as ka tik visus baltus rubus,tiksliau buvusius baltus ,is skalbimo masinos ryskiai ruzavus istraukiau
.Kazkas buvo palikes raudona sluoste,tai va sezono pasikeitimui ir spalvos pakeistos
nelabai linksma buvo
uzjauciu....
pas mane kazkaip idomiai gavosi....netycia ta suknele pakliuvo tarp baltu skalbiniu
...bet mano didziai nuostabai daugioau nieko nenudaze tik pati save ....man taip jos gaila geriau jau visi kiti butu nusidaze
pas mane kazkaip idomiai gavosi....netycia ta suknele pakliuvo tarp baltu skalbiniu
Gal pabandyk nudažyti suknelę kokia nors spalva? 
Pati nesu to dariusi, bet girdėjau, kad yra kažkokių visai neblogų dažų drabužiams. Tad jei jau taip nori trūkt-plyšt ją atgaivinti galėtum pasidomėti.
Ir dar - nelabai supratau "vietoj baltu tarpu liko ruzavi". O tai kur tie tarpai?
Gal įmesk nuotraukytė, bus daugiau patarimų.
Pati nesu to dariusi, bet girdėjau, kad yra kažkokių visai neblogų dažų drabužiams. Tad jei jau taip nori trūkt-plyšt ją atgaivinti galėtum pasidomėti.
Ir dar - nelabai supratau "vietoj baltu tarpu liko ruzavi". O tai kur tie tarpai?
Gal įmesk nuotraukytė, bus daugiau patarimų.
QUOTE(jovitn @ 2007 03 04, 19:43)
turiu marga suknele...skalbdama skalbimo masinoj uzdaziau
!!!!!vietoj baltu tarpu liko ruzavi.....padekit gal dar yra budas ja atgaivinti
baisiai grazi man ta suknute labai gaila.......
QUOTE(vikute20 @ 2007 03 02, 12:03)
nugi ir po dvieju valandziukiu issitraukiu SVIESIAI RAUSVUS
Nėra už ką
Bandyk su Vanish, man taip buvo. Ir padejo.
nieko gero
pabandziau su balikliu nieko nepadejo
....koks gailestis....o taip graziai ant dzinsu atrode
Sveiki 
netycia pakliuvo i spalvotu rubu skalbima balta maikute ir nusidaze ruzavai
labai ja megstu, beto tik pora kartu uzsidejau, kaip ja vel paversti balta???
PADEKIT PRASAU
PADEKIT PRASAU
QUOTE(Twiggy @ 2007 04 28, 19:32)
Sveiki 
labai ja megstu, beto tik pora kartu uzsidejau, kaip ja vel paversti balta???
PADEKIT PRASAU
PADEKIT PRASAU
man buvo ta pati situacija, deja, iki pradinio baltumo neiakda nebegrįžo spalv, ploviau iš kart baltiems audiniams skirtais milteliais ir dar įpyliau kur balina, bet vistiek nebuvo akinamo baltumo kaip natūrali...
sveikos , reikia išmintingo pataraimo
nusipirkau medžiagą, iš kurios pasisiuvau puikų paltuką-lietpaltuką, tačiau rankos, siuvimo mašinos paviršius, lyginimo lenta, netgi durų rankenos, kai aš kur siuvimo metu turėdavau nueiti-viskas rausva (medžiaga tamsiai ruda).
Taigi liūdnoji dalis-kas bus, kuomet apsirengsiu po juo šviesesnį rūbą, koks bus mano kaklas-murzinas nuio apykaklės?
kartą topkia pat nelaime buvo, kai nusipirkau kažkodėl "brangų ir gerą" džinsinį audinį ir pasisiuvau kelnes.Itorija buvo ta pati-viskas buvo pamėlynavę proceso metu, o po to kasakart kai nusirengusi prausdavausi po dušu-pamuilės tekėdavo mėlynos
Perploviau įpylusi acto-nieko nepadėjo
taigi labai labai laukiu patarimo ką daryti
nusipirkau medžiagą, iš kurios pasisiuvau puikų paltuką-lietpaltuką, tačiau rankos, siuvimo mašinos paviršius, lyginimo lenta, netgi durų rankenos, kai aš kur siuvimo metu turėdavau nueiti-viskas rausva (medžiaga tamsiai ruda).
Taigi liūdnoji dalis-kas bus, kuomet apsirengsiu po juo šviesesnį rūbą, koks bus mano kaklas-murzinas nuio apykaklės?
kartą topkia pat nelaime buvo, kai nusipirkau kažkodėl "brangų ir gerą" džinsinį audinį ir pasisiuvau kelnes.Itorija buvo ta pati-viskas buvo pamėlynavę proceso metu, o po to kasakart kai nusirengusi prausdavausi po dušu-pamuilės tekėdavo mėlynos
taigi labai labai laukiu patarimo ką daryti