Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų namučiai

QUOTE(ismanioji @ 2014 08 08, 22:40)
Man tai tikrai skanu. Svarbiausia - garantuotai stovi, nenušauna. smile.gif
O aš padariau padažo ir kažkoks lyg per sūrus man gavosi. schmoll.gif  Dėjau visko pagal merginų receptą, tiesa be paprikų dariau. O turi būti toks sūrus? g.gif Norėčiau dar pasidaryti, sakau, gal mažiau druskos dėti? Bet ar stovės? g.gif

ax.gif aš dedu pagal skonį...stovės , nes gi viskas ilgai verda , stiklainius irgi išvirinu prieš pat išpilstymą...
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2014 08 08, 20:27)
o man tai ir šitas kartais patinka pavartyt blush2.gif http://www.ebay.com/...o...eds&_sop=15

gal kas auginę http://www.ebay.com/...=item5d4e4b4550

Matyt ne tiek augine, kiek kompu paspalvine
.Cia kaip pavasari Fb mergomos spalvotu braskiu seklas siunte: zaliu,juodu,melynu.Deja.
per e-bay is konieciu.
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2014 08 08, 20:06)
tiesa, mb pakišau pjaustant pomidorienei violetinuką kinietuką, kur įtariu esant sinij, tai sakė "fe" vaizdas, bet skonis tai "ve, fuikus". nesuprantu kuo jam vaizdas neįtinka doh.gif

O tu valgei varnieną,skonis tai kaip vištienos,bet jau spalva tikrai feeeee,tokia violetinai juodai pilka
Oi kiek visokių gundymų su tom veislėm,tas skanus,tas gražus
Bet stabdau save,turiu daugiau negu proto ,kokiems 5 metams į priekį
Iš šiemet auginamų kitiems metams pasirašo Zolotaja rybka,Balerinka ir Sweet million,kažkoks nesusipratimas Sibirskyj skorospelyj ir Kostroma,bet vistiek bandysiu dar kitamet,gal šiemet kažko nepataikiau jiems,na Kostroma šiaip augdavo gerai ir derėdavo
Atsakyti
Galiu jau siek tiek apibudinti ir saviskiu pomidorus:

Zolotaja pulia- aukstaugis, oranzines spalvos kekinis pomidoras. Vaisiai iki 50 gr, istestos formos. Skanus, derlingi.Auginsiu.
Raudonkepuraite- nepatiko, mazute, skonis geresnis betaluxo, noko veliau uz betalux. Neauginsiu.
Slyvovij polosatij. Ugis apie 1 metra. Nera ispudingai derlingas, bet vaisiai grazus, skonis neblogas. Gal dar auginsiu koki daiga kitamet.
Rodzero ir Donat chuska, nepatiko nei derligumas nei skonis. Neauginsiu.
Best- panasus kaip puzata chata pagal vaisiu formas, bet maziau derlingas. Dar neragavau. Seklu nerinksiu, tai ir neauginsiu.
Jasminia H- eilinis hibridas. Vyrui patiko. Derlingumas neblogas.Auginsiu.
Fluffy- kazkoks nonsensas pas mane su juo, kekese pomidorai mezgesi labai nevienodai, skonis vidutinis, kliuna kieta skurele. Neauginsiu.
Malinovy Henrika H- senam silnamyje tragiskas, naujam labai gerai auga. Linkes prinokes trukineti, derlingumas geras, skonis vidutinis. Auginsiu.
Medovij spas- labai skanus ir derlingas. Auginsiu.
Altaiskij oranzevoj ir Severnoje korona- nepatiko, neauginsiu. Gal kad senam siltnamyje ligos siemet viska puole, bet nepatiko nei skonis man ju, nei derlingumas.
Orkado H, Buran H- abu labai geri, auginsiu. Orkado H gal net geresnis uz Buran H.
Corleone H- prie velyvesniu, derlingas, skanus labai. Tvirtesnis toks, Tiknka labai konservavimui. Auginsiu.
Polfas H- derlingas, iki metro aukscio, auginsiu.
Mikado juodas- derlingas, nors virsutines kekes pabarste ziedu. Turbut auginsiu.
Zolotaja serdsa- derlingas, iki metro aukscio, skanus. Auginsiu.
Olialia- vaisiai grazus tik pirmose kekese, veliau nubarsto ziedus, neauginsiu.
Miciko ciornij slon- neauginsiu, nes analogiska beda kaip su Olialia.
Toyoto H- derlingas, visai skanus. Jei dar rasiu seklu kur netycia jo prekybcentri, tai auginsiu. Black russian- derlingumas mazas, skonis neblogas, bet Mikado skanesni man. Neauginsiu turbut.
Delfin H- eilinis hibridas, skonis vidutinis, derlingumas neblogas. Auginsiu
Kekinis- labai geras viskuo. Kazkuo net panasus i delfin augimu ir vaisiu forma, tik tiek,kad ne hibridas ir vaisiai skanesni. Auginsiu tikrai.
Noire de crimme- kabo vienas pomidoras ir tas su bezdziones snukiu. Uzpykau. Neauginsiu.

