Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių Svajonės 53

QUOTE(Magnė @ 2014 10 07, 10:44)
Oho, kiek visko iš čili thumbup.gif Papirkai ar augini?
Išsilaikys, pats čili jau kaip konservantas.
Žiemą skanu bus.

Pas mus irgi vesoka, tik kad saulute šviečia, dar šią savaitę žada neblogą orą

Kaip mažasis auga?

Grįžk prisidavinėti ir Tu penktadieniais, o tai likom jau mes tik dviese su Paūdre

Uzsiauginom cili ir paprikas, o kangi cili uzderejo laaaabai daug, tai paekspermentavau smile.gif
Auga gerai, praeita nakti faktiskai nemiegojo, zirzaliukas mazas buvo smile.gif O siaip viskas gerai, ryt keliausim svertis, ziuresim kaip augam. Uz nepilnu 2sav pradesiu primaitint mazuti.
Aha, grysiu prisidavinet, o tai dabar kaip strigau toj pacioj vietoj kelinta savaite, nuo sios savaites vel reik gryzt i vezias su sportais, o tai buvau viska apleidus, bet va prie namu daug visokiu darbu buvo.
Reik eit pro namus su sluota paskraidyt, bet taip tyngiu, taip prie zemes traukia.
Atsakyti
Laba 4u.gif .

QUOTE(Magnė @ 2014 10 06, 12:55)
Paūdre, ar pavyko patinginiaut?

Jau baisu darosi, vakar tikrai rašiau postą, kad verčiau popierius namuose ir generalinė buvo. Šiandien nėra g.gif . Su atmintim jau visai ar kas g.gif .
Svoris kaip prikaltas, nei gramu žemyn. Bet aš tam terorui nepasiduosiu, vis tiek nieko saldaus ar ne pagal planą nevalgysiu.

Papildyta:
QUOTE(Zavinga22 @ 2014 10 07, 12:22)
bet taip tyngiu, taip prie zemes traukia.

Tai normalu, tiek dirbai, dar mažius nemiegojo, eik paparpti kada gali, paskraidysi kai nemiegos ir Tau neduos.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Tai penktadieniais jau trise prisidavinėsim?
Ok, dar laukiam ir Vėjo Pasakos, ir Audrulles. Prisijunkit, merginos

Ką darot iš visokių cukinijų, dynių? Prisivežiau iš sodo daug, tai pusė balkono užima

Ir dar: Zavinga, ar ne Tu esi kazkada minėjus, kad kepei porų pyragą? Internete pilna receptų, bet norėtųsi išbandyto.
Dar ir porų gi prisivežiau maišėką nemažą
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif . Kaip laikotės?
Atsakyti
QUOTE(Paūdrė @ 2014 10 08, 09:45)
Kaip laikotės?

Aš tai ne kažin ką. Reikia vat eiti pas moterų gydytoją, o bijau, prisiskaičiau visokių diagnozių, tai dar labiau bijau, dabar gyvenu ramiai, o paskui gali būti, kad iš viso gyventi nesinorės. Taigi tempiu gumą, kuri jau nebesitempia.
Atsakyti
QUOTE(Magnė @ 2014 10 08, 11:43)
prisiskaičiau visokių diagnozių,

Nu jo, taip gali ir užsilenkti sau ligą įsišnekėjusi.
Atsakyti
Laba damutes 4u.gif

Na ka mes siandien buvom apziuroj, pagaliau atstojo nuo musu del to svorio, pagaliau pasake matyt bus aukstas ir lieknas. Dar mamyciu susitikime buvom su leliukais, paskutinis deja, bet kita treciadieni kitas bus, kitos mamytes organizuoja. Bus baby kinas, butinai su mazyliu keliausim, turi viena mergyte kuria labai megsta, vis sypsos vienas kitam, labai stebi vienas kita, tai va kita treciadieni vel pasimatys smile.gif

QUOTE(Paūdrė @ 2014 10 07, 15:52)
Laba 4u.gif .
Bet aš tam terorui nepasiduosiu,  vis tiek nieko saldaus ar ne pagal planą nevalgysiu.

Papildyta:

Tai normalu, tiek dirbai, dar mažius nemiegojo, eik paparpti kada gali, paskraidysi kai nemiegos ir Tau neduos.

Saunuole, nepasiduok, vis tiek tu nugalesi mirksiukas.gif
Dekui smile.gif vat kazkas man pasidare, nebegaliu diena uzmigt,o anksciau budavo nesvarbu kada diena ar vakaras, guliu ir atsijungiu o dabar, prasivartau nuo sono ant sono ir nieko verysad.gif

QUOTE(Magnė @ 2014 10 08, 09:03)
Labas rytas 4u.gif
Tai penktadieniais jau trise prisidavinėsim?
Ok, dar laukiam ir Vėjo Pasakos, ir Audrulles. Prisijunkit, merginos

Ką darot iš visokių cukinijų, dynių? Prisivežiau iš sodo daug, tai pusė balkono užima

Ir dar: Zavinga, ar ne Tu esi kazkada minėjus, kad kepei porų pyragą? Internete pilna receptų, bet norėtųsi išbandyto.
Dar ir porų gi prisivežiau maišėką nemažą

na taip iseina, kad mes tik trise prisidavinesim smile.gif
Oi nea, poru pyrago nesu kepus, gal Audrulle ar Vejo pasaka kepe? g.gif

As siandien koki skanu troskinuka padariau smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif .
Jau svarstyklės truputį pajudėjo mano norima linkme thumbup.gif , matysiu ką ryt gausiu priduoti, gal bus minusiukas drinks_cheers.gif .
Žavinga, taip viską keičia kūdikėlis. Kas buvo iki jo, jau taip nebus. Vis tiek ar gerai ar blogai, jau nuo minties nenueis, kad ir kokio amžiaus jis būtų. Maniškiui žada truputį algą pakelti, dar pasitobulinimą užsieny, tai vaikštau laiminga. Atrodo smulkmena, bet tokia maloni smile.gif .
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Buvau banke su darbo reikalais, prasiėjau nemažai, oras geras, saulutė šviečia. Po pietų jau dirbsiu viena kabinete, tai tikiuosi ramiai padaryt, ką esu užsibrėžus šiandien.

