Įkraunama...
Įkraunama...

Lanko sukimas

QUOTE(vaniline_saule @ 2011 01 01, 20:26)
Labas vakaros merginos! Prisidedu ir aš prie Jūsų būrelio. Nuo šiandien pradedu glaudų bendradarbiavimą su lanku. Tikiuosi, rezultatų bus - pradesiu nuo 5 min ir didinsiu apimtį po truputi. SĖKMĖS VISOMS!  4u.gif

Chi chi chi "apimties" nedidink. Geriau lanko sukimo laika ilgink smile.gif
Atsakyti
Ups, va tai tau ir nusišnekėjau... lotuliukas.gif
PASITAISAU rolleyes.gif DIDINSIU LANKO SUKIMO LAIKĄ IR TURĖSIU NUOSTABŲ LIEMENĮ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaniline_saule @ 2011 01 01, 20:48)
Ups, va tai tau ir nusišnekėjau...  lotuliukas.gif
PASITAISAU  rolleyes.gif  DIDINSIU LANKO SUKIMO LAIKĄ IR TURĖSIU NUOSTABŲ LIEMENĮ  4u.gif

Nu va cia jau geriau biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
niu ka ir as prie jusu jungiuosi blush2.gif suku tik trecia diena po 15min bet sonai visi melyni doh.gif niu bet kaip nors smile.gif tikiuos priimsit ir mane i savo buri rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes merginos,

noreciau mesti svori po dvynuku savo,ir man tokiai "sportininkei " lankas butu pas tas,tik gal zinote kiek laiko po cezario reikia laukti,kol galima pradeti lanka sukti.

mergytes labai prasau tik pasakykit ar sis lankas tiks,ar paprastesnio reikia blush2.gif
http://www.amazon.co...ref=pd_sim_sg_5
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 02 sausio 2011 - 12:30
labas,
aišku tinka.
Jei gyveni Lietuvoje siūlau pasidairyti čia, gal iš čia kokį lanką išsirinksi smile.gif

http://pigu.lt/sport...m...liai?w=72[454][87254]=aerobikos__hula_hoop_lankai

Aš neseniai pirkau, tai pasiėmiau jau kitą dieną thumbup.gif
Po Cezario siūlau palaukti su lanku mažiausiai pusmetį, rekomenduoju jogą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renoska: 02 sausio 2011 - 13:05
dekui mergyt 4u.gif

velnias su tuo lanku tada g.gif ne lt gyvenu,ir maziuku nera kur paliktiu man ,mb dirba ,tai i sporto kluba neiseina islekti .tai ka man tada isigyti,nes su atsilenkimais tai tik du padaryciau per valanda lotuliukas.gif
Papildyta:
jogos pati neismoksiu g.gif verysad.gif siaip su dieta po dukrytes 20 kg numeciau,o dabar nuo 53 iki gimdymo sveriau 90 kg,na du maziukai buvo,bet vistiek baisu blush2.gif dabar sveriu 75 ir nors sienom lipti ,kokia as baisi esu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2011 01 02, 15:19)
dekui mergyt  4u.gif

velnias su tuo lanku tada  g.gif ne lt gyvenu,ir maziuku nera kur paliktiu man ,mb dirba ,tai i sporto kluba neiseina islekti .tai ka man tada isigyti,nes su atsilenkimais tai tik du padaryciau per valanda  lotuliukas.gif
Papildyta:
jogos pati neismoksiu  g.gif  verysad.gif siaip su dieta po dukrytes 20 kg numeciau,o dabar nuo 53 iki gimdymo sveriau 90 kg,na du maziukai buvo,bet vistiek baisu  blush2.gif dabar sveriu 75 ir nors sienom lipti ,kokia as baisi esu  biggrin.gif

sveika, man sake, kad normaliai po cezario sportuot galima po 3men, bet as su pirmu to nezinojau ir po menesio variau i sporto kluba ir nieko baisaus nenutiko, tai manau lanka sukt gali ir po kokio men Suk kad ir paprasta rezultatai vistiek bus Sekmes
Atsakyti
tai sukti? pilvas neplys? lotuliukas.gif lotuliukas.gif nors kur jei plystu tai gal taukai isteketu nors lotuliukas.gif o gal yra mamyciu kurios po cp suko lanka,nes on jei blogiau prisidarysiu g.gif

aciu uz patarimus merginos 4u.gif
Atsakyti
Sportuoti galima ir po dvieju savaiciu jeigu nebuvo jokiu pooperaciniu komplikaciju,bet sportas sportui nelygus...

o lanka sukt tikrai neskubek,kaip jau minejo maziausiai turetu praeiti pusmetis.... 4u.gif
as pati po CP ,bet sukt lanka pradejau gal tik po metu,nes pradzioj budavo baisu ,kad ten kas nors truks... paskui buvo pertrauka,nes turejau kita operacija ,tai po jos praejo gal 6-8 menesiai ,kada vel galejau sukti lanka...tai lyg siol karts nuo karto sukalioju,tik gaila rezultatu norimu dar nematau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2011 01 02, 15:26)
tai sukti? pilvas neplys?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nors kur jei plystu tai gal taukai isteketu nors  lotuliukas.gif o gal yra mamyciu kurios po cp suko lanka,nes on jei blogiau prisidarysiu g.gif

aciu uz patarimus merginos 4u.gif

AS po cp lanka emiau sukt tik nesenai, bet manau galima ir anksciau tai tikrai. Kaip ir minejau po pirmo cp po mesenio buvau sporto klube. Ir zinok pilvelis tokiu laiku buvo mazesnis nei dabar ar , kad anksciau pradejau dirbt , o gal del to, kad tada buvo pirmas cp, o daba esu po antro cp.
Bet tu turi pati jaust ar jau gali, nes po pirmo cp praejus men ir darydama atsilenkimus jauciausi kaip ir nebutu nieks to pilvo pjove, o po antro kai emiau dirbt tai jauciau, kad dar negaliu, nes prasidejo skausmai.
Atsakyti
As taip pat turejau cezario pjuvi. Pradejau sportuot kai pati jauciau kad jau galiu. Bet tiksliai nepasakysiu kada smile.gif Lanka isigijau tai po gero pusmecio.
Atsakyti