Įkraunama...
Įkraunama...

Lanko sukimas

joa thumbup.gif rezultatai bendrai paėmus tikrai geri thumbup.gif
Atsakyti
aciu uz lentele Butaforija...ech tos swentes, iskarto ant pilvo jauciasi lotuliukas.gif lotuliukas.gif na, nieko, jau kita karta pas mane minusas bus drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tai, kad aš galvojau bus man riebus pliusas po švenčių, bet šiandien pasisvėriau, pasimatavau ir nustebau, kad to pliuso nebėra bigsmile.gif dar beliaka atlaikyti Naujuosius cool.gif
Atsakyti
sveikutės,
kažkaip užgrybavau ir duomenų nepridaviau blush2.gif nes praeitoj temoj kažkur mačiau, kad kitas prisidavimas sausio3, tai visai net negalvojau, kad reikia prisiduoti. Sorry, pasitaisysiu ir daugiau negrybausiu ax.gif
Atsakyti
Sveikos as vakar niekaip neradau laiko prisiduot, zinau, kad niekas nebetaisys , bet vakar pasimatavau tai bent pasirasysiu smile.gif
70
78
80
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kam: 28 gruodžio 2010 - 11:57
Sveikos 4u.gif
Šiandien gavau savo lanką biggrin.gif Ojojoj...koks sunkus!! Pradžioje atrodė,kad nepasuksiu...visgi 2kg unsure.gif Bet pasukau.Tik kad laabai skaudėjo...Kažin ar nekenkia stuburui,šonkauliams? lotuliukas.gif
Atsakyti
reikia priprasti..ir as vargau gal kokia pora sav. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Luisana @ 2010 12 29, 18:52)
Sveikos 4u.gif
Šiandien gavau savo lanką  biggrin.gif Ojojoj...koks sunkus!!  Pradžioje atrodė,kad nepasuksiu...visgi 2kg  unsure.gif Bet pasukau.Tik kad laabai skaudėjo...Kažin ar nekenkia stuburui,šonkauliams?  lotuliukas.gif

siaip jei turi problemu su stuburu ar inkstais jo naudot negalima, bent taip skaiciau
Atsakyti
Sveikos merginos, jungiuosi prie jusu. Lanka suku beveik kasdien, kai vaikutis pietukus miega. Bet niekad nesimatavau. Dabartiniai mano duomenys
1. 83
2. 88
3. 93

Kada reiks prisiduot? sausio 8 d. ?
Atsakyti
na, taip iki 9 d. reiketu pagal viska.... 4u.gif
po swenciu labai uzsiimsiu su savo kunu , nes tos swentes, is veziu isvede doh.gif doh.gif jauciuosiuoji, kaip balionas, kuris greitai pakils 4u.gif
P.S. Visas su NAUJAISIAIS METAIS!!!!!!!
Atsakyti
Po svenciu manau beveik visos jauciames kaip balionai biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakaros merginos! Prisidedu ir aš prie Jūsų būrelio. Nuo šiandien pradedu glaudų bendradarbiavimą su lanku. Tikiuosi, rezultatų bus - pradesiu nuo 5 min ir didinsiu apimtį po truputi. SĖKMĖS VISOMS! 4u.gif
Atsakyti