Įkraunama...
Įkraunama...

Myliu savo vyrą, bet jis paliko mane

QUOTE(nette @ 2006 08 07, 22:48)
Neramioji, neisizeisk, kad i tavo uzvesta tema isikisu su savo problema (ji labai panasi i tavo, todel naujos temos nenoriu atidarinet), su savo sirdies skausmu, nes siuo metu labai noriu issipasakoti, tiesiog issilieti, nes jau nebesusigaudau kas vyksta, nesurisu kai kuriu dalyku ir esu pasimetusi. Tik nesmerkyt manes, nieko protingo neparasysiu, nes siuo metu mane valdo jausmai ir jauciuosi labai iskaudinta cry.gif

Jau esu kelis postus parasius apie savo situacija anksciau, taciau dar tada viska galejau logiskai isdestyt, taciau, tai ka suzinojau siandien, netelpa i jokias mano supratimo ribas. pries menesi susipikom su vyru kaip ir del buitinio dalyko, taciau jis labai susibesino ir eilini karta isejo gyventi pas mama. Labai isizeide del to, kad savo bamejimu del tvarkos sugadinau jam ryta ir paemiau masinos raktus, del kurios mes taremes is vakaro, kad as ja paimsiu, taciau gincio metu ryte, pasake, kad neduos man, tai as pirma paemiau raktelius nuo stalo. is karto po sio mano veiksmo, jis pradejo kalbet apie skyrybas, kita diena nuejo pas mamyte. nebendravom, jis isvaziavo vienas (na 90 proc. esu tikra, kad vaziavo vienas), i kelione (aiskino, kad nori pabuti vienas), nelindau prie jo, nes man jau paciai nusibodo tokie jo oziavimai ir galvojau, tegu pabuna vienas, tegu pagalvoja, kaip jis elgesi ir del kokiu dalyku iseina is namu. Tikrai pirma nesiruosiau taikyti. Jis irgi... Is keliones grizo pries 4 dienas. Penktadieni radau ji atejusi i namus, aiskino, kad norejo pasedet prie interneto. Pasiuliau pasneket. Kavineje snekejom apie jo kelione, bendravom saltai, man nuo jo pasakojimo daresi tik skaudziau, kad jis galejo taip palikti seima ir viena sau isvaziuoti ir nejausti jokio gedos jausmo (vaiko nemate menesi ir nerode iniciatyvos , o is keliones jam net saldainio neatveze..., nekalbant apie musu skolas..). isejau, nes kuo daugiau gere alaus, tuo bendravimas daresi nemalonesnis (negaliu su juo sneket, kau jis isgeres, o isgeres jis buna labai daznai, taciau problemos nepripazista). Sestadieni grizau is kaimo namo, ir radau ji gerianti, bute prirukyta, kruva alaus buteliu. pasakiau, kad jam cia ne kabakas, ir kad jeigu nenori normaliai gyvent, tegu iseina ten, is kur atejo... Pasake, kad iseis, kai issiblaivys. isejo sekmadieni apie pietus. kaip paskui supratau, pas tevus negrizo, o siandien pirmadieni po pietu gavau labai poslas ir slykscias zinutes, kaip puikiai jis praleido nakti grazios merginos glebyje, kaip ir kokiais budais jie mylejosi, kad tai atsitiktinis rysis, kad visa tai ivyko, del to, kad jis myli kita moteri, taciau ta atsake jam ne ir jis susirado bet ka. Po to paskambino ir pasake (is balso supratau, kad jis girtas),kad jis nori kuo greiciau issikirti ir sutinka su visom mano anksciau iskeltom salygom (apie skyrybas mes snekejom ne karta, as is savo puses del to, kad jis daug geria ir man jau nusibodo toks gyvenimas), tik kuo greiciau ir be jokiu alimentu.

vat ir sedziu visa vakara ir mintis netelpa galvoje, kaip visa tai galejo ivykti, ar jis cia tik mane zemina ir nori iskaudint, ar is tikruju as kazko nepastebejau (sakyti, kad myli kita moteri, kai niekada nebuvo pagrindo abejuoti jo istikimumu, nes paprastai budavo namuose, gerdavo irgi paprastai vienas namuose) Kada tai galejo atsitikti, jei tai atsitiko... Visa menesi vaiko net neprisimine, matyt cia ir buvo tas pirmas pozymis, kai sakoma, kad vyras myli vaikus tol, kol myli ju mama. kazkaip labai iskaudino, ne tai kad jis kazkur tai su kazko pasidulkino, o tai kad is karto mane apie tai informavo labai grubioj formoj ir tai kad pasake, kad myli kita...

