Įkraunama...
Įkraunama...

Nudažė

as ka tik visus baltus rubus,tiksliau buvusius baltus ,is skalbimo masinos ryskiai ruzavus istraukiau doh.gif .Kazkas buvo palikes raudona sluoste,tai va sezono pasikeitimui ir spalvos pakeistos smile.gif nelabai linksma buvo doh.gif
Atsakyti
uzjauciu....
pas mane kazkaip idomiai gavosi....netycia ta suknele pakliuvo tarp baltu skalbiniu doh.gif ...bet mano didziai nuostabai daugioau nieko nenudaze tik pati save ....man taip jos gaila geriau jau visi kiti butu nusidaze cray.gif
Atsakyti
Gal pabandyk nudažyti suknelę kokia nors spalva? mastau.gif
Pati nesu to dariusi, bet girdėjau, kad yra kažkokių visai neblogų dažų drabužiams. Tad jei jau taip nori trūkt-plyšt ją atgaivinti galėtum pasidomėti. bigsmile.gif

Ir dar - nelabai supratau "vietoj baltu tarpu liko ruzavi". O tai kur tie tarpai?
Gal įmesk nuotraukytė, bus daugiau patarimų. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jovitn @ 2007 03 04, 19:43)
turiu marga suknele...skalbdama skalbimo masinoj uzdaziau  verysad.gif !!!!!vietoj baltu tarpu liko ruzavi.....padekit gal dar yra budas ja atgaivinti cry.gif baisiai grazi man ta suknute labai gaila.......

unsure.gif reik laukt kol bus ruzava spalva madoj, tada galesi vel drasiai detis, nes jauciu kazka istaisyti- nera sansu.
Atsakyti
QUOTE(vikute20 @ 2007 03 02, 12:03)
notworthy.gif  aciu tau labai uz patarima  friends.gif
nugi ir po dvieju valandziukiu issitraukiu SVIESIAI RAUSVUS  drinks_cheers.gif  dekui dekui. Aisku spalvyte pablukus, bet nera ko noret  bigsmile.gif  net nezinau ar verta juos dar dazyti  g.gif  tokia grazi svelni spalvyte liko  wub.gif

Nėra už ką friends.gif O dėl dažymo, tai aš tai nevargčiau:) Juk sakei, kad švelni spalvytė liko, tai ir super:)
Atsakyti
Bandyk su Vanish, man taip buvo. Ir padejo.
Atsakyti
nieko gero verysad.gif pabandziau su balikliu nieko nepadejo schmoll.gif ....koks gailestis....o taip graziai ant dzinsu atrode wub.gif frusty.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
netycia pakliuvo i spalvotu rubu skalbima balta maikute ir nusidaze ruzavai verysad.gif labai ja megstu, beto tik pora kartu uzsidejau, kaip ja vel paversti balta???
PADEKIT PRASAU unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2007 04 28, 19:32)
Sveiki  4u.gif
netycia pakliuvo i spalvotu rubu skalbima balta maikute ir nusidaze ruzavai  verysad.gif  labai ja megstu, beto tik pora kartu uzsidejau, kaip ja vel paversti balta???
PADEKIT PRASAU  unsure.gif

man buvo ta pati situacija, deja, iki pradinio baltumo neiakda nebegrįžo spalv, ploviau iš kart baltiems audiniams skirtais milteliais ir dar įpyliau kur balina, bet vistiek nebuvo akinamo baltumo kaip natūrali...
Atsakyti
Atgauti buvusią spalvą - be šansu, mano manymu verysad.gif .
Atsakyti
sveikos , reikia išmintingo pataraimo smile.gif
nusipirkau medžiagą, iš kurios pasisiuvau puikų paltuką-lietpaltuką, tačiau rankos, siuvimo mašinos paviršius, lyginimo lenta, netgi durų rankenos, kai aš kur siuvimo metu turėdavau nueiti-viskas rausva (medžiaga tamsiai ruda).
Taigi liūdnoji dalis-kas bus, kuomet apsirengsiu po juo šviesesnį rūbą, koks bus mano kaklas-murzinas nuio apykaklės? verysad.gif
kartą topkia pat nelaime buvo, kai nusipirkau kažkodėl "brangų ir gerą" džinsinį audinį ir pasisiuvau kelnes.Itorija buvo ta pati-viskas buvo pamėlynavę proceso metu, o po to kasakart kai nusirengusi prausdavausi po dušu-pamuilės tekėdavo mėlynos blink.gif Perploviau įpylusi acto-nieko nepadėjo schmoll.gif
taigi labai labai laukiu patarimo ką daryti mirksiukas.gif
Atsakyti
Man pana6iai buvo -su marškiniais mėgstamais -nebeatgavo spalvos, ors ir skalbiau su milteliais juos vienus ir su balikliu"Balis" balinau. Be šansų
Atsakyti