Įkraunama...
Įkraunama...

Lanko sukimas

Oi merginos, vakar tai įsijaučiau į lanko sukimą, kad šiandien vos atsikėliau - pilvo neskauda, bet jau nugarytę... schmoll.gif Sakykit, čia taip visoms?
Skudėtų pilvą, tai gal ne taip imčiau į galvą, bet dabar tai... Baisu truputuka. g.gif
Atsakyti
Aš nesuku dabar lanko nes jaučiu kaip skauda inkstai ir prisibijau sukt lanką unsure.gif nesuprantu kodėl tik jie man skauda, vieną dieną taip surakina, kad nors verk o kitą dieną nieko neskauda unsure.gif
Atsakyti
sveikutes.na nezinau ar suksiu sia sav.lanka.taip nugara surakino,kad vos paeinu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzigitas: 03 sausio 2011 - 13:27
QUOTE(vaniline_saule @ 2011 01 03, 13:24)
Oi merginos, vakar tai įsijaučiau į lanko sukimą, kad šiandien vos atsikėliau - pilvo neskauda, bet jau nugarytę...  schmoll.gif Sakykit, čia taip visoms?
Skudėtų pilvą, tai gal ne taip imčiau į galvą, bet dabar tai... Baisu truputuka.  g.gif

Man nugaros neskaudejo ne karto nuo lanko. Buna ir virs valandos suku, bet neskauda nugaros tikrai.
Atsakyti
Man ir ant inkstu kibo tai ir nesuku atsilenkimus darau pokolkas ir tiek. veliau vel pabandysiu sukt
Atsakyti
sveikutės, aš taip sąžiningai suku suku, bet atrodo cm vietoj sustojo, gal čia kaltos kažkiek buvo šventės blush2.gif , tai nuo šios savaitės pradėjau dar atsilenkimus daryt, gal lankas ir atsilenkimai išjudins kūną, nes kitaip entuziazmas blėsta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vaniline_saule @ 2011 01 03, 12:24)
Oi merginos, vakar tai įsijaučiau į lanko sukimą, kad šiandien vos atsikėliau - pilvo neskauda, bet jau nugarytę...  schmoll.gif Sakykit, čia taip visoms?
Skudėtų pilvą, tai gal ne taip imčiau į galvą, bet dabar tai... Baisu truputuka.  g.gif

o kiek laiko suki?

kaip jus kai kurios istempiat po valanda????????????? man nuobodu blush2.gif vos pusvalandi istempiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(DO&RU @ 2011 01 05, 14:40)
o kiek laiko suki?
kaip jus kai kurios istempiat po valanda????????????? man nuobodu  blush2.gif  vos pusvalandi istempiu  blush2.gif

As 10 min blush2.gif
Atsakyti
As apie val istempiu kai ziuriu koki filma ir jei vaikas miega. Nes jei nemiega tai mano sukimas buna su pertraukelem. Jos trunka iki keliu minuciu kol vaikiukas uzsiima kuo kitu ir nebesimala aplink kojas.
Atsakyti
sveikutes.
paliginau savo rezultatus doh.gif sventes pakiso koja.priaugau ne tik svorio bet ir cm prisidejo.ir vel is naujo ax.gif
bet nesukau viena savaite nes nugara surakino.dar mmm dasidejo.vnzd,bet tai nepasiteisinimas.reikia daugiau pastangu ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(viktorijat @ 2011 01 05, 15:12)
As apie val istempiu kai ziuriu koki filma ir jei vaikas miega. Nes jei nemiega tai mano sukimas buna su pertraukelem. Jos trunka iki keliu minuciu kol vaikiukas uzsiima kuo kitu ir nebesimala aplink kojas.

kol mazoji nemiega man tai is vis - misija neimanoma verysad.gif
tai jei praleidau ta laika kol ji miegojo lanko sukimas tai dienai nuplaukia.
vakar kieme buvo talka, kasem sniega, siandien skauda visa kuna, bet ant dusios gera thumbup.gif jauciuosi thumbup.gif
Atsakyti
Vėliausiai prisiduoti galite rytoj iki 12 val. 4u.gif
Atsakyti