Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių Svajonės 53

QUOTE(Magnė @ 2014 08 15, 16:10)
Labas 4u.gif

Audrulle, primink kur atostogavot? O dėl svorio nepergyvenk, Tu gražiai maitiniesi, tai nukris tas prieaugis

Keleta dienu buvau anglijoj, o likusias tai savo saloj praleidom smile.gif buvom issinuomave viesbuti tokioj ezeringoj vietovej, labai smagiai pailsejom.

Negaliu pasakyt, kad pergyvenu del svorio, bet kazkaip nesmagu, atrodo taip tvarkingai maitinomes puse metu, o nukrito tik 2 kilai, kurie per 10 atostogu dienu ataugo lotuliukas.gif Tai va siandien ir susimasciau, kame problema, ka darau ne taip??!! Merginos patarkit help.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

QUOTE(Audrulle @ 2014 08 15, 23:16)
1. Keleta dienu buvau anglijoj, o likusias tai savo saloj praleidom smile.gif buvom issinuomave viesbuti tokioj ezeringoj vietovej, labai smagiai pailsejom.

2. Negaliu pasakyt, kad pergyvenu del svorio, bet kazkaip nesmagu, atrodo taip tvarkingai maitinomes puse metu, o nukrito tik 2 kilai, kurie per 10 atostogu dienu ataugo  lotuliukas.gif Tai va siandien ir susimasciau, kame problema, ka darau ne taip??!! Merginos patarkit  help.gif

1. Smagu thumbup.gif geros atostogos 4u.gif
2. Sunku patarti, nežinant Tavęs, Tavo mitybos, judėjimo lygio. Jei žinočiau kame reikalas, tai ir aš nevargčiau su antsvoriu. O Tu sportuoji kiek nors, kaip nors? Gal pabandyk išjudinti medžiagų apykaitą? Gal kokią iškrovos dieną?
Atsakyti
Labas 4u.gif
Kur visos g.gif Dirbat nuo pirmadienio, ania? Aš irgi dirbu, savaitgalis praėjo kaip nebuvęs, o tiek buvau prisiplanavus... Nu bet pailsėjau bent..

Kaip laikotės kitos po savaitgalio?
Atsakyti
Laba 4u.gif .
Jūra ošia, bangos daužos, oi gerai buvo thumbup.gif drinks_cheers.gif . Svarstyklės aišku parodė riebią špygą mano minusui - 94 vietoj 91 doh.gif blink.gif .

QUOTE(Zavinga22 @ 2014 08 15, 11:14)
*nes i darba balandi man.
**O taip ner nei sveikatos, nei jegu ka nors daryt.

*Girdėjau, kad mažuliukus ten turi daržan atiduoti ir iš kažkokių pakuočių visus šeria.
**Žiūrėk sveikatos pirmiau, o ne dietų. Gausi kokius hormonus gerti tada jau bus blogai, patikėk manim, po jų, bjaurybių, labai sunku sulieknėti, nors man aiškino, kad po poros metų atsistato, bet ne man.

QUOTE(Audrulle @ 2014 08 15, 15:18)
pabandyk turi but sveika ir stipri del maziuko  4u.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif ir dėl savęs.
Atsakyti
QUOTE(Paūdrė @ 2014 08 18, 11:52)
Jūra ošia, bangos daužos, oi gerai buvo  thumbup.gif  drinks_cheers.gif . Svarstyklės aišku parodė riebią špygą mano minusui - 94 vietoj 91  doh.gif  blink.gif .

Ai, kas tas svoris, lyginant su gerom emocijom prie jūros. Svarbiausia, kad emociškai viskas gerai, o tada ir svoris nukris... (nors man ir atvirkščiai būna)

Zavinga, atsiliepk. Ar Tau viskas gerai?
Atsakyti
QUOTE(Audrulle @ 2014 08 15, 23:16)
o nukrito tik 2 kilai, kurie per 10 atostogu dienu ataugo  lotuliukas.gif

Tai visos mes čia tokios, kaip man atrodo. Aš per 2 mėnesius buvau nuo savo dabartinio svorio numetus iki 79 pagal tą pačią valgymo programą, o dabar vos kelis kilus g.gif , bet tik kitaip kąsnis į burną ir kumpiai užsiraito blink.gif blink.gif blink.gif .
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Naktį pliopė, žaibavo baisiai, neįmanoma buvo miegot, užtat dabar saulytė šviečia, faina - dar kažkiek vasaros šilumos thumbup.gif

