Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių Svajonės 53

QUOTE(Magnė @ 2014 08 21, 11:03)
1. Man irgi geriausia vienai ir visai nepasigendu kompanijos darbo metu. Bet neilgai taip bus pas mane, taip, kad noriu atsidžiaugti dabar bigsmile.gif
2. Oi, kaip skanu chalva thumbup.gif Seniai bevalgiau, eisiu per pietus pasiganyt, gal kokį chalvos batonėlį nusipirksiu ir aš prie popietinės kavos.

Fainas Tavo mažylis thumbup.gif Dabar toks amžius, kai kasdien ką nors naujo ir įdomaus parodo, greitai keičiasi vaikas.

Vakar vakare viriau barščių sriubą ir beragaudama, ar minkšta bulvė, nusiplikinau visą lūpą, labiausiai iš vidaus. Skausmas buvo baisiai geliantis, dar ir dabar pūslelės yra. Ot netikus, ar ne? 

Ar naudojat kokosų aliejų? Ir kam? Turiu nusipirkus senokai, bet žiūriu, kad jau galiojimas baigdinėjasi, reikia sunaudot.

Gerai jei kolege/kolega buna fainas ir auros sutampa, tai der dar, bet jei kokia vista tai geriau nereik smile.gif
As siaip nesu megeja chalvos, bet ale pieno gamyba skatina. Labai noriu hematogeno, taip vaikystej primena mb uz savaites vaziuos i lt, tai prasysiu kad parveztu smile.gif
Fainas mazytis, laukiam kada sedet, sliauziot prades, snekos vis daugeja smile.gif

Mmm barsciai, as kita savaite darysiu. O jetus, kaip nesmagu nusidegint ir toks bjaurus skausmas. Kodel netikus, tiesiog greit norejai paragaut ir nesitikejai kad tokia karsta bus smile.gif

As vis noriu kokoso aliejaus isigyt, skaiciau kad ji galima naudot visur vietoj iprasto aliejaus maisto gaminime, kunui tinka. As sakiau bandysiu pilva tept, o tai strija ant strijos sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Zavinga22 @ 2014 08 21, 12:09)
1. Gerai jei kolege/kolega buna fainas ir auros sutampa, tai der dar, bet jei kokia vista tai geriau nereik smile.gif
2. As siaip nesu megeja chalvos,
3. As vis noriu kokoso aliejaus isigyt, skaiciau kad ji galima naudot visur vietoj iprasto aliejaus maisto gaminime, kunui tinka. As sakiau bandysiu pilva tept, o tai strija ant strijos sad.gif

1. Pas mane kol kas vienas koleginas, bus greitai dar viena kolegė. Koleginas fainas šiaip, bet kai prasėdim visą dieną - užknisa, nes labai lėtų apsukų ir dar šveplokas, be to, kažkokie vėjai galvoj pas jį, nors ir vedęs, vaiką turi. Be to, senesniuose darbuose dirbus kur kabinete sėdi ne po vieną žmogų, paskutiniam sėdėjom 4, dar visą laiką durys būdavo atidarytos į koridorių, tai dabar, kai lieku kabinete viena, mėgaujuosi ramybe, tyla
2. O man patinka thumbup.gif Nusipirkau chalvos batonėlį, laukia kavagėris dar
3. Šiaip gerai jis daug kam, bet aš naudodavau sausai odai nakčiai patept, galima ir plaukams naudoti, masažui, maistui
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif .
user posted image
Pirma savaitė: 93-91,9; antra savaitė 91,9-91,3. Nors ir su kalneliais, bet per savaitė minus 0,6.
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Penktadienis smile.gif

Na ka per savaite -0.800gr
Svoris 80.9 kg
Na iki nauju tikiuos pasieksiu 75kg smile.gif

Mano pektadieniniai pusryciai, juoda arbata su pienu ir du sumustiniai su juoda bociu duona ir suriu smile.gif

Bandysiu vaika nulauzt ir eisiu dar pamiegot truputeli smile.gif

Ka savaitgali planuojat?
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
nesisvėriau, ne tas galvoj. Mano vyrui kaip tik dabar operuoja įtariamą apendicitą (?).

Planų savaitgaliui buvo gerų, turėjom važiuoti į prabangų koncertą, bet dabar tų planų neliko.
Atsakyti
QUOTE(Paūdrė @ 2014 08 22, 06:23)
Labas rytas 4u.gif .
Pirma savaitė: 93-91,9; antra savaitė 91,9-91,3. Nors ir su kalneliais, bet per savaitė minus 0,6.

Laba, pas mane be pokyciu 76,2kg.

Kokosu aliejus yra geris thumbup.gif galima naudoti visur! Kaip plauku kauke, valyti makiazui, vietoj kremo, vietoj dezodoranto sumaisius su soda, nuo gerkles skausmo, vietoj kuno pienelio, kepimui, zodziu rasyciau ir rasyciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnė @ 2014 08 22, 06:46)
Labas rytas 4u.gif
Planų savaitgaliui buvo gerų, turėjom važiuoti į prabangų koncertą, bet dabar tų planų neliko.

Laikykis magne, bus tu koncertu, svarbu, kad sveikata gera butu 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Magne, kaip tavo vyras?

Pas mus lyja, apsiniauke, traukia prie zemes, noriu tik i lova, knyga ir daug karstos arbatos. Sekmadieni mama atskrenda o kita pirmadieni sese atskris, busim trys damos ir sunus, nes vyras i lt isskrenda, bus nerealiai smagu. Labai pasiilgau seses ir mamos.
Atsakyti
Labas,

viskas jau į gerėjimo pusę.

Pas mus irgi lijo nuo vakar pietų iki šiandien ryto. Ir atšalo kažkaip. Gryn kaip rudenį

Zavinga, faina sulaukt mamos ir sesės thumbup.gif Išmyluos Tavo mažylį
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Ei, mergaitės, kur Jūs? Nepatinka man tokia tyla temoje verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnė @ 2014 08 27, 05:58)
Labas rytas 4u.gif
Ei, mergaitės, kur Jūs? Nepatinka man tokia tyla temoje verysad.gif

Kertu sausainius uz kompo pasislepus, tai ka jau ir beparasysi tokioj situacijoj i dietu tema biggrin.gif

Vis ruosiuos susiimti, bet... Dabar jau nusprendziau, valgysiu tik tada, kai busiu labai isalkus. Ziuresim kaip seksis.

Magne, kaip vyras? Jau namie gal?

Kur kitos mergaites dinge?
Atsakyti
Laba, taip užsiverčiau, kad į tuliką ir tai stengiuosi kai labai prispiria eiti. Durdomas vien žo ir kuo toliau, tuo didesnis.
Su maistu ir tas pats, nuėjau saldainio pas kolegą iškaulyti. Ir tai aš, saldainių nemylėtoja. Nežinau, tuoj taukai ir ant ausų užaugs sluoksniu.
Atsakyti