Įkraunama...
Įkraunama...

Lanko sukimas

QUOTE(baltagėlė @ 2013 03 19, 21:50)
Ačiū, kad atsakėt  4u.gif

4u.gif

O gal kas turite su silikoniniais gumbeliais? Ar gal teko kam sukti ir su plastikiniais gumbeliais ir su silikoniniais ir galite palyginimais pasidalinti smile.gif

Beje, šiandien pigu.lt vėl atsirado 3 lygio lankų, t.y. 1,95 kg, 2,5 kg.
http://pigu.lt/searc...s lankas&c=3722

Atsakyti
QUOTE(*CACA* @ 2013 03 19, 12:56)
Jei nuo sausio jau šį sukate ar jis bent kiek pakito?  ax.gif  Tiesiog ateičiai įdomu smile.gif

Nepakito 4u.gif
Atsakyti
laba diena prasau pagalbos , kaip jum sitas lankas? http://masinis.lt/vi...apytaka-2/5489/ as pradedancioji, ar vertas demesio? ar apsimoka pirkt? aciu jums uz info:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukelis2009: 25 kovo 2013 - 18:27
QUOTE(pukelis2009 @ 2013 03 25, 20:26)
laba diena prasau pagalbos , kaip jum sitas lankas?      http://masinis.lt/vi...apytaka-2/5489/        as pradedancioji, ar vertas demesio? ar apsimoka pirkt? aciu jums uz info:)

Kiek suprantu mano atsakymas jau tikrai bus pavėluotas. Svoris lanko 1,2 kg, jis jau kaip ir antro lygio.

Pati suku lanką 1,25 kg (tik kitokį) , esu juo patenkinta.
Mano lankas
http://pigu.lt/as_se..._hoop?id=865910
Atsakyti
QUOTE(*CACA* @ 2013 04 06, 01:54)
Kiek suprantu mano atsakymas jau tikrai bus pavėluotas. Svoris lanko 1,2 kg, jis jau kaip ir antro lygio.

Pati suku lanką 1,25 kg (tik kitokį) , esu juo patenkinta.
Mano lankas
http://pigu.lt/as_se..._hoop?id=865910

aciu jums kad atsakete , nusipirkau sita lanka kur ir ziurejau , suku tikrai neblogas tik man jau per lengvas zvalgausi sunkesnio:)
Atsakyti
Sveikos,

prisijungiu prie sukančių lankus 4u.gif

Perskaičiau ir nusiraminau, kad aš ne viena tokia. Mat pradžioje jaučiausi tikra nevykėle, prireikė savaitės, kad išmokčiau sukti lanką blush2.gif Dabar į vieną pusę kaip sviestu patepta. Pradėjus jam suktis žemyn, nesustojus užsikeliu ir toliau suku. O va į kitą pusę dar nepavyksta, max 10 apsukimų ir nukrenta... unsure.gif

Ar Jūs sukate į abi puses? Mano draugė su lanku draugauja jau tris mėnesius. Pirmus du suko tik į vieną pusę, tai sako, jog net matėsi viena pusė padailėjusi, kita ne biggrin.gif Pradėjo ir į kitą sukti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meyle: 15 balandžio 2013 - 13:46
Sveikos mergaites 4u.gif
pradejau ir as sukti lanka 1.3 kg,paskaiciau jusu tema,galvoju na ir naivuole,norejau dar smelio i ji papilti,kad butu sunkesnis lotuliukas.gif gerai,kad nepapyliau,pasidalinkit patirtim,kiek sukti minuciu,kol kas pasukus koki 10 minuciu,tai sonelius jauciu,siaip esu liekna,bet amzius toks,kad meiles rankenos pradejo augti,tai gal pagelbes lankas,nevalgyt neiseis,nes kris svoris visur,o reik tik nuo liemens pora kg nuritint bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Panorau vel sukti lanka. Anksciau sukau 2,5 kg, tad lengvesnio dabar tikrai nenoriu.

Renkuosi is Passion Health 2,8 kg ir Vita Health Hoop, 2,5 kg
Gal kuri is siu turite ir pakomentuotumete? 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, as irgi noriu sukti lanka!!! Esu neauksta ir siaip neblogai sudeta ax.gif , bet va ant pilvuko pradejo kauptis apsaugos ratas, niekad del sito neturejau problemu, netgi raumenis grazius turejau biggrin.gif , bet va darbas pakoregavo viska truputi tai kaip ir nedera tas apsaugos ratas, ypac kai aptemtesne suknute uzsidedu, o taip norisi bigsmile.gif , tai va bukit mielosios geros pasakykit ar tikrai padeda sukimas lanko, ir po kiek laiko kasdien sukate, ar siltai rengiates sukdamos rolleyes.gif taip sako greiciau tirpsta svoris lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bridzee @ 2013 05 29, 22:25)
Sveikutes, as irgi noriu sukti lanka!!! Esu neauksta ir siaip neblogai sudeta  ax.gif , bet va ant pilvuko pradejo kauptis apsaugos ratas, niekad del sito neturejau problemu, netgi raumenis grazius turejau  biggrin.gif , bet va darbas pakoregavo viska truputi tai kaip ir nedera tas apsaugos ratas, ypac kai aptemtesne suknute uzsidedu, o taip norisi  bigsmile.gif , tai va bukit mielosios geros pasakykit ar tikrai padeda sukimas lanko, ir po kiek laiko kasdien sukate, ar siltai rengiates sukdamos  rolleyes.gif  taip sako greiciau tirpsta svoris  lotuliukas.gif

Kas per nesamonė doh.gif lotuliukas.gif

Lanką suku po valandą kasdien. Aš tikiu, kad jis padeda. Bet kai atsiranda problemėlių, be lanko įtraukiu kardio treniruotes, pakoreguoju mitybą, tai nežinau ką čia tiesiogiai kaltinti dėl gražėjančių formų biggrin.gif
Buvo prieš porą metų, kai svoris stovėjo vietojė, tik lanką sukau ir atsilenkimus dariau, tai per mėnesį nusukdavau po 1 cm (nelabai jau buvo ką sukti, tai tempai lėtai), bet vistiek manau ir dėl to 1 cm/mėn verta stengtis smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2013 05 30, 09:34)
Kas per nesamonė  doh.gif  lotuliukas.gif

Lanką suku po valandą kasdien.  Aš tikiu, kad jis padeda. Bet kai atsiranda problemėlių, be lanko įtraukiu kardio treniruotes, pakoreguoju mitybą, tai nežinau ką čia tiesiogiai kaltinti dėl gražėjančių formų biggrin.gif
Buvo prieš porą metų, kai svoris stovėjo vietojė, tik lanką sukau ir atsilenkimus dariau, tai per mėnesį nusukdavau po 1 cm (nelabai jau buvo ką sukti, tai tempai lėtai), bet vistiek manau ir dėl to 1 cm/mėn verta stengtis smile.gif

taip taip smile.gif metus pasuki ir se tau -12cm kitai vasarai biggrin.gif mane tas -12 cm ziauriai tenkintu,buciau laimingiausia,ir tikrai su nebloga figura biggrin.gif tik ir vel va ryzto nera blush2.gif
Atsakyti
as po 15 minuciu tik suku,bet rezultata matau,aisku man reikia koki keleta kg tik nusukt blush2.gif
Atsakyti