QUOTE(Magnė @ 2014 08 21, 11:03)
1. Man irgi geriausia vienai ir visai nepasigendu kompanijos darbo metu. Bet neilgai taip bus pas mane, taip, kad noriu atsidžiaugti dabar
2. Oi, kaip skanu chalva
Seniai bevalgiau, eisiu per pietus pasiganyt, gal kokį chalvos batonėlį nusipirksiu ir aš prie popietinės kavos.
Fainas Tavo mažylis
Dabar toks amžius, kai kasdien ką nors naujo ir įdomaus parodo, greitai keičiasi vaikas.
Vakar vakare viriau barščių sriubą ir beragaudama, ar minkšta bulvė, nusiplikinau visą lūpą, labiausiai iš vidaus. Skausmas buvo baisiai geliantis, dar ir dabar pūslelės yra. Ot netikus, ar ne?
Ar naudojat kokosų aliejų? Ir kam? Turiu nusipirkus senokai, bet žiūriu, kad jau galiojimas baigdinėjasi, reikia sunaudot.
2. Oi, kaip skanu chalva
Fainas Tavo mažylis
Vakar vakare viriau barščių sriubą ir beragaudama, ar minkšta bulvė, nusiplikinau visą lūpą, labiausiai iš vidaus. Skausmas buvo baisiai geliantis, dar ir dabar pūslelės yra. Ot netikus, ar ne?
Ar naudojat kokosų aliejų? Ir kam? Turiu nusipirkus senokai, bet žiūriu, kad jau galiojimas baigdinėjasi, reikia sunaudot.
Gerai jei kolege/kolega buna fainas ir auros sutampa, tai der dar, bet jei kokia vista tai geriau nereik
As siaip nesu megeja chalvos, bet ale pieno gamyba skatina. Labai noriu hematogeno, taip vaikystej primena mb uz savaites vaziuos i lt, tai prasysiu kad parveztu
Fainas mazytis, laukiam kada sedet, sliauziot prades, snekos vis daugeja
Mmm barsciai, as kita savaite darysiu. O jetus, kaip nesmagu nusidegint ir toks bjaurus skausmas. Kodel netikus, tiesiog greit norejai paragaut ir nesitikejai kad tokia karsta bus
As vis noriu kokoso aliejaus isigyt, skaiciau kad ji galima naudot visur vietoj iprasto aliejaus maisto gaminime, kunui tinka. As sakiau bandysiu pilva tept, o tai strija ant strijos