Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų namučiai

QUOTE(*Aukse* @ 2014 08 09, 15:17)
Manikiura sugebu palikti ir ne prie pc sededama  biggrin.gif  mirksiukas.gif
Va mano apvalgytas Chaplinas:

Ojei, nu tikrai ne tokius Čaplinus pas savo podružkę mačiau schmoll.gif Taviškiai labai gražūs, storuliukai, o ten grynai kaip paprikos. Kažkada tokią "paprikinę" veislę auginau, geltonais vaisiais buvo, tik pavadinimą pamiršau. Ir tuščiaviduriai jie buvo, farširavimui tinkami.
Tai kažkodėl man atrodo, kad ir tie kvadratiniai "Čaplinai" bus tuščiaviduriai, ot spjaudysis mano draugė doh.gif pasisodinusi net keletą krūmų, taip tikisi mėsingų pomidorų..

QUOTE(adija5 @ 2014 08 09, 15:29)
g.gif O mano Čaplinai beveik visi kaip Stuferiai, tik didesni.Keturbriauniai.Buvo apatiniuose daugiau briaunų, bet dabartiniai visi keturkampavi.Diuni irgi kažką panašaus į maniškius augina  g.gif

Va, tikrai tokius mačiau. Keturbriaunius unsure.gif Man tai jie tokie, na, GMO.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 09 rugpjūčio 2014 - 15:39
Staiga prisiminiau kokią veislę kadaise aš auginau tų keturkampių tuščiavidurių geltonų pomidorų, tai atėjau pasakyt, kol vėl nepamiršau biggrin.gif Don Kichot. Nepatiko man jie, nežinojau kur kišt tokius išsigimėlius.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 09 rugpjūčio 2014 - 16:28
QUOTE(Ex @ 2014 08 09, 16:38)
Va, tikrai tokius mačiau. Keturbriaunius unsure.gif Man tai jie tokie, na, GMO.. doh.gif

Nu dar ką sugalvosi blink.gif Tada tavo Blinda iš Černobylio,radiacinis bebe.gif Nėr jie tušti pas mani,tikrai ne tokie,kaip tie Stufferiai.Nors jo, šitie kvadratiniai turi tuščių ertmių,ne tokie mėsingi,kaip Chatos.Bet pirmi tai buvo normalūs.Ko jie čia išsidirbinėt pradėjo,velnias žino . Gal kokių elementų pritrūko,kad tiek mažai susigarbanojo mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2014 08 08, 08:05)
g.gif 0 galima išsamiau-kiek paprasto acto pilat , jis stipresnis , ir kiek cukraus dedat

As ir acto, ir cukraus pilu maziau nei recepte.Pagal skoni ragauju.
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 08 09, 22:27)
Tada tavo Blinda iš Černobylio bebe.gif 

Nėr jie tušti pas mani,tikrai ne tokie,kaip tie Stufferiai.

lotuliukas.gif
visiškai sutinku drinks_cheers.gif nes tikrai šitų Blindų niekas nenori ragaut - bijo turbūt user posted image Sūnus atvažiavęs buvo, tai pasibaisėjęs į juos žiūrėjo, sako, kasmet tavo pomidorai vis kvailiau atrodo lotuliukas.gif
Tai kitiems metams visiems "kvailiams" nebeliks vietos, užsodinsiu "protingesniais" pomidorais..

O tai jei pas Auksę Čaplinai atrodo normaliai, kaip ir priklauso, tai gal pas tave Čaplinų peresortas? g.gif nu kaip gali pas tave (ir pas mano podružkę) jie būt kvadratiniai, o pas kitas kaip sūrmaišiai. Mesk lauk tuos savo nevykėlius Čaplinus.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2014 08 10, 11:09)
O tai jei pas Auksę Čaplinai atrodo normaliai, kaip ir priklauso, tai gal pas tave Čaplinų peresortas? g.gif nu kaip gali pas tave (ir pas mano podružkę) jie būt kvadratiniai, o pas kitas kaip sūrmaišiai. Mesk lauk tuos savo nevykėlius Čaplinus.

Nu jau kad pasakysi kartais user posted image.Mesk,matai.Dar ko.Be to,sakiau,kad pirmi gerutukai buvo.Ir ne rusiški Čaplinai pas mani.Iš kur tas peresortas?Patrešiau prieš išvažiuodama,tai poryt grįžus, gal rasiu kaip armonikas.

Be to,yra ir kitokių Čaplinų nei pas mani,ar Auksę .Va.prašom:
http://www.tomato-pl...ie-Chaplin.html
http://lilletomat.bl...ie-chaplin.html
Pas Auksę peresortas pagal šitus paveiksliukus, vadinasiuser posted image
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 08 10, 11:47)
poryt grįžus, gal rasiu kaip armonikas.