Naujam siltnamyje:

Bogatyr- nepatiko,kad ziauriai pazastis leidzia. Vaisiai nedideli, neskanus. Nezinau. Neauginsiu.
Indigo rose- labai delringas, grazus, skonis neblogas. Auginsiu.
Lemon Boy H- labai derlingas. Skonis neblogas. Auginsiu.
Puzata xata- derligas, bet salia augantis Charlie chaplin, man skanesnis. Isvaizda ju panasi, derlingumas panasus, bet chaplinas skanesnis, saldumo daug turi. Auginsiu abu.
Olynij kliuv- labai derlingas, skanus, auginsiu.
Malaxitovaja skaltulka- delringas labai, skonis neblogas. auginsiu
Izumrudnoje jabloko- panasus i skatulka, tik skaltulka derlingesne pas mane buvo. Ar ji auginsiu, nezinau.
Fejerverk- labai skanus, derlingas, auginsiu.
Saxar belij- labai derlingas, skanus. Auginsiu.
Kardinal mazarini- labai derlingas, skanus. Auginsiu.
Celzus h- labai geras hibridas. Pirkau daiga senukuose. Medis galingas, vaisiai dideli. kekese po 5-6 pomidorus. Skonis neblogas. Auginsiu tikrai.
Penis- veliau setas, tai tik dabar noksta. Skonio nezinau dar. Bet labai derlingas. Nelinkes metyti ziedu per karscius. Auginsiu.
Loretto H- tikrai skanus! Cia kazkas sake,kad neskanus, tai drysciau papriestarauti. Vyro mylimiausias. Nes forma ideali. Ne per dideli, tinka marinuoti. Tvirti. Saldziarugsciai. Laaaabai derlingi. Pirmosse kekese 11 pomidoru. Tikrai auginsiu ir kitamet.
Jubileinij Tarasenko- aukstas, kekes ir vaisiai tai kaip jusu EX citrinos raudonos. Skonis geras. Derlingas. Auginsiu.
Hill Billy- turejau lyginti su fejerverk,bet ten kazkoks nesusipratimas. is pradziu buvo nusprendes buti zemaugiu, palikau pazastis, tai tada sove i virsu. Nezinau ka su juo veiksiu, nes tik keli vaisiai ir tie dar zali.
Belle H- eilinis hibridas. Panasus i Jasminia H. Auginsiu.
Banancik- buvo nusales, ataugo, bet dar vaisiai zali. Derlingas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aukse*: 09 rugpjūčio 2014 - 09:25
QUOTE(ponia Lylia @ 2014 08 08, 20:23)
Ką tik laistydama surijau Jazon'ą, vakar rašiau, kad nelabai koks, šiandien patiko. Kitąmet auginsiu.

Per anksti dar Jazon valgyt.Jis daug skanesnis rudeniop pasidaro.Tiesa,nėr labai gardus,bet jo spalva man skani ax.gif .
QUOTE(Lady Dy @ 2014 08 09, 09:30)
Oi kiek visokių gundymų su tom veislėm,tas skanus,tas gražus

Ir kuris tau asmeniškai skaniausias šiemet biggrin.gif ?
QUOTE(*Aukse* @ 2014 08 09, 10:24)
Corleone H- prie velyvesniu, derlingas, skanus labai. Tvirtesnis toks, Tiknka labai konservavimui. Auginsiu.

Loretto H- tikrai skanus! Cia kazkas sake,kad neskanus, tai drysciau papriestarauti.

Tas Corleone pas mani šiemet truputuką pasiš... pradžioj.Kelios apatinės kekės tikrai negausios,bet aukščiau jau normaliai.Nu,kad labai skanus tai nepasakyčiau ax.gif

Čia aš sakiau tongue.gif .Neprisimenu jo skonio ,bet,jei šiemet neauginu,tai reiškias,kad įspūdžio nepadarė.Ale va,tas skonis tai tikrai pas mus skirtingas.Nei Kliuvas,o juo labiau Saxar Bielyj,man neskanu schmoll.gif O Chata man gardesnė už Čapliną.

Carbon skanus,turi kažkokį prieskonį įdomų.Tik niekaip neatgaminu,kokį.Tiesa,vienas iš trijų ragautų buvo ryškiai pernokęs,bo kol tos spalvos laukiau...Ir vis tiek ne tokia gavosi.Arba mano škurliai kitos spalvos biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 08 09, 11:07)
Ir kuris tau asmeniškai skaniausias šiemet  biggrin.gif ?

