QUOTE(*Aukse* @ 2014 08 28, 08:15)
Na va, nuskyniau vakar visus raudonus. Gal kokius 8 kg surinkau

Gerai,kad ju reikia kazkam labiau, nei man dabar. Cia kaip su zvejyba, labiau man patinka auginti, nei paskui doroti derliu
as ne zvejys, tai man su grybavimu asocijuojasi

patinka labai grybauti, o visa kita, tai ... net valgyt nepasakyciau, kad labai labai noriu as ju.
pomidoru irgi jau atsivalgem. O rusys dar nuo pernai pilnas. Vakar nesem su vyru siemetinius padazus ir galvojom kur sudet .
Aisku nebus jau dezemis, bet dar 4 dezes virtuveje padetos, dvi dezes sode namelyje laukia . abai laukiau brolio, kad jam idet. Bet pravaziuos pro mus tik rugsejo viduryje... kazi iki tada kas issilaikys ...
ryskiai reikia mazint pomidoru daigu skaiciu. jau pernai zadejau. Ale veisliu daug, visko norisi isbandyt. kai jau isbandysiu, tada augnsiu maziau
Papildyta:
QUOTE(Paladė @ 2014 08 28, 09:03)
pabandysiu tą padažą, tik uncle ben's nevadinsiu. pas mane visiems labai svarbu, kas cedeliuke ant stiklainio parašyta. Jei parašyta moliūgų košė, tai niekas neparsineš tokio iš rūsio, o jei ant to pačio užkabinu Auksinis padažas, tai randa, kur panaudot.
jei ne sultis ar trintus pomidorus deit, tai i padaza nebus panasu. Pas mus tai vadinasi
Jovitos mirsaine