[quote=wilmita,2007 06 19, 17:03]
Zinok pilnai tikiu kad tai padeda...Bet as durniuke
jau nurimstu nurimstu ir pasiziuriu budavo i ji,pagalvoju kas buvo palnuota,kiek svajota...kiek demesio anksciau sulaukta...ir taip abydna pasidaro...asaros upeliais teka....o ji atrodo tai veikia kaip palaikomoji terapija,ir toks pasiputes vaikstineja...
tai vat ką gi tu čia dabar rašai?? galvoji kas buvo planuota ir t.t-nugi gailiesi savęs. Nustok savęs gailėtis, juk nieko nepakeisi, juk tai praeitis tavo. Kaip tu galėsi įsileisti į savo gyvenimą kažką naujo, jei nesugebėsi atsikratyt savo praeities. Nu ir ką, mano diedas baigia namą statytis, kurį suprojektavau pati su architektu,

važinėjasi su mano mašina(kurią išeidamas pasiėmė iš manęs), važinėjasi su motociklu, kurį mes su draugu jam išrinkom(nes rinkausi kaip sau

), nu ir kas....irgi pamąstydavau kaip trūksta rytais kavos į lovą, kaip trūksta jo dėmesio(kurį kažkada gaudavau), kaip čia vaikai be tėvo bus ir raudodavau vėl. Bet gi viskas taip laikina, todėl reikia sukaupti visą savo stiprybę ir gyventi sau ir savo vaikams. Dabar man net juokas ima, kad verkiau dėl jo: atvažiavo pas mane, fui pasižiūriu ir sakau, ar tu toks mažas buvai ar tik dabar susitraukei???

Sako buvau toks

Nes aš kai kablus užsidedu, esu už jį gerokai aukštesnė

Po to žiūriu, stovi su briketų pilna burna. Fui galvoju koks netikęs

. Jis man sako, kad tu labai gerai atrodai, o aš jam, kad apie tave to paties negaliu pasakyt. O geriausia buvo dar, kai sugalvojo mane truputį pagražinti tokiam eksperimentui: ždž draugė visažistė padarė makiažą, gavau rūbus išsimatuot, nu dar Rimdžius plaukus nudažė, nukirpo, nu ždž stilistai padirbėjo nuo dūšios. ir ką tu sau galvoji, draugės pamatė, tai net stalčiai atsidarė, sako atrodai kaip už 1 mln dolerių. Na tai aišku ir dar sugalvojau priežastį vyrui pasirodyt, kad tokią lėlę pamatytų. Nu tai tas kai pamatė, tai išvis negalėjo atplėšt akių. po to ant rytojaus pylė per skypę savo pasisakymus apie tai kokia aš nerealiai graži. Tai jam trumpai ir aiškiai pasakiau, kad deja, deja, gal ir graži, bet jau nebe tavo nosiai ir kad gali žiūrėt ir varvint seiles

Tai pasipylė pasiūlymai, kad gal susitinkam kada....

O aš nosį savo riestą, dar labiau užkėliau į viršų ir pasakiau, kad net nebeprasidėčiau su tavim, net jei ir paskutinis vyras būtum žemėj, kad geriau vibratorių isigyti.
Na, nukrypau truputį, o norėjau kažkaip tave wilmita paguosti, palaikyti. Ar darai ką nors tokio, kad padėtum sau, ar tik gailiesi savęs??? Tu nepyk ant manęs, gal aš čia per stipriai šneku, bet iš tikrųjų nuoširdžiai noriu padėti tau išsikapanoti.