Įkraunama...
Įkraunama...

Lanko sukimas

QUOTE(Butaforija @ 2011 01 09, 16:43)
Vėliausiai prisiduoti galite rytoj iki 12 val4u.gif

Oi, labas rytas doh.gif butaforija nieko as si karta nesiusiu, na net nepastebejau kaip tos 2 savaites praleke, lanka sukau gal 3 kartus, paskui ilsejausi tai aps uosve tai pas mama. Esu issiputus kaip erke nei ieskosiu liemeni nei sversiuos doh.gif
Bet kaip laikas greitai bega blink.gif
Atsakyti
ką tik išsiunčiau skaičiukus 4u.gif na bet turiu +1 cm ant liemens doh.gif teks susiimti cool.gif
Atsakyti
pas mane+4 cm, jeigu neklystu.... doh.gif doh.gif baisu, po swenciu negaliu atsigauti ..valgau viska ka matau..ir pastoviai doh.gif doh.gif
Atsakyti
oi bliam! doh.gif
kaip tas laikas negailestingai bega doh.gif neprisidaviau ir as blush2.gif
o gal darom lentute kas menesi,nes tos dvi savaites realiai prabega ,kaip dvi dienos doh.gif prisipazinsiu ,kad sias dvi savaites sukau lanka, gal kokia pora kartu,taip kad nusidejau... lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas
rezultatus įkelsiu šiandien vakare, nelabai turėjau vakar laiko 4u.gif
aš irgi už prisidavimą po mėnesio rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Butaforija @ 2011 01 11, 11:01)
aš irgi už prisidavimą po mėnesio rolleyes.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
nors kai prisiduodam kas 2 sav tai dazniau prisimenu, kad lanka sukti reikia blush2.gif
Atsakyti
aš irgi manau, kad kol kas geriau palikti apimčių pateikimą kas 2 savaites mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ellinga @ 2011 01 09, 20:57)
Oi, labas rytas  doh.gif butaforija nieko as si karta nesiusiu, na net nepastebejau kaip tos 2 savaites praleke, lanka sukau gal 3 kartus, paskui ilsejausi tai aps uosve tai pas mama. Esu issiputus kaip erke nei ieskosiu liemeni nei sversiuos  doh.gif
Bet kaip laikas greitai bega  blink.gif

Aš tokia pati negerietė blush2.gif
Atsakyti
Lentelė
user posted image

P.S tos kurios neras savo duomenų lentelėje nepykite, bet reiškia Jus jau buvote išbrauktos ir atsiuntėt ne visus duomenis, reikėjo siųsti išmatavimus nuo starto pradžios, neturiu laiko knistis per senas temas ir ieškoti Jūsų duomenų.
Abgailėstauju, bet kurios neprisidavė antrą kartą iš lentelės