Visur tik rašo, kad minimalus sukimo laikas turi būti 20 min
Aš tai baisiai tingiu sukt tą valandą, bet prisiverčiu
QUOTE(Esha @ 2013 05 31, 08:33)
Visur tik rašo, kad minimalus sukimo laikas turi būti 20 min
Aš suku 20 min

Labas, koki lanka patartumet pradet sukt, norint sutvirtinti presiuka ir sumazinti pilvuko apimti? Esu kuda, bet pilvukas po vaikeliu siek tiek pupso.
Paskutini karta lanka sukau mokyklos laikais. Kas sukat lanka ilgesni laika, ar matos rezultatas? Po kiek laiko pasimate rezultatai?
Paziurejau pigu.lt yra daug lanku.
lankai is pigu.lt
Bet koki pirkti nezinau..laukiu patarimu.
Aciu visoms atsakiusioms.
Paskutini karta lanka sukau mokyklos laikais. Kas sukat lanka ilgesni laika, ar matos rezultatas? Po kiek laiko pasimate rezultatai?
Paziurejau pigu.lt yra daug lanku.
lankai is pigu.lt
Bet koki pirkti nezinau..laukiu patarimu.
Aciu visoms atsakiusioms.

Sveikos
Aš taip pat nusprendžiau, kad laikas vėl įsigyti lanką
turėdavau metalinį, sukdavau anksčiau, bet norėtųsi kažko sunkesnio, su tais masažiniais rutuliukais
kokio svorio patartumėte ? iki kilogramo, šiem tiek virš, ar iškart imti 1,5-2kg ? Bijau, kad labai sunkaus neišsuksiu, o lengvas greitai pabos ir nebus efektyvus

As suku 1,1 kg. Nera jis lengvas. Jaucias raumenukai po sukimo. Siaip iki to laiko paprasta lanka sukti mokejau.
Pasuku lanka jau su plonu megztuku.
Ar yra dar sukanciu lanka?
Ar yra dar sukanciu lanka?

QUOTE(Amelita @ 2013 07 23, 15:58)
Yra

QUOTE(meyle @ 2013 07 24, 14:33)
Saunuole.

Sveikutes
Net negalvojau kad yra tokia temele
atsitiktinai visai uztaikiau
as ir lanka esu nusipirkus antro lygio, kokio svorio jis tai nepamenu, bet atrodo 1,250 ar 1,300... tai va is pradziu labai uoliai sukau, bet dabar jau kuris laikas jis pas mane tiesiog stumdomas is vienos vietos i kita
Galvoju reikia prisiversti vel sukti... Aisku kai buvau pradejus, tai atsirado melynes, tada nesukau lanko tol kol uzgijo meleynes, o paskui kai vel pradejau ju neatsirado, taigi galedavau sukti kad ir ant nuogo kuno
Na man jis daugiau kaip masazas pilvukui...Turbut norint kad vietoj pupsincio pilvuko atsirastu raumenuku, reiketu derint dar ir kokius nors pratimukus
O kaip jus darot?

Net negalvojau kad yra tokia temele

As tai pabegioju, padarau pilvo presui pratimus ir tada paciam gale suku lanka, ant nuogo kuno rezultatas dar geresnis ir greitesnis.
QUOTE(Ryžiukė @ 2013 07 16, 09:18)
Sveikos
turėdavau metalinį, sukdavau anksčiau, bet norėtųsi kažko sunkesnio, su tais masažiniais rutuliukais
kokio svorio patartumėte ? iki kilogramo, šiem tiek virš, ar iškart imti 1,5-2kg ? Bijau, kad labai sunkaus neišsuksiu, o lengvas greitai pabos ir nebus efektyvus

negaliu ka patart, bet as iskrat imiau 1,7 kg lygtais ar kaskas tokio, ir labai dziaugiuosi, lengvesnio nenoreciau..tiesa pirkau pernai, bet ko tais nesekesi man sukti, krisdavo

na belenkiek aisku nesuku

Mergaites, jungiuos i jusu buri, pagaliau nutariau sukti lanka ir nusipirkau stai toki:
http://pigu.lt/gimna..._hoop?id=988349
Gimnastikos lankas Soft I Hula hoop
bet deja, as jo nepasuku, 3-5 pasukimai ir man krenta
ka daryt?
gal nemoku sukti, galvoju gal reikia grazinti , kol nevelu ir nusipirkti paprasta plastmasini lanka
http://pigu.lt/gimna..._hoop?id=988349
Gimnastikos lankas Soft I Hula hoop
bet deja, as jo nepasuku, 3-5 pasukimai ir man krenta

ka daryt?
gal nemoku sukti, galvoju gal reikia grazinti , kol nevelu ir nusipirkti paprasta plastmasini lanka