Dar neatradau savo skaniausio hihihi.gif ir šiaip tai sudėtinga misija,kai jų nevalgau flirt.gif hihihi.gif
Atsakyti
Is baltu siais metais auginu Great White, visai patiko skonis- toks svelnus ir su rugstele, prie visko dar ir derlingas smile.gif Kitais metais dar bandysiu is baltu White Queen.
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2014 08 09, 00:16)

e.
Va del kliuvo ir as pradejau abejoti, nu derlingas tai labai jis pas mane, skonis dar dar butu, jei ne balta deme prie vaiskocio, kitais metais auginciau tikrai, dabar dar pagalvosiu, maniau, kad pas mane sitaip tik, bet va ziuriu, kad ir pas kitas ta pati problema. Ir peniai pas mane su neprinokusia deme  g.gif Visi kiti normalus

maniškiai peniai 2 rūšių[vieni su apvalia skylute,kiti su skersa] .visi 10 daigų pirmoj kekej turi sita bjauria dėmę g.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2014 08 09, 10:24)
Galiu jau siek tiek apibudinti ir saviskiu pomidorus:

Naujam siltnamyje:

Puzata xata- derligas, bet salia augantis Charlie chaplin, man skanesnis. Isvaizda ju panasi, derlingumas panasus, bet chaplinas skanesnis, saldumo daug turi. Auginsiu abu.

Oho blink.gif nieko sau sąrašiukas. Kaip iš gausybės rago, tikriausiai kol aprašei kiekvieną veislę baksnodama klaviatūrą, tai ir manikiūras nusilupo.. nail.gif

Klausykit, mamkos, mačiau šiandien gyvai va šitą vadinamą Charlie Chaplin pomidorą. Kadangi mačiau pirmą kartą gyvenime, tai niekas neužkliuvo, bet grįžusi pasižiūrėjau internete, kad ten kur buvau, įtariu, kad tikriausiai mačiau peresortą g.gif Pomidoro vaisius įdomus, toks tarsi paprika, kubo formos, iš keturių dalių sudarytas unsure.gif O internete Čapliną rodo tokį kaip Auksė ir rašo, vaisius panašus į Puzatą Hatą.
Gal tų Čaplinų įvairių būna? g.gif kuri nusimanot? unsure.gif kol nežinau tiesos, nenoriu nieko sakyt ir nuvilt pomidoro šeimininkės..
Aukse, būk draugė, pafotkink tą savo Čapliną, a? Noriu pamatyt vaisius unsure.gif
Atsakyti
Manikiura sugebu palikti ir ne prie pc sededama biggrin.gif mirksiukas.gif
Va mano apvalgytas Chaplinas:

user posted image

Cia Jubileinij tarasenko:
Jubileinij Tarasenko

O cia vis dar negaliu atsidziaugti Loretto H :

user posted image

Ir tikrai, skoniai visu skirtingi smile.gif Netgi amno ir MB labai skoniai skiriasi. Bet as visokius stengiuosi auginti. Kad butu ka lyginti ir kad neatsibostu pomidorus valgyti. Kokia ta diena nuotaika, toki ir pomidora valgau cool.gif Man ir Olialia labai skanus, bet,kad juos kur galas, nemestu ziedu, butu vos ne favoritas, o dabar tik vietos siltnamyje gaila ... Aisku, Medovij spas paverge savo skoniu. Bet ir i hibridus nespjaunu, ypac,kai nesinori nieko miltingo, skysto. Prie lasinio kartais tvirtesnio pomidoro norisi, tuo labiau,kad man mano auginti hibridai skanesni, nei maximiniai plastamsiniai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aukse*: 09 rugpjūčio 2014 - 14:18
[quote=*Aukse*,2014 08 09,
[/quote]
g.gif O mano Čaplinai beveik visi kaip Stuferiai, tik didesni.Keturbriauniai.Buvo apatiniuose daugiau briaunų, bet dabartiniai visi keturkampavi.Diuni irgi kažką panašaus į maniškius augina g.gif
Atsakyti
[quote=adija5,2014 08 09, 14:29]
[quote=*Aukse*,2014 08 09,
[/quote]
g.gif O mano Čaplinai beveik visi kaip Stuferiai, tik didesni.Keturbriauniai.Buvo apatiniuose daugiau briaunų, bet dabartiniai visi keturkampavi.Diuni irgi kažką panašaus į maniškius augina g.gif
[/quote]
tai gal del to ir xata skanesne smile.gif nes man chapline maziau seklu yra, saldesni, vidus raudonesnis toks. Siandien ryte kaip tik abu darinejau sekloms, tai ir ragavau kartu, ryskus skirtumas jautesi. Ir internete visur chaplinai kaip chatos formos g.gif Nepamenu tik is kur seklu gavau jo. Gal ir vaidastep g.gif skleroze...
Papildyta:
P.S. matau,akd snekat apie receptus. Tai siemet su pomidorais maziau vargo, nes is pernai padazu dar kruva stovi. Tai naudoju juos tik leco gamybai ir dar dejau i agurkine sriuba,kaip ingredienta. Pagrinde valgom sviezius, i prekyba biskiuka iseina, isdalinu saviems.

Ai, Detskij sladkij irgi nepatiko man savo skoniu blush2.gif Vaikai labiau valge peresorta is Vilmos isaugusi. Tas tai labai skanus vaikams.
Atsakyti