Merginos, nežinau, gal man susilaikyt kol kas nuo svorio prisidavinėjimų, nes kol kas nieko nedarau, kad jis mažėtų, o ir ne jis man dabar rūpi. Turiu sveikatos problemų, tai iš nervų tik ėdu. Kai jau vėl grįš motyvacija svoriui mesti, tada prisijungsiu. Kaip sakot?

QUOTE(Zavinga22 @ 2014 10 08, 18:27)
As siandien koki skanu troskinuka padariau smile.gif

Kokį? iš ko?

QUOTE(Paūdrė @ 2014 10 09, 08:16)
taip viską keičia kūdikėlis. Kas buvo iki jo, jau taip nebus. Vis tiek ar gerai ar blogai, jau nuo minties nenueis, kad ir kokio amžiaus jis būtų. Maniškiui žada truputį algą pakelti, dar pasitobulinimą užsieny, tai vaikštau laiminga. Atrodo smulkmena, bet tokia maloni  smile.gif .

Aha, jei mano vaikams viskas sektųsi ir jie rastų savo vietą gyvenime, būčiau laiminga mama ir galvočiau, kad savo motinystės misiją esu atlikusi. Tik jei tas laikas ateis, tai negreitai. O gal ir visai neateis, kas čia žino g.gif Šiaip, kai pagalvoju, daug mano bėdų ir stresų, nemigo naktų susiję su vaikų bėdom ir problemom, užtat pavydžiu tiems, kurių vaikai gerai susitvarko gyvenimą
Atsakyti
QUOTE(Magnė @ 2014 10 09, 14:05)
1. Turiu sveikatos problemų,
2.užtat pavydžiu tiems, kurių vaikai gerai susitvarko gyvenimą

1. Manau, kad sveikata svarbiau, juolab, kad ne šimtą sveri.
2.Viskas yra sąlyginis dalykas. Buvau psichologės paskaitoj, tai visas problemas pasiūlė vertinti 10 balų skiriant mirčiai, tai jei tokių bėdų nėra, aš kažkaip sugebėjau persiprogramuoti, kad visa kita smulkmenos. Geri Tavo vaikai, su kaprizais, savais norais ir ambicijom, taip turi būti. Mane būna irgi daug kas erzina Tavo postuose, nors mes net nepažįstamos, Tave mano nuomonė taip pat, bet dėl to Tu netampi blogu žmogum. Ir vaikai Tavo taip pat nuostabūs, unikalūs. Šiaip genetika labai daug reiškia, prisimink ar pati tokia nebuvai ar vyras.
Viskas bus gerai. Gyvenk pati ir jiems leisk gyventi mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Paūdrė @ 2014 10 09, 16:01)
1. Manau, kad sveikata svarbiau, juolab, kad ne šimtą sveri.
2.Viskas yra sąlyginis dalykas. Buvau psichologės paskaitoj, tai visas problemas pasiūlė vertinti 10 balų skiriant mirčiai, tai jei tokių bėdų nėra, aš kažkaip sugebėjau persiprogramuoti, kad visa kita smulkmenos. Geri Tavo vaikai, su kaprizais, savais norais ir ambicijom, taip turi būti. Mane būna irgi daug kas erzina Tavo postuose, nors mes net nepažįstamos, Tave mano nuomonė taip pat, bet dėl to Tu netampi blogu žmogum. Ir vaikai Tavo taip pat nuostabūs, unikalūs. Šiaip genetika labai daug reiškia, prisimink ar pati tokia nebuvai ar vyras.
Viskas bus gerai. Gyvenk pati ir jiems leisk gyventi mirksiukas.gif .

1. Vat būtent, nes svorį mesti turi būti motyvacija, kuri dabar pas mane nukeliavo į antrą planą
2. Paūdre, aš niekada nesakiau, kad mano vaikai blogi. Aš tik sakiau, kad turiu daug rūpesčių su jais. Bet tai ne tas pats.
Vaikai kaip vaikai, esu mačius šimtus blogesnių. Mažius dar mažas ir dėl jo aš taip nepergyvenu, anas puikiai mokosi, turi savo nuomonę, tai turėtų neprapulti. Aišku, rūpesčių su juo yra, bet tai kaip ir kiekvienoj šeimoj. Va dėl dukros aš daug labiau parinuosi, gerietė ji pagal charakterį, bet labai jautri ir nežinanti ko nori, nerandanti vietos. Bet tikiuosi, kad viskas ir jai susiklostys gerai. Bet, aš ją gerai pažinodama, jau jaudinuosi.
Ai, žodžiu, nesiplėsiu daugiau ta tema, svarbiausia juk, kad visi būtų sveiki ir gyvi, ar ne?

Gero vakaro
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif .
Svarstyklės nenuvylė manęs šį rytą. Taigi per savaitę 93,7-92,5=1,2.

user posted image
Atsakyti