Ka galit pasakyti apie jo elgesi, be to, kad mums reikia skirtis (ta as zinau ir sutinku), tik nelabai suprantu, kad zmogus taip greitai gali suzveret ir be jokio gailescio maisyti su sudais,nors visai neseniai glamonejo, snekejo meilius zodelius ir kaip maniau mylejo.....

Nezinau ka pagalvosi apie mane, kad pati sedziu tokioj situacijoj, bet pasakysiu tai, ka isgyvenau per paskutini menesi, buvo ir asaru ir nevilties ir skausmo daug ir baimes del byrancios seimos ir buvau pradejusi gerti antidepresantus. Bet viena diena nei is sio nei is to nusprendziau pasakyti sau stop, pradeti i viska ziureti is salies ir supratau labai daug dalyku. Nustojau gerti antidepresantus(juos pageriau 2 savaite, o dabar jau beveik 2 savaites nebegeriu), pradejau i gyvenima savo ziureti ne kaip i kazkieno dali, bet kaip SAVO ASMENINI. Kuo toliau, tuo labiau matau kaip as atsigaunu, kaip rimstu ir kaip vel pradedu dziaugtis gyvenimu, nustojau sukti galva del vyro kur jis, su kuo, nors ir su vaikais matosi labai retai, nusispjoviau, nes manau, kad jis tikrai del manes nesuka sau galvos. Taigi kodel tureciau as didziaja dienos dali sukti galva apie ji ir pamirsti savo asmeninius poreikius? Mano pasiekimai: nusipirkau drobe ir delioju mintyse nauja paveiksla, kuri pradesiu tapyti, mokausi pianinu naujus kurinius groti(nors laiko labai mazai turiu tam ir beje dabar pradejau mokytis groti is natu, nes as mokejau tik is klausos groti), ieskausi darbo, dalyvauju pokalbiuose, susipazinau su keletu labai nepaprastu zmoniu, kurie man dave genialiu minciu ir siaip malonu laika. Jau 1.5savaites esu rami ir net galiu pasakyti jauciuosi LAIMINGA. Ar verta, tau nette,sukti galva del vyro, kuris tave norejo pazeminti ir kuris tave visaip kaip skaudina? Suimk save i rankas, pasiziurek i veidrodi, pamastyk ko tu verta, pamastyk pati sau, ko tu is tikruju nori. Jei pati sakai, kad skyrybos bus, tai ar verta sukti galva KODEL VYRAS TAU PASIPASAKOJO APIE SAVO NUOTYKIUS VIENOS NAKTIES, SU VISOM SMULKMENOM.Kam tu is viso to klausai, tu jam ir pasakyk, kad tau net neidomu jo skurdi patirtis vienos nakties, pasakyk, kad turiu idomesniu dalyku siuo metu(pvz, geriau paskaitysiu kokia gera knyga, nei klausysiu tavo briedu), o jei sakyk labai nori issipasakoti savo nuotykius, tai eik i baznycia ir kunigui per ispazinti issilok. Jei tu to net nedaleisi, kad tau sneketu, tai jis ir nepasakos, nes matys jog nuo taves tai nukrenta, kaip vanduo nuo zasies.
O dar ka pamasciau, kad as visai nesiruosiu keisti savo budo, savu principu ir kad man patinka but tokiai, kokia as esu, gal savo umu buda tik apraminsiu ir psio. Kodel as turiu nertis is kailio, kad kazkam itikciau? g.gif
Visi, kas nuo pradziu skaitet mano postus sios temos, matet kaip pas mane sokinejo jausmai ax.gif , bet dabar as jau i viska pradejau ziuret kitom akym ir jau saves nebekatinu vien tiktai, nes zinau, kad vieno kalto santykiuose nebuna. Ir siandien jei grystu mano vyras ir prasytu priimti, t5ai tikrai jo neisileisciau namo, nes silpnu zmoniu nemegstu ir bailiu ir savanaudziu ir neatsakingu. O jis gyvena dabar sau, laksto savaitgaliais su nakvynem su motociklu, vaiku net nelanko, bet as jau nepergyvenu, o mastau, kad isviso noreciau, kad jis daugiau nepasirodytu cia ir kad visai nebelistu i akis. Nes kai pabuna su vyresneliu, tai jis po to labai bjauriai elgiasi, neklauso, su batais laksto po namus ir t.t, tai manu kad kaip bebutu keista, bet tevas jam siuo metu daro itaka bloga. O kadangi as nuo atsakomybes, kas liecia vaikus neapsiribojau ir jauciu pareiga isaukleti savo berniukus gerais zmonemis, tai tikrai noreciau, kad tas tevas nebesikistu i musu gyvenima. Netgi pagalvoju, kad idealiausias variantas butu, jei jis is vis isvaziuotu i kita miesta ar kita sali gyventi.
Taip, kad moteriskes stiprybes!!!
Prisiminiau viena is kazkokios knygos istrauka:"Mylekit juos, nekeskit ju, bet bukit geros, nu nekalbekit tiek daug apie juos" biggrin.gif
Atsakyti
Ku ku, nette, kaip tau sekasi? Kaip jautiesi?
Atsakyti
Neramioji, perskaičiau tavo paskutinį pasisakymą thumbup.gif Geriau pasijaučiau. Nors neišgyvenu to, ką jūs išgyvenat su Nette, bet visko būna ir mano gyvenime.
thumbup.gif Pasisakymas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulela @ 2006 08 18, 10:20)
Neramioji, perskaičiau tavo paskutinį pasisakymą  thumbup.gif Geriau pasijaučiau. Nors neišgyvenu to, ką jūs išgyvenat su Nette, bet visko būna ir mano gyvenime.
thumbup.gif Pasisakymas thumbup.gif

