QUOTE(Getter @ 2006 07 30, 23:08)
Skirybos kaip ir artimojo netektis tai du dalykai su kuriais sunkiai galima susitaikyti
Bet jei jau viskas taip pakrypo - teks...nori nenori
Kas iš jūsų pradės skirybų procesą? Kaip žadat skirtis? Abipusiu sutarimu būtų geriausiai...čia jei dėl visko sutarsit...kitais būdais - daugiau kančių ir laiko
Aš nors pati buvau nusprendusi skirtis (dėl vyro gėrimo ir smurto)...ir tvirtai viskam pasiryžusi...ir tai vos nepalūžau...vienu momentu net pas psichologą ėjau...nes nebegalėjau pakelti spaudimo....Ypač savo mamos... Bet viskas baigėsi gerai...esu dabar ir laiminga ir mylima, kaip ir mano sūnus
Linkiu, kad tavo liūdesys ir kančia būtų kuo trumpesnė...daug daug stiprybės ir ištvermės
Ateik pasiguosk kai bus labai sunku...palaikysim "pripompuosim" optimizmo

Bet jei jau viskas taip pakrypo - teks...nori nenori

Kas iš jūsų pradės skirybų procesą? Kaip žadat skirtis? Abipusiu sutarimu būtų geriausiai...čia jei dėl visko sutarsit...kitais būdais - daugiau kančių ir laiko

Aš nors pati buvau nusprendusi skirtis (dėl vyro gėrimo ir smurto)...ir tvirtai viskam pasiryžusi...ir tai vos nepalūžau...vienu momentu net pas psichologą ėjau...nes nebegalėjau pakelti spaudimo....Ypač savo mamos... Bet viskas baigėsi gerai...esu dabar ir laiminga ir mylima, kaip ir mano sūnus

Linkiu, kad tavo liūdesys ir kančia būtų kuo trumpesnė...daug daug stiprybės ir ištvermės

Ateik pasiguosk kai bus labai sunku...palaikysim "pripompuosim" optimizmo

Ačiū už palaikymą.

Bet aš kažkaip kuo toliau galvoju, tuo labiau manau, kad tai buvo dar kažkokia kitokia skirybų priežastis. Nes kai aplinkui apsidairau, tai daug moterų ir barasi ir būna dar baisesnių dalykų, bet visi gyvena, o čia paprasčiausiai pabėgo....
Netgi pasiūliau, kad su vaikais kartu nuvažiuotume pailsėti prie jūros, tai kategoriškai pareiškė, kad NENORIU SU TAVIM. Netgi kai paprašiau, kad mestų savo kvailas ambicijas ir savanaudiškumą šonan, o žiūrėtų, kas geriau vaikams būtų, tai pasakė, kad dėl vaikų nevažiuosiu kartu. Na, aš kažkaip manau, kad čia tikrai kažkas daugiau yra. Net mūsų bendri pažįstami mano, kad vien mano rėkavimas ir per veidą trenkimas tikrai šeimos neišardytų. Na, bet yra kaip yra ir nieko čia nepadarysi. Jau vien tai, kad su vaikais jis praktiškai matosi vieną kartą per savaitę. Laksto su motociklu, laksto kitiems kažką padėti, labai prisiminė staiga žmones, su kuriais anksčiau mažai bendravo, labai visur dalyvauja ir visiems labai geras, draugiškas, o vaikams laiko ir nebelieka.....
Getter, o tu kaip viską susitvarkei, kad būti laiminga? Ar čia su savo vyru ar su kažkuo kitu?
Na, žodžiu laukiu visokių patarimų kaip susitvarkyti šioje situacijoje.