Tai, kad aš galvojau bus man riebus pliusas po švenčių, bet šiandien pasisvėriau, pasimatavau ir nustebau, kad to pliuso nebėra dar beliaka atlaikyti Naujuosius
sveikutės, kažkaip užgrybavau ir duomenų nepridaviau nes praeitoj temoj kažkur mačiau, kad kitas prisidavimas sausio3, tai visai net negalvojau, kad reikia prisiduoti. Sorry, pasitaisysiu ir daugiau negrybausiu
Sveikos Šiandien gavau savo lanką Ojojoj...koks sunkus!! Pradžioje atrodė,kad nepasuksiu...visgi 2kg Bet pasukau.Tik kad laabai skaudėjo...Kažin ar nekenkia stuburui,šonkauliams?
Sveikos
Šiandien gavau savo lanką Ojojoj...koks sunkus!! Pradžioje atrodė,kad nepasuksiu...visgi 2kg Bet pasukau.Tik kad laabai skaudėjo...Kažin ar nekenkia stuburui,šonkauliams?
Sveikos merginos, jungiuosi prie jusu. Lanka suku beveik kasdien, kai vaikutis pietukus miega. Bet niekad nesimatavau. Dabartiniai mano duomenys 1. 83 2. 88 3. 93
na, taip iki 9 d. reiketu pagal viska.... po swenciu labai uzsiimsiu su savo kunu , nes tos swentes, is veziu isvede jauciuosiuoji, kaip balionas, kuris greitai pakils P.S. Visas su NAUJAISIAIS METAIS!!!!!!!
Labas vakaros merginos! Prisidedu ir aš prie Jūsų būrelio. Nuo šiandien pradedu glaudų bendradarbiavimą su lanku. Tikiuosi, rezultatų bus - pradesiu nuo 5 min ir didinsiu apimtį po truputi. SĖKMĖS VISOMS!