Aciu uz komplimentus blush2.gif 4u.gif
As net pati keletą posmų perskaičiau iš praeities, net pačiai keista, kaip viskas pasikeitę jau mano viduje. Supratau labai gerą dalyką, kad visi turtai slypi tavo viduje, kurių niekas negali atimti ir tai didžiausia vertybė ir dar reikia pačiam savęs nenuvertinti, nesumenkinti. Aš dabar žinau, kad iš tikrųjų esu labai turtingas žmogus viduje, o materialinį gerbuvį, ką vyras susirinko, tai užsidirbsiu pati, nes svarbiausia, kad turiu pasitikėjimą vėl savimi.
Jei kam aktualu, galiu parašyti savo patirties receptą, kaip nepalūžti ir vėl džiaugtis gyvenimu:
1. Susivokti savyje ko pati nori
2. Nebijoti būti vienai ir netapatinti savo laimės su vyro buvimu ar nebuvimu, ždž suvokti, kad tavo laimė slypi pirmiausiai tavo viduje(smegenyse) ir ji priklauso nuo tavęs paties
3. mylėti save tokią, kokia esi ir su savim susidraugauti ir dar gerbti save ir žinoti, kad pati sau gali būt ir geriausias draugas ir didžiausias priešas
4. Esi pati sau šeiminikė ir niekas negali tavęs valdyti(tai reiškias, kad visus sprendimus tu priimi pat ir nedarai to kas tau nepatinka
5. Idealiausia, kai žmogus yra priežastis, o ne pasekmė (t.y. kai pasekmė, tai nepriimi už savo veiksmus atsakomybės, taip kaip aš prilupusi vyrą, o ieškojau kas kaltas, o priežastis, kai tu visada prisiimi atsakomybę dėl savo veiksmų, minčių, darbų ir kt.)
Taigi man šie mano pačios pasidaryti postulatai labai padėjo išgyventi. Dabar aš galiu matyti vyrą ir visai nebeliūdėti, kad man kažko nepasakė, ar nepadarė, ar kad visai vaikų beveik nemato, man jau dzin, nes aš už jo elgesį nebeprisimu atsakomybės, tai yra JO SUVOKIMAS ir JO GYVENIMAS.O mano: rūpestis vaikais, atsakomybė už juos ir stengimasis visko daryti teisingai, kad ir pati gerai jausčiausi ir jiems rodyčiau pavyzdį ir dabar mokau vaikus, kad nevisada gali kiti žmonės pateisinti tavo lūkesčius, bet tai tikrai nėra pasaulio pabaiga ir kad gyvenime yra tikrai dar daug daug gražių dalykų.Ir manau, jog tikrai mano vaikai neužaugs silpni, nors ir bus iš subyrėjusios šeimos, juk svarbiausia ne tai ar šeima kartu, svarbiausia, ką tu duodi savo vaikams ir kaip tu pats mąstai, o vaikai kaip kempinės viską ir sugeria be jokių pasakymų ar nurodymų.
Dar parašysiu ištrauką iš vienos knygos, kur man labai patiko:
Budistai kalba apie aštuonis vėjus. Jie yra:laimėjimas ir praradimas, pagyrimas ir pajuoka, pripažinimas ir kaltinimas bei kančia ir džiaugsmas. Jei nežinote apie juos, jus nupūs kaip sausą lapą rudenį. Pavyzdžiui, jei jus kas nors pagiria, tai saldu kaip du medu, jus nupučia pagyrimo vėjas.
Kartą senovės Kinijoje vienas jaunuolis nutarė, jog jis nušvito. didis.gif Jis parašė ir nusiuntė savo mokytojui eilėraštį apie tai, kaip 8 vėjai jo nebegali nupūsti. Tas mokytojas gyveno už trijų šimtų mylių, Jangdzės aukštupyje.
Kai mokytojas perskaitė eilėraštį, apačioje jis prirašė "BEZDALAI, BEZDALAI" ir nusiuntė atgal.
Kuo įdėmiau jaunuolis skaitė tuos žodžius, tuo labiau jį apėmė nusiminimas. doh.gif doh.gif Pagaliau jis nusprendė aplankyti mokytoją. Tais laikais tokia kelionė Jangdzės upe aukštyn buvo labai sudėtinga.
Kai tik jis atvyko, nuėjo tiesiai į savo mokytojo šventyklą ir nusilenkdamas paklausė:
-Kodėl tu taip parašei, argi eilėraštis neparodo, kad manęs negali nupūsti aštuoni vėjai?
-Sakai, jog tavęs negali nupūsti 8 vėjai, g.gif -atsakė mokytojas,-bet pora nedidelių bezdaliukų atpūtė tave ligi čia. biggrin.gif biggrin.gif
Taigi moralas ir palinkėjimas toks, kad mūsų neišmuštu iš kelio niekingi bezdaliukai biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
Neramioji dziaugiuosi del taves, kad tau pavyko susitvarkyti paciai su savim, kad radai vidines stiprybes vel atsistoti iskelta galva. thumbup.gif

