Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų namučiai

QUOTE(Lusasita @ 2014 08 27, 14:07)
nu va sudejau virt sumatus baltus pomidorus ( sniezno bielyj) . ir dar kelis geltonus  sumalus idejau iki pilno puodo, kad butu ... kazkaip pagalvojau, kad gal graziai atrodytu raudoni pomidoriukai  geltonose sultyse g.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif   o ga geltona pomidoru padaza virt  g.gif  kazin kaip seimyna sutiktu tokia naujove

kol nepadarysit, tol nesužinosit, kaip sutiko smile.gif
pilni krūmai žaliųjų kabo, dar nenaudotų, ir airiški likeriai, ir jablokai izumrudni. tai tuos tikrai atskirai darysiu. tik dar nenusprendžiau ką g.gif
Mergiotės, gal kažką ypatingo iš jų darot?
ai, šiek tiek naudojau, trispalvius su želatinu susluoksniavau ir dar puseles ukrainietiškai su kitom spalvom suslėgiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 27 rugpjūčio 2014 - 14:22
geltona gali drasiai virt mirksiukas.gif mano pernykstis[I]user posted image[/IMG],ir jei dedi paprika,tai dek geltona ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Paladė @ 2014 08 27, 15:21)
pilni krūmai žaliųjų kabo, dar nenaudotų, ir airiški likeriai, ir jablokai izumrudni. tai tuos tikrai atskirai darysiu. tik dar nenusprendžiau ką  g.gif
ai, šiek tiek naudojau, trispalvius su želatinu susluoksniavau ir dar puseles ukrainietiškai su kitom spalvom suslėgiau.

vat zalios spalvos padazo as bijau,nezinau ,kur paskui ji panaudot,ir neaisku,kokios spalvos isvires bus g.gif
Papildyta:
QUOTE(Paladė @ 2014 08 27, 15:21)
pilni krūmai žaliųjų kabo, dar nenaudotų, ir airiški likeriai, ir jablokai izumrudni. tai tuos tikrai atskirai darysiu. tik dar nenusprendžiau ką  g.gif

patriotinius pomidorus darei? blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 08 27, 14:39)

patriotinius pomidorus darei? blink.gif  blink.gif  blink.gif

aha specialiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2014 08 27, 15:41)
aha specialiai smile.gif

A man kažkaip patriotiškai neišeina,nelieka žalios spalvos biggrin.gif Jablokai,Samocvietai ir Green Zebra pirmiausiai susprogstami.Aš tik ispaniškai darau-raudona,geltona,raudona ax.gif
Atsakyti
as viriau ta makaiose su dziovintais abrikosais, saldziarugscia. pomidorus pjausciau gabaliukais . visokiu spalvu, tai idomiai ir matosi zali gabaliukai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2014 08 27, 14:48)
as viriau ta makaiose su dziovintais abrikosais, saldziarugscia. pomidorus pjausciau gabaliukais . visokiu spalvu, tai idomiai ir matosi  zali gabaliukai  biggrin.gif

nieko nežinau apie pomidorus su džiovintais abrikosais g.gif
prašom paviešinti blink.gif
Papildyta:
Mainais įdedu pomidorų puseles ukrainietiškai:

Pomidorų puselės ukrainietiškai
Sudėtinės dalys:
 5 litriniai stiklainiai per pusę pjautų nemažų mėsingų pomidorų
 5 česnakų skiltelės
 5 vidutinio dydžio svogūnai
 saujelė petražolių
 saujelė krapų
 5 bazilikų šakelės
 5 gvazdikėliai
 5 valgomi šaukštai 9% acto
 5 valgomi šaukštai aliejaus
Užpilas:
 1,5 l vandens
 2 valgomi šaukštai druskos
 6 valgomi šaukštai cukraus

Išeiga – 5 litrai

• Į švarius stiklainius ant dugno dedam kelis žiedelius svogūno, petražolės šakelę, gvazdikėlį, iki pusės stiklainio per pusę pjautų pomidorų. Pomidorus paspaudžiam, kad būtų beveik be tarpų. Dedam dar kelis žiedelius svogūno, baziliko šakelę, dar vieną sluoksnį pomidorų puselių, paspaudžiam. Ant viršaus sudedam likusius svogūno žiedelius, česnako skiltelę, krapų šakelę. Į kiekvieną stiklainį supilam po šaukštą acto ir aliejaus.
• Užvirinam vandenį su druska ir cukrum. Užpilam pomidorus stiklainiuose, nepripilant iki viršaus ~1,5 cm, uždengiam spiritu išvalytais dangteliais. Sterilizuojam litrinius stiklainius karšto vandens puode 10 minučių, užsukam, apverčiam ir paliekam, kad atšaltų.

Papildyta:
tai čia irgi galima spalvotus per pusę dėt
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2014 08 27, 15:00)
nieko nežinau apie pomidorus su džiovintais abrikosais  g.gif
prašom paviešinti  blink.gif
Papildyta:
Mainais įdedu pomidorų puseles ukrainietiškai:

o aciu 4u.gif sita issisaugosim bigsmile.gif
Atsakyti
As dariau pagal sita turbut. tik su variacijomis
http://www.supermama...?...&p=39727373

pomidorus tiesiog pjausciau gabalais. man skanu jausti gabalelius,, o ne tyrele
vietoj razinu, dardejau dziovintu abrikosu . dariau ir su razinomis, bet mano razinu nevalgantiems vaikams nepatiko, kai rado doh.gif
pacioje pabaigoje krakmola istirpinu acte ( ne vandenyje) ir suverciu .
labai skanu prie vistienos , tokia kose, ne padazas.
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2014 08 27, 17:55)
As dariau pagal  sita  turbut.  tik su variacijomis
http://www.supermama...?...&p=39727373

as krakmolo nededu i jokius padazus-naudoju tokiems dalykams uogieniu pektina ax.gif
Atsakyti
idedu keleta foto is savo siltnamio , ax.gif apacioj ne varputis,bet sudyge ruginiai siaudai doh.gif
dryziukai[]user posted image[/IMG]
mini roma[[Iuser posted image[/IMG]
belaja krasavitca ir yelow stuffer []user posted image[/IMG]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 27 rugpjūčio 2014 - 19:03
QUOTE(adija5 @ 2014 08 27, 15:48)
A man kažkaip patriotiškai neišeina,nelieka žalios spalvos  biggrin.gif Jablokai,Samocvietai ir Green Zebra pirmiausiai susprogstami.Aš tik ispaniškai darau-raudona,geltona,raudona  ax.gif

oi nepriminkit geriau doh.gif siemet dariau vokiskus ir lietuviskus pomidorus doh.gif turiu uzsakymo paprikai bet niekur nemaciau siemet pirkti juodos paprikos doh.gif gal matete kur ar turite Kaune parduoti smile.gif
Atsakyti
Na va, nuskyniau vakar visus raudonus. Gal kokius 8 kg surinkau g.gif Gerai,kad ju reikia kazkam labiau, nei man dabar. Cia kaip su zvejyba, labiau man patinka auginti, nei paskui doroti derliu biggrin.gif
Atsakyti