Atitrukus as nuo jusu. Truputi paatostogavau, grizau, pamaciau, kad siltnamis is tolo raudonuoja ir uzdariau. Ner laiko jokiem konservavimams. Mazoji siemet bus pirmoke, tai visa kita savaite irgi pagerinta nusimato. Nu gal kaip nors.
QUOTE(zydinti_gele @ 2014 08 19, 18:48)
taip, jau visos tikrai turėjo gauti skarius, išskurus Ptashka. Jinai kazkaip netiketai atsiskyre ir va dabar kuris laikas neprisiruosiu issiust. Bet tikrai issiusiu. Mano labiausiai norimu sarase yra Miodas, Spasas, Kardinal mazarinis, German Orange ir dar kokie nors skanus ir derlingi avietiniai. Arba siaip kokia nors derlinga ir skani veisle.
Is dabartiniu auginamu tai kitais metais auginsiu tik Skarius ir Oxheart. Oxheart man skoniu net labiausiai patiko is visu, bet anie kazkaip labai jau nemokejo paskaiciuoti jegu. Dalis krumu atidave nesvietiska derliu ir basta, teko israuti. Kita dalis padare labai didele pertrauka ir dabar po menesio laiko jau vel noksta pomidorai, nors jau senokai ju nevalgem. Beto atsparumas visokioms klimato permainoms ne idealus. Ne toks kaip kitu pomidoru.
Garantuotai neauginsiu nei citrinu, nei Marzano, nei kazkokiu panasiu i penius (gal ten ir yra peniai, nezinau). Nepatiko.
Dar Ptashka sake duos ankstyvu ir dar reikia susimedzioti kokia nors tokia labai velyvam nokimui tinkama, kur pomidorai ilgai kieti buna, zalius nuskynus dezese sugebetu iki kokio sausio issilaikyt. Dabar tai tokia turiu, bet atsirado is nezinia kur, veisle nezinia kokia, net nezinau, ar hibridas ar nehibridas... Jeigu pavyktu isigyt kazka is savo norimu saraso arba siaip isbandyt kazka gero, tai ir butu liuks.
Šitie baisūs žmonės, kurie atėmė iš senuko pomidorus ir jį sumušė, dar turės atsiimti savo... Esu tuo tikra.
Is dabartiniu auginamu tai kitais metais auginsiu tik Skarius ir Oxheart. Oxheart man skoniu net labiausiai patiko is visu, bet anie kazkaip labai jau nemokejo paskaiciuoti jegu. Dalis krumu atidave nesvietiska derliu ir basta, teko israuti. Kita dalis padare labai didele pertrauka ir dabar po menesio laiko jau vel noksta pomidorai, nors jau senokai ju nevalgem. Beto atsparumas visokioms klimato permainoms ne idealus. Ne toks kaip kitu pomidoru.
Garantuotai neauginsiu nei citrinu, nei Marzano, nei kazkokiu panasiu i penius (gal ten ir yra peniai, nezinau). Nepatiko.
Dar Ptashka sake duos ankstyvu ir dar reikia susimedzioti kokia nors tokia labai velyvam nokimui tinkama, kur pomidorai ilgai kieti buna, zalius nuskynus dezese sugebetu iki kokio sausio issilaikyt. Dabar tai tokia turiu, bet atsirado is nezinia kur, veisle nezinia kokia, net nezinau, ar hibridas ar nehibridas... Jeigu pavyktu isigyt kazka is savo norimu saraso arba siaip isbandyt kazka gero, tai ir butu liuks.
Šitie baisūs žmonės, kurie atėmė iš senuko pomidorus ir jį sumušė, dar turės atsiimti savo... Esu tuo tikra.
Zinok as tavo Sibirskij Skorospelyj vis dar rankinuke nesiojuos

Medovyj Spas siandien tureciau paskersti seklom, jei kas bus ten, tai as tada galiu prie to paties pripakuot. Bet man jis derlingumu nepasizymejo kazkaip. Nors labai skanus, nieko nesakau. Ir Kardinal Mazarini reiketu nepamirst seklu pasidaryt. Man jis siaip pagal derlinguma so so toks, vien todel, kad siaubingai barste ziedus pradzioje. Bet jei jis viska butu uzaugines, tai turbut butu nuluzes.
Is velyvu tai as auginu Tolstoj. Kieti jie, gerai stovi. Parduotuviniai tokie. Gal nori? Man atrodo dar turiu seklu. Jie hibridai.
QUOTE(*Aukse* @ 2014 08 20, 20:42)
siandien suvalgiau pirma Hill Billy
Pasakojau,kad buvo jis nuprendes buti zemaugiu, tada i viduri sezono atsigavo ir dabar normalus aukstaugis. Netgi prima pomidora sunokino. Dideli ir labai skanu. Skanesnis uz fejerverka ir grazesnis uz ji
Kadangi greiciau suejo i salotas jis, nei fotikas spejo ji iamzinti, tai kas dar nezinot, tai Hill Billy atrodo sitaip

Man irgi jis labai grazus, dekui, Aukse, uz seklas