Be to,yra ir kitokių Čaplinų nei pas mani

Aha, jo, lauks tavęs armonikos ir sutiktuvių maršą gros lotuliukas.gif

Nu, yra, bet tu surask nuorodą kvadratinio Čaplino user posted image
Atsakyti
adija, va, pažadėtas demidovskij, tik nežinau katras, vienas iš tų dviejų arba pirmam, arba antram plane:
user posted image
Dar pasirodysiu
user posted imageuser posted image

Germanas derlingas tik pirmam aukšte, kiti aukštai tušti, per karščius nubarstė visus žiedus. Dar vienas susisukęs vaisius kabo netoli viršūnės, sakyčiau, kokiam 6-tam aukšte biggrin.gif
user posted image

o čia smarkiai apskinti likučiai:
user posted image
Ir, ponios, prašom nežvengti iš mano firminių pomidorų laikiklių rolleyes.gif pagaminti ne masinei apžiūrai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2014 08 06, 08:45)

Apie žalius pomidorus, kažko visos tyli apie Airišką likerį, visai nesigirdi atsiliepimų? lyg pavasarį prieš sėją buvo labai populiarus.

mano airiško likerio labai panašus skonis į izumrudnoje jabloko. jei nežinočiau, nuo kurio krūmo nuskyniau, tai ir neatskirčiau. o skonis tai toks, nei rūgštus, nei saldus.
Papildyta:
QUOTE(Venta9 @ 2014 08 06, 14:03)
Viena labai grazu  visom prasmem Medovyj Spas laikiau seklom pakol kaip reikiant 'prinoko' ir emiausi darbo krapstyt seklytes, ir ka manot, nei VIENOS seklos neradau. Tai dabar teks kita issirinkt ir puoselet, bet jei ir vel seklu nebus, ar pas kitas irgi taip? Na ir metai siemetiniai bigsmile.gif

spasuose keletą randu, bet fejerverke tikrai nebuvo nė vienos g.gif
Atsakyti
mano polkutės didėt pradėjo, ir sėklų atsirado n g.gif ir neypač smulkios netgi g.gif
o damačkų turiu atsiprašyt- nudepiliavau vakar visus- nugis gražios visai, neturiu priekaištų aš joms visai, o marfa, pasirodo, auga 4 stiebais, tai derlius visai neblogas gausis biggrin.gif thumbup.gif kartais nepriežiūra visai į naudą- atrandi ko nepasidėjai, atmaišai šakas, kurias priskyrei kitam augalui blush2.gif juodą rusą išroviau jau- kekė viena prinoko didžiulė ir viskas, daugiau žiedų nenubarstytų nebėra- tegu marfutė auga bujoja su damute- joms bus erdviau
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2014 08 10, 12:54)
Nu, yra, bet tu surask nuorodą kvadratinio Čaplino user posted image

Nu,gerai,nėr kvadratinėm galvom Čaplino,t.y. dar iki šiol nebuvo.Reiškias pas mani ir tavo padruškę vienetiniai tokie,vat.Ir Diuni turi tokius,atrodo.Ale, ot prisikabino user posted image.
Bet perduok draugaitei,kad labai mėsingi tikrai nebus.Priedo,nelabai skanūs.Ui,kaip užjaučiu user posted image
QUOTE(ponia Lylia @ 2014 08 10, 17:30)
adija, va, pažadėtas demidovskij, tik nežinau katras, vienas iš tų dviejų arba pirmam, arba antram plane:

Nu, jau kad ačiū ačiū.A tai daba daug aiškiau pasidarė-tas arba anas user posted image.Iš toliau negalėjai pafotkint,a?
Vis tik pirmas bus Jugoslavas.Žybtelk kada prie progos antrą iš arčiau,kai netingėsi..Niekur to Demidovskij nerandu schmoll.gif Arba Demidov,kuris liliputas determinantas,arba Demidovskije Lapti dar mini,bet be paveiksliuko .Skonio tai neklausiu,bo ,jei tau Majakas skanus,tai viskas kaip ir aišku su jumi biggrin.gif

Tai,sakai, iš mergaucinio undaroko pomidorams šniūrus pasidarei user posted image.Nugi gražu,gražu.
Atsakyti
gal papildytumėt sąrašą pomidorų, turinčių skonį. nelabai svarbu, ar rūgštesnis, ar saldus, bet svarbu, kad būtų nors koks nors skonis. nes tų, kur pomidorų masei, tai ir taip būna sočiai. o val valgymui, kur net druskos nereikalauja, tai sunkiau. mano pačios turėti ir patinkantys:
medovyj spas, ananas, black cherry, brandywine black
jau norimi kitiems metams - orange german strawberry, crnkovich jugoslavian
dydis ir derlingumas nesvarbu. ananasus ir dėl 10 auginu, vietos jam negaila.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 11 rugpjūčio 2014 - 07:19