kazkokiais dazais? ar jau nieko nepakeisiu?  g.gif

Man ne kartą yra taip nutikę blush2.gif Be šancų ataguti spalvą unsure.gif bent jau aš nežinau tokio būdo,gal kitos mamos žino g.gif
Atsakyti
QUOTE(mutti @ 2007 02 25, 16:29)
Man ne kartą yra taip nutikę  blush2.gif Be šancų ataguti spalvą  unsure.gif bent jau aš nežinau tokio būdo,gal kitos mamos žino  g.gif

bandysiu gauti dazu rubams ir perdazyti, ir tada jau skalbti vien su ruzavais rubais doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
g.gif Padėtis be išeities... bandyk dažyti, bet vieną rūbelį, pamatysi kaip pavyks ir tada visus... mirksiukas.gif Pagalvojau baltus balinti galima bandyti, o tavo rausvi ax.gif
Atsakyti
Pabandyki skalbti labai aukštoje temperatūroje ir įdėti vanish, gal kas gero gausis mirksiukas.gif
Aš taip gelbėjau savo klecko rubelius, rankšluosčius ir t.t. nes netyčia įdėjau vieną rubelį, kuris labai viską nudažė doh.gif
Gal raudonio ir neatgausi, bet bent jau ir pilkšvumo nebus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Kenguryte @ 2007 02 28, 19:11)
Pabandyki skalbti labai aukštoje temperatūroje ir įdėti vanish, gal kas gero gausis mirksiukas.gif
Aš taip gelbėjau savo klecko rubelius, rankšluosčius ir t.t. nes netyčia įdėjau vieną rubelį, kuris labai viską nudažė  doh.gif
Gal raudonio ir neatgausi, bet bent jau ir pilkšvumo nebus  drinks_cheers.gif

o tai rubams kuriuose yra sintetikos nepakenks? nes ten ne vien medvilne, tai rekomenduojama ant 40 temp. tai tokiems rubams labai auksta bus 60 o gal turi galvoj virinima? 90 blink.gif bijau kad visai nesusitrauktu ar neisirtu. Tu skalbiai ant kokios temp? ax.gif as ir pabandyciau, nes dazu dar neteko uzsekt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vikute20 @ 2007 03 01, 21:02)
o tai rubams kuriuose yra sintetikos nepakenks? nes ten ne vien medvilne, tai rekomenduojama ant 40 temp. tai tokiems rubams labai auksta bus 60 o gal turi galvoj virinima? 90  blink.gif  bijau kad visai nesusitrauktu ar neisirtu. Tu skalbiai ant kokios temp?  ax.gif  as ir pabandyciau, nes dazu dar neteko uzsekt  bigsmile.gif

Mano nukentėję rūbai buvo daugiausia medvilnė, tai aš skalbiau 90laipsnių temp.ir viskas buvo thumbup.gif O va dėl sintetikos, tai nžn. tiksliau garantija, kad susitrauks.
Tai sintetinius skalbki tokioje aukštoje temperatūroje, kurioje rekomenduojama, nes kitaip ate mieli rūbeliai...

Atsakyti
QUOTE(Kenguryte @ 2007 03 02, 11:24)
Mano nukentėję rūbai buvo daugiausia medvilnė, tai aš skalbiau 90laipsnių temp.ir viskas buvo  thumbup.gif  O va dėl sintetikos, tai nžn. tiksliau garantija, kad susitrauks.
Tai sintetinius skalbki tokioje aukštoje temperatūroje, kurioje rekomenduojama, nes kitaip ate mieli rūbeliai...

notworthy.gif aciu tau labai uz patarima friends.gif sudejau tuos visus rausvus rubelius i masiniuka, uzstaciau 60 laipsniu, pripyliau tide baltiems rubams, ir vaniso, ir i bugna ir i dezute, kas bus tas unsure.gif nugi ir po dvieju valandziukiu issitraukiu SVIESIAI RAUSVUS drinks_cheers.gif dekui dekui. Aisku spalvyte pablukus, bet nera ko noret bigsmile.gif net nezinau ar verta juos dar dazyti g.gif tokia grazi svelni spalvyte liko wub.gif
Papildyta:
labai aciu moderatoriams, kad mano temele prijunge prie jau buvusios 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikute20: 02 kovo 2007 - 11:01
turiu marga suknele...skalbdama skalbimo masinoj uzdaziau verysad.gif !!!!!vietoj baltu tarpu liko ruzavi.....padekit gal dar yra budas ja atgaivinti cry.gif baisiai grazi man ta suknute labai gaila.......
Atsakyti
QUOTE(jovitn @ 2007 03 04, 19:43)
turiu marga suknele...skalbdama skalbimo masinoj uzdaziau  verysad.gif !!!!!vietoj baltu tarpu liko ruzavi.....padekit gal dar yra budas ja atgaivinti cry.gif baisiai grazi man ta suknute labai gaila.......

Gal pabandyk išbalint? Visos spalvos kiek išbluks, bet gal ta rūžava spalva bet sušvelnės ir taps paašesnė į baltą?
Atsakyti
na ji man baisiai grazi....ir ant kelniu labai graziai atrodo.....jei atgaivinsiu butinai parodysiu....o su kuom geriau balinti?
Atsakyti