Sekmes tau, ir zinok jog siam pasaulelyje tu esi ne viena, aplink tave daug suprantanciu, mylinciu , gal ir niekinanciu, nekencianciu zmoniu.

Tikrai del taves labai dziaugiuosi ir uzjauciu ka teko iskenteti console.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif Is tikruju, neramioji, saunuole tu!
Gali buti geras pavyzdys cia daugeliui!

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neramioji @ 2006 08 17, 22:00)
Ku ku, nette, kaip tau sekasi? Kaip jautiesi?

Siuo metu jauciuosi puikiai. Beveik pusantros savaites atostogavau su vaikeliu prie juros. Buvo nuostabu thumbup.gif Niekas tau is sono nezizia, nereikalauja, nenurodineja ka daryti, kur eiti, ir man nereikejo skaiciuot, kiek jau vyrelis isgere alaus lotuliukas.gif Bet uz tai kiek prisiziurejau tokiu "laimingu" seimynu: vyreliai su alum ir degtinuke prie juros, zmonos sokineja aplink vaikus, dar vyrui pavalgyt kazkuo reikia, o galu gale jis ja aprekia ir pavadina durna doh.gif O as cia ramiai, pati sau, dekui devui ramu ir istverminga vaika turiu thumbup.gif ax.gif

O nuotaikos tai buvo ivairiuos: nuo didelio liudesio iki begalinio dziaugsmo. Manau tai irg yra noramalu, visa laika kartojau sau, kad viskas bus gerai ir man tai labai padeda. Tik va negaliu atsikratyt vieno dalyko: nerimo priepuoliu rytais. Is vakaro lyg ir be problemu uzmiegu, nakti irgi kosmaru nesapnuoju, o vat tik atsibudus, sirdis taip stipriai pradeda plakt, kad atrodo toj suplys....

O vyras mano po tu savo zinuciu labai atsiprasinejo, taciau teisinosi, kad pasirinko toki buda, kad man butu su juo lengviau issiskirti. kad nieko kito jis nemyli. Tiesiog nori issikirt, nes labai 'uzduses ir uzspaustas" jauciasi seimoje. beja jis pas mane labai "saziningas": apie antra atsitiktini pasimilejima prisigerus irgi informavo, bet jau normaliai, tiesiog bendraujant telefonu. O grizus po atostogu, as jau su juo galejau ramiai apsneket jo "saves ieskojima", kitu moteru glebyje... Kazkaip man sis dalykas visai nemusa per sirdi, pati stebiuosi, kodel taip yra, galeciau net atleisti g.gif doh.gif O susitike po atostogu, jis bande mane apkabint, sake, kad labai graziai atrodau ir kad esu nuostabi moteris... lotuliukas.gif doh.gif Pirma akimirka pasidaviau apkabinimui, bet paskui pasitraukiau ir pasakiau, kad tegu pirma apsisprendziau ko jis pats nori, o man ir vienai neblogai.

