Įkraunama...
Įkraunama...

Lanko sukimas

Visur tik rašo, kad minimalus sukimo laikas turi būti 20 min
Aš tai baisiai tingiu sukt tą valandą, bet prisiverčiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Esha: 31 gegužės 2013 - 07:34
QUOTE(Esha @ 2013 05 31, 08:33)
Visur tik rašo, kad minimalus sukimo laikas turi būti 20 min
Aš tai baisiai tingiu sukt tą valandą, bet prisiverčiu

Aš suku 20 min smile.gif paskui dar pratimukus padarau. Sakoma, kad lyg raumenys per 20 įšyla ir trumpesnė treniruotė yra neefektyvi. Nors lankas manau veikia labiau kaip masažas.
Atsakyti
Labas, koki lanka patartumet pradet sukt, norint sutvirtinti presiuka ir sumazinti pilvuko apimti? Esu kuda, bet pilvukas po vaikeliu siek tiek pupso.
Paskutini karta lanka sukau mokyklos laikais. Kas sukat lanka ilgesni laika, ar matos rezultatas? Po kiek laiko pasimate rezultatai?

Paziurejau pigu.lt yra daug lanku.

lankai is pigu.lt

Bet koki pirkti nezinau..laukiu patarimu.

Aciu visoms atsakiusioms. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif

Aš taip pat nusprendžiau, kad laikas vėl įsigyti lanką biggrin.gif turėdavau metalinį, sukdavau anksčiau, bet norėtųsi kažko sunkesnio, su tais masažiniais rutuliukais ax.gif kokio svorio patartumėte ? iki kilogramo, šiem tiek virš, ar iškart imti 1,5-2kg ? Bijau, kad labai sunkaus neišsuksiu, o lengvas greitai pabos ir nebus efektyvus g.gif biggrin.gif
Atsakyti
As suku 1,1 kg. Nera jis lengvas. Jaucias raumenukai po sukimo. Siaip iki to laiko paprasta lanka sukti mokejau.
Atsakyti
Pasuku lanka jau su plonu megztuku.

Ar yra dar sukanciu lanka? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2013 07 23, 15:58)
Pasuku lanka jau su plonu megztuku.

Ar yra dar sukanciu lanka? smile.gif

Yra 4u.gif As suku su plona palaidine arba ant nuogo kuno.
Atsakyti
QUOTE(meyle @ 2013 07 24, 14:33)
Yra  4u.gif As suku su plona palaidine arba ant nuogo kuno.

Saunuole. 4u.gif As sukau su stora liemene apie 20 min. Dabar dvi dienas sukau su plonu megztuku tai po 15 min. Jau melyniu neatsiranda. Kita karta suksiu 20 min. Kaip tavo rezultatai cm? Kiek laiko jau taip suki lanka? Kiek suki kartu per savaite? Po kiek min suki?
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
Net negalvojau kad yra tokia temele smile.gif atsitiktinai visai uztaikiau smile.gif as ir lanka esu nusipirkus antro lygio, kokio svorio jis tai nepamenu, bet atrodo 1,250 ar 1,300... tai va is pradziu labai uoliai sukau, bet dabar jau kuris laikas jis pas mane tiesiog stumdomas is vienos vietos i kita smile.gif Galvoju reikia prisiversti vel sukti... Aisku kai buvau pradejus, tai atsirado melynes, tada nesukau lanko tol kol uzgijo meleynes, o paskui kai vel pradejau ju neatsirado, taigi galedavau sukti kad ir ant nuogo kuno smile.gif Na man jis daugiau kaip masazas pilvukui...Turbut norint kad vietoj pupsincio pilvuko atsirastu raumenuku, reiketu derint dar ir kokius nors pratimukus smile.gif O kaip jus darot?
Atsakyti
As tai pabegioju, padarau pilvo presui pratimus ir tada paciam gale suku lanka, ant nuogo kuno rezultatas dar geresnis ir greitesnis.
Atsakyti
QUOTE(Ryžiukė @ 2013 07 16, 09:18)
Sveikos  mirksiukas.gif

Aš taip pat nusprendžiau, kad laikas vėl įsigyti lanką  biggrin.gif  turėdavau metalinį, sukdavau anksčiau, bet norėtųsi kažko sunkesnio, su tais masažiniais rutuliukais  ax.gif  kokio svorio patartumėte ? iki kilogramo, šiem tiek virš, ar iškart imti 1,5-2kg ? Bijau, kad labai sunkaus neišsuksiu, o lengvas greitai pabos ir nebus efektyvus  g.gif  biggrin.gif

negaliu ka patart, bet as iskrat imiau 1,7 kg lygtais ar kaskas tokio, ir labai dziaugiuosi, lengvesnio nenoreciau..tiesa pirkau pernai, bet ko tais nesekesi man sukti, krisdavo doh.gif siemet prisijaukinau ir galiu sukti belenkiek lotuliukas.gif

na belenkiek aisku nesuku lotuliukas.gif , suku nuo 20 iki 30/35 min bent jau 3 kart per savaite, galeciau ilgiau, bet pries darbe ryte jau laiko pritruksta, nes pries lanka buna keletas partijos stalo tenisiuko su MB, o po lanko dar butinai gulu presui padirbeti 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, jungiuos i jusu buri, pagaliau nutariau sukti lanka ir nusipirkau stai toki:
http://pigu.lt/gimna..._hoop?id=988349

Gimnastikos lankas Soft I Hula hoop

bet deja, as jo nepasuku, 3-5 pasukimai ir man krenta g.gif blush2.gif doh.gif
ka daryt?
gal nemoku sukti, galvoju gal reikia grazinti , kol nevelu ir nusipirkti paprasta plastmasini lanka g.gif
Atsakyti