adija, veuuuu
, pomidorai su grietine niam niam niam kaip skanu
ka tik bliudas sulapnotas, ir taip kasdien . Kolkas neatsibodo .
tai turi buti tamsiai oranzinis? nes pas amne be demiu prie vaiskocio, bet oranzinis, ne tamsus. Gal dar palauksiu su tom aladino lempom tada
Užmiršau pasipasakoti, kad ryte degustavau spasą ir germaną. Taip atsidėjusi, nuo dūšios, kaip sau, prie baltos karštos cikorijos kavos ir šlapiankos. Spasas buvo gerai prinokęs, net susprogęs šonas, o germanas toks kaip tik, nepernokęs. Ragavau ragavau tai vieną, tai kitą
spasas saldesnis, germanas gal dar galėjo dieną dvi pakabėti. Tai su šlapianka, tai be. Abudu skanūs, nors skoniai kažkiek skiriasi. Dar reiks sykį susirasti abudu vienodai prinokusius ir pakartoti 
Papildyta:
Man pvz. lašiniai labai britku, o daug kurios rašo,kaip valgo pomidorus su grietine ir lašiakais.Man jau geriau kepti proteinai tarakono pavidale
.
neragavai mano paruoštų ir išrūkytų lašinių
galvoju, gal reiks gabaliuką atsiųsti už sėklas
aišku, kad skanu, majakas su grietine ir šviežiais lašinukais
Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2014 08 13, 14:26)
Man pvz. lašiniai labai britku, o daug kurios rašo,kaip valgo pomidorus su grietine ir lašiakais.Man jau geriau kepti proteinai tarakono pavidale
neragavai mano paruoštų ir išrūkytų lašinių
QUOTE(ponia Lylia @ 2014 08 13, 16:01)
Papildyta:
QUOTE(*Aukse* @ 2014 08 13, 15:38)
tai turi buti tamsiai oranzinis? nes pas amne be demiu prie vaiskocio, bet oranzinis, ne tamsus. Gal dar palauksiu su tom aladino lempom tada 
laukiau,kol pataps ryskiai oranziniu,tai superinis skonis
viksruose gal kalioriju maziau nei grietineje ... apie lasiakus tai isvis tyliu
nu bet tikrai ne tik kad pomidoru skonius kitaip visos suprantam, bet ir kituose valgymo ypatumuose , skoniuose draugu ner
as saindien ragavau lempa, sinij, rozovyj miod , fidelio... nagi visi savotiskai skanus.
tik jau sinij tai toks seklinis daugiau seklyciu nei mesos
nu bet tikrai ne tik kad pomidoru skonius kitaip visos suprantam, bet ir kituose valgymo ypatumuose , skoniuose draugu ner
as saindien ragavau lempa, sinij, rozovyj miod , fidelio... nagi visi savotiskai skanus.
tik jau sinij tai toks seklinis daugiau seklyciu nei mesos
vis pamirstu paklaust:sinij su geltona ar raudona pas jus
maniiskiu lauke apcia lyg geltonyt pradejo
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 08 13, 09:01)
jei patinka marinato su zele skonis,drasiai gali nedet zelatinos
as turiu savo megstamu marinatu,ir jei reik ,i juos idedu zelatinos.ji dedasi tik tam,kad drebuciai gautusi 
Galvojau, kad želatina dar kaip konservantas suveikia
Apie lašinukus prakalbot. Kaip pasiilgau tikrų lašinukų, o ne primirkytų...
Saulyte 525 ,matau tupi apacioj,o kaip taviskiai mini roma?ar ne tu juos irgi augini? 
Papildyta:
atvaziavo sivakar krikstaduktes tetis is norvegu,ta proga paskutini skilandi prariekem.o prie jo ,aisku,ir naminiai pomidorai.labiausiai brandy wine ir violet jasper isgyre
Papildyta:
QUOTE(Pou @ 2014 08 13, 19:57)
Apie lašinukus prakalbot. Kaip pasiilgau tikrų lašinukų, o ne primirkytų...
atvaziavo sivakar krikstaduktes tetis is norvegu,ta proga paskutini skilandi prariekem.o prie jo ,aisku,ir naminiai pomidorai.labiausiai brandy wine ir violet jasper isgyre
Tyčiojaties, nia?
Niam, niam. Nubėgau bent pomidorienės dubenį sušveičiau. Nakčiai. Lyg gelbėjimosi ratų nebūtų...
Niam, niam. Nubėgau bent pomidorienės dubenį sušveičiau. Nakčiai. Lyg gelbėjimosi ratų nebūtų...
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 08 13, 15:26)
pomidoru nei vieno ''sloiko''
griekas kyst i stiklainius pomidorus ,kuriuos vaikai pilna burna ka tik nuskintus ziaumoja
Tikrai griekas.Pas mani kol nėr pertekliaus,jokių vakavimų
QUOTE(*Aukse* @ 2014 08 13, 15:38)
Aš, matyt,su Loretos Kriaušiniais irgi paskubėjau
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 08 13, 16:27)
Nei velnio aš neišranki.Cukinijas,ir tas valgau.Bet ta kiaulės riebalų želė
.Tikrai geriau kepta žiurkė ar kokis slimokas padaže troškintas.Dar perlinės kruopos fui fui fui ir pomidorų buiza su grietine.Visa kita valgoma.Tai, aišku,iš kur pas dzūkus lašiniai.Mes per vasarą ryjam barščių lapus,per žiemą grikius ir kručkus
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 08 13, 17:51)
vis pamirstu paklaust:sinij su geltona ar raudona pas jus
maniiskiu lauke apcia lyg geltonyt pradejo 
Sinij raudona,bet kol žalia,tai apačia geltona