Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų namučiai

QUOTE(*Aukse* @ 2014 08 28, 08:15)
Na va, nuskyniau vakar visus raudonus. Gal kokius 8 kg surinkau  g.gif Gerai,kad ju reikia kazkam labiau, nei man dabar. Cia kaip su zvejyba, labiau man patinka auginti, nei paskui doroti derliu  biggrin.gif

o as vakar nei vieno raudono neradau-ceriai nesiskaito ax.gif tai vos pakeitusius spalva nuskyniau ir parsitempiau namo nokint
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2014 08 27, 16:55)
As dariau pagal  sita  turbut.  tik su variacijomis
http://www.supermama...?...&p=39727373

pomidorus tiesiog pjausciau gabalais. man skanu jausti gabalelius,, o ne tyrele
vietoj razinu, dardejau dziovintu abrikosu . dariau ir su razinomis, bet mano  razinu nevalgantiems vaikams nepatiko, kai rado  doh.gif
pacioje pabaigoje krakmola istirpinu acte ( ne vandenyje)  ir suverciu .
labai skanu prie vistienos , tokia kose, ne padazas.



pabandysiu tą padažą, tik uncle ben's nevadinsiu. pas mane visiems labai svarbu, kas cedeliuke ant stiklainio parašyta. Jei parašyta moliūgų košė, tai niekas neparsineš tokio iš rūsio, o jei ant to pačio užkabinu Auksinis padažas, tai randa, kur panaudot.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 28 rugpjūčio 2014 - 08:05
QUOTE(snaige123 @ 2014 08 27, 19:09)
oi nepriminkit geriau  doh.gif  siemet dariau vokiskus ir lietuviskus pomidorus  doh.gif  turiu uzsakymo paprikai bet niekur nemaciau siemet pirkti juodos paprikos  doh.gif gal matete kur ar turite Kaune parduoti  smile.gif

geriau net neieskokit: juodos paprikos gavusios karscio tampa purvinos, pilkos neapetitnos spalvos...
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 08 27, 19:02)
idedu keleta foto is savo siltnamio

thumbup.gif , ypac belaja krasavitca ir yelow stuffer , tokiu neturejau, ar jie skanus?
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2014 08 28, 09:48)
thumbup.gif , ypac belaja krasavitca ir yelow stuffer , tokiu neturejau, ar jie skanus?

belaja krasavitca ir belyj saxar pas mane identiski.nei vieno nei kito kitamet nesodinsiu,neskanus man,nors ir derlingi-baltu sulciu spaust nesiruosiu schmoll.gif
*yellow stuffer dar neragavau,centre tas gelsvas pomidorcikas bus pirmas.
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 08 28, 09:29)
belaja krasavitca ir belyj saxar pas mane identiski.nei vieno nei kito kitamet nesodinsiu,neskanus man,nors ir derlingi-baltu sulciu spaust nesiruosiu schmoll.gif
*yellow stuffer dar neragavau,centre tas gelsvas pomidorcikas bus pirmas.

dekui 4u.gif taip svarbiausiai skonis.
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2014 08 28, 08:15)
Na va, nuskyniau vakar visus raudonus. Gal kokius 8 kg surinkau  g.gif Gerai,kad ju reikia kazkam labiau, nei man dabar. Cia kaip su zvejyba, labiau man patinka auginti, nei paskui doroti derliu  biggrin.gif


as ne zvejys, tai man su grybavimu asocijuojasi biggrin.gif patinka labai grybauti, o visa kita, tai ... net valgyt nepasakyciau, kad labai labai noriu as ju.
pomidoru irgi jau atsivalgem. O rusys dar nuo pernai pilnas. Vakar nesem su vyru siemetinius padazus ir galvojom kur sudet .
Aisku nebus jau dezemis, bet dar 4 dezes virtuveje padetos, dvi dezes sode namelyje laukia . abai laukiau brolio, kad jam idet. Bet pravaziuos pro mus tik rugsejo viduryje... kazi iki tada kas issilaikys ...
ryskiai reikia mazint pomidoru daigu skaiciu. jau pernai zadejau. Ale veisliu daug, visko norisi isbandyt. kai jau isbandysiu, tada augnsiu maziau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Paladė @ 2014 08 28, 09:03)
pabandysiu tą padažą, tik uncle ben's nevadinsiu. pas mane visiems labai svarbu, kas cedeliuke ant stiklainio parašyta. Jei parašyta moliūgų košė, tai niekas neparsineš tokio iš rūsio, o jei ant to pačio užkabinu Auksinis padažas, tai randa, kur panaudot.


jei ne sultis ar trintus pomidorus deit, tai i padaza nebus panasu. Pas mus tai vadinasi Jovitos mirsaine biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2014 08 28, 10:19)

pomidoru irgi jau atsivalgem.  O rusys dar nuo pernai  pilnas.  Vakar nesem su vyru siemetinius padazus ir galvojom kur sudet .

Papildyta:
jei ne sultis ar trintus pomidorus deit, tai i padaza nebus panasu.  Pas mus tai vadinasi Jovitos mirsaine   biggrin.gif


dar nesugalvojau, kaip pavadinsiu, bet būtinai apetitnai smile.gif

aš nedarau pagal tuos receptus, kurių nuo pernai liko, nesvarbu, kad valgom. bet jei pernai daug pridariau, tai tegu susivalgo. nuo pernai liko pomidorų padažų, adžikų, nors nė karto pirktinių nevartojom, bet šiemet darysiu kitaip, tebūnie su abrikosais
Atsakyti
vat sita su abrikosais vienntele susivalge visiskai biggrin.gif pomidoru padazu pernyksciu neiveikem.
Daryciau sultis, bet kad jas gers, jei niekas ju nemegsta . na po stikline i menesi isgertumem su vyru blush2.gif
Atsakyti
ir dar Boloniijos padažą darysiu
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2014 08 28, 12:34)
ir dar Boloniijos padažą darysiu


agal galima butu placiau blush2.gif kiek skaiciau jis su farsu daromas , g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2014 08 28, 11:19)
a
ryskiai reikia mazint  pomidoru daigu skaiciu. jau pernai zadejau. Ale veisliu daug, visko norisi isbandyt. kai jau isbandysiu, tada augnsiu maziau blush2.gif


lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif pati tiki savo zodziais? blink.gif
Atsakyti