Einam kavos ir lendam visos iš pakampių:

user posted image
Atsakyti
Laba 4u.gif .
Darbymetis, juodymetis. Dar kompai stringa baisingiausiai su tom antivirusinėm, užimančiom 2/3 atminties doh.gif .
Mano organizmas visai geruolis, šiandien parodė 91,5 po vakar išgąsdinusių 94, matyt skysčiai pasikaupė prie jūros blink.gif blink.gif blink.gif lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Paūdrė @ 2014 08 19, 07:49)
Laba  4u.gif .
Darbymetis, juodymetis. Dar kompai stringa baisingiausiai su tom antivirusinėm, užimančiom 2/3 atminties  doh.gif .
Mano organizmas visai geruolis, šiandien parodė 91,5 po vakar išgąsdinusių 94, matyt skysčiai pasikaupė prie jūros  blink.gif  blink.gif  blink.gif  lotuliukas.gif .

Per ilgai mirkai vandeni lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
Kiekvieną rytą eidama į darbą, jaučiu jau rudenį, kvėpuojantį man į nugarą. Nenoriu rudens, nenoriu žiemos, noriu vasaros ir +30

QUOTE(Paūdrė @ 2014 08 19, 10:49)
Dar kompai stringa baisingiausiai su tom antivirusinėm, užimančiom 2/3 atminties  doh.gif .

Tai kiek ten pas Jus tų virusinių yra, niekaip nesuprantu. Ir kam jų tiek reikia?Pas mane viena normali apsauginė programa ir viskas gerai.

20 minučių taisyklė

motyvacija-laiko-planavimas

Kad ir kaip mums nepatiktų vienokia ar kitokia veikla, kad ir kaip trūktų valios, 20 minučių mes galime tai ištverti. To žinojimas, to sau priminimas yra veiksminga pagalba tuomet jei nesiryžtame kažko pradėti, jei mus apėmusi tinginystė ar tiesiog trūksta motyvacijos.

20 minučių taisyklė:
1.Kas sportuoja bent 20 minučių per dieną, tas gali būti ramus dėl savo sveikatos.
2.Kas skiria bent 20 minučių per dieną namų tvarkai, tas niekad nesusidurs su tuo kas yra betvarkė.
3.Kas skiria 20 minučių per dieną dėmesio lavinimo pratimams, tas gali pamiršti apie kūrybingumo stoką.
4.Kas atranda 20 minučių per dieną savo vyrui, žmonai draugei, draugui ar vaikams, tma neteks pergyventi dėl problemiškų santykių.
5.Kas 20 minučių per dieną įsiklauso į save, medituoja, rašo dienoraštį, tam neteks skųstis idėjų trūkumu.
6.Kas bent 20 minučių per dieną skiria naujų pajamų šaltinių paieškoms ar tokio šaltinio kūrimui, tas gali būti ramus dėl savo finansinės gerovės.
7.Kas bent 20 minučių per dieną leidžia sau pailsėti, tas išvengs pervargimo ir išsekimo.
8.Kas skiria bent 20 minučių per dieną naudingos literatūros skaitymui, tas neišvengiamai tampa ekspertas savo veiklos srityje.

Atsakyti
Laba 4u.gif .
QUOTE(Magnė @ 2014 08 20, 08:28)
Nenoriu rudens, nenoriu žiemos, noriu vasaros ir  +30
Tai kiek ten pas Jus tų virusinių yra, niekaip nesuprantu. Ir kam jų tiek reikia?Pas mane viena normali apsauginė programa ir viskas gerai.

Oi kaip pritariu. Ir aš nenoriu blink.gif .
Jei pas mus būtų tokia antivirusinė kaip pas jus, tai jau jokių duomenų nebūtų likę, pati supranti.
Atsakyti
QUOTE(Paūdrė @ 2014 08 20, 10:22)
Jei pas mus būtų tokia antivirusinė kaip pas jus, tai jau jokių duomenų nebūtų likę, pati supranti.

Tuomet, ko gero, kelias vienas - didinti kompo galingumą g.gif

Paūdre, ar Tavo vaikis dirba dar? Kaip sekasi?

Pasiūlykit kokį nors patiekalą, kad galėčiau vakare padaryt ir ryte darban įsidėt pietums, bet primenu - pas mane nėra mikrobangės. Neįsivaizduoju jau ką įsidėt darban pietums, būna dienų, kai niekur nenoriu eiti per pietus.
Šiandien įsidėjau mišrainės likučius, tai jau suvalgiau priešpiečiams su Jorės duonele, kažkaip žiauriai valgyt norėjau.
Atsakyti