Kitas dalykas, kad as pati nezinau ko noriu verysad.gif Puikiai jauciuosi viena (visada buvau prie vienisiu), pasitikiu savim, zinau, kad susitvarkysiu ir kad gyventi be jo yra ramiau. taciau siuo metu mane labai ismusa is veziu nuolatinis vaikelio klasimas: kur tete, kur tete, kur tete?Ir uzmiega su siuo klausimu ir atsibunda doh.gif Kaip man duoda per smegenis sis jo klausinejimas... Ir dar as norejau antro vaiko artimiausiu metu, net jau anksciau snekejom, kad rudens pradzioje reiketu man pastot.... Todel Neramioji pavydziu tau, kad turi du vaikucius thumbup.gif Nenoreciau tureti viena vaika nuo vieno vyro, kita vaika po desimt metu nuo kito schmoll.gif Pati isaugau dideleje seimoje tarp vaiku ir man atrodo, kad labai nuskriausiu savo vaikeli, jeigu jis netures su kuo augti ir zaisti... na zodziu, dabar tokios nesamones uzima mano smegenine, tikiuosi, greitu metu rasiu apsisprendima savyje, o kol kas gyvenu ir DZIAUGIUOSI GYVENIMU thumbup.gif
Aciu, Neramioji, kad nepamirsai manes ir domiesi, tikiuosi dar susirasysim ir pasidalinsim savo patirtim isgyvenimo tokiose situacijose thumbup.gif Sekmes Tau ir visom, kurios yra panasiose situacijose wub.gif Nepamirskit, pasauli valdo moterys drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Neramioji, kaip tau sekasi? Kaip klostosi tavo ax.gif reikalai?
Atsakyti
QUOTE(kriste_k @ 2006 08 22, 14:05)
Neramioji, kaip tau sekasi? Kaip klostosi tavo  ax.gif reikalai?

Siaip bendrai paemus tai visai neblogai, tik turiu vienintele problema- niekaip man nesiseka darbo susirasti. Na, bet manau jau greitu laiku ir sia problemele issispresiu ir tada jau bus viskas liux thumbup.gif
Idomiausias dalykas tas, kad mano gera energija ir savijauta ne tik draugai ir artimieji pastebejo, bet drauges vaikas net vienas, kuris visada i mane itariai ziuredavo, tai dabar mano draugelis geras pasidare. Na, manau cia geriausias irodymas mano savijautos, nes vaikui gali kiek nori sypsotis, bet jei viduje pas tave sh...tai nei vienas vaikas prie taves nelis.
kriste_k aciu, kad nepamirsti ir sergi uz mane 4u.gif
Atsakyti
Neramioji, smagu girdeti, kad tu gerai jautiesi ir netgi jau gali sypsotis!! thumbup.gif
O del darbo paieskos, siulyciau dar pabandyti kreiptis i atrankos agenturas, kurios dardaviams parenka darbuotojus smile.gif siaip neblogas dalykas, pati taip susiradau nebloga darba su geru atlyginimu. g.gif

Sekmes tau, darbo paieskoja! Viskas bus gerai, tikiu tuo sokiai.gif
Atsakyti
juk mes, moterys, labai stiprios mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija @ 2006 08 23, 12:18)
juk mes, moterys, labai stiprios  mirksiukas.gif

Cia tai pritariu drinks_cheers.gif tik kartais mus per daug uzvaldo vyrai biggrin.gif ir netenkam savojo AS. Bet laikykimes moteriskes!
Papildyta:
QUOTE(kriste_k @ 2006 08 23, 08:05)
Neramioji, smagu girdeti, kad tu gerai jautiesi ir netgi jau gali sypsotis!! thumbup.gif
O del darbo paieskos, siulyciau dar pabandyti kreiptis i  atrankos agenturas, kurios dardaviams parenka darbuotojus smile.gif siaip neblogas dalykas, pati taip susiradau nebloga darba su geru atlyginimu.  g.gif

Sekmes tau, darbo paieskoja! Viskas bus gerai, tikiu tuo  sokiai.gif

Gal galetum rekomenduoti agenturas i kurias tu kreipeisi, nes as tai tik per internetinius portalus siuntineju savo aprasymus. Aciu 4u.gif
Atsakyti