Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gali roletai iššaukti alergiją?

O ko norėt jeigu nebaudžiama prekyba. Tu pabandyk kiaušinį parduoti tai sulauksi visokių tikrintojų ir inspektorių, o čia ką nori tą ardavinėja ir kokios nori kokybės. Ir nieko, nieks neateina, niekam nerūpi. verysad.gif
Atsakyti
Bent jau jie patys apie save pasiskaitytų ką žmonės rašo ir kaip nusivylę jų veikla. Domus lumina skundai tarsi kokiam Lukašenkai – nerūpi, nes jie viską žino geriau. schmoll.gif
Atsakyti
Iš serijos jeigu nusipirkai tai pats ir kaltas. Bet jeigu Lumina tiek daug reklamuojasi, tai reiškias „biznis“ klesi. thumbup.gif
Atsakyti
Ir kur čia neklestės. Bet kai visi Lietuvoj atsikąs tokių firmelių, tuomet teks eiti į užsienio rinkas. Gal kokioj latvijoj ir lenkijoj pastumdys tokią pat kokybę kaip Lietuvoj, bet Vakarų Europoj tai tikrai ne.
Atsakyti
O Domus lumina žodyne išvis yra žodis kokybė? Man atrodo, kad ten tik planai ir pardavimai. Vargšai vadybininkai, kurie ten dirba, turbūt pastoviai gauna velnių, kad planų neįvykdo ir neparduoda daugiau. doh.gif
Atsakyti
Man išvis neaišku kaip vadybininkas gali parduoti daugiau, jeigu niekas neperka. Pirmiausia tai reikia įmonės vardą gerą palaikyti ir užsitarnauti. Reklamomis to nepasieksi, reikia būti socialiai atsakingais.
Atsakyti
Manau, kad pirmiausia, tai prekės kokybė kalba apie įmonę. Va jeigu paklausus Robertos, kokia jos nuomonė. Tai garantuoju, kad atsakymas būtų neigiamas. Ir kaip gali būtigiamas, kuomet Domus lumina tikriausiai jai įkišo roletus, kurie gavę saulės pradėjo skleisti dažų kvapą. blink.gif
Atsakyti
Nenormali situacija. Gi tie roletai kainuoja vis tiek ne kaip duona, tai žmonės patyrė nemažą nuostolį. Kažkaip stipriai abejoju ar Domus lumina už jį atlygins ax.gif
Atsakyti
Jeigu žmonės kuklūs ir nedrasko Domus Luminai akių, tai patys ir yra kalti. Jei teisybės neiškosi, tai visada liksi kvailio vietoje biggrin.gif
Atsakyti
Tai tu gali teisybės ieškoti su kokia šeimos firmele, kuri bijo visokių instancijų. O Domus lumina juk lengvai gali užginčyti tavo prašymus ir nieko tu jiems nepadarysi.
Atsakyti
Tai tu gali teisybės ieškoti su kokia šeimos firmele, kuri bijo visokių instancijų. O Domus lumina juk lengvai gali užginčyti tavo prašymus ir nieko tu jiems nepadarysi

..............................
Aš kartą pirkau maximoj nukainuotą prekę.Jos kaina skyrėsi ant pakuotės ir kasoje vos vienu centu. Nuėjau iš principo į informaciją ir už šią klaidą jie man davė kuponą apsipirkti maximoj. Domus lumina išvis turėtų visus namų langus roletais apkabinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ValensaV: 10 rugpjūčio 2014 - 13:23
Visų gal neturėtų (juk neskoningai atrodys). Bet kompensuoti nuostolius ir pasiūlyti kitą KOKYBIŠKĄ!!! (jei tokių turi) prekę, būtų labai gražu iš jų pusės.!!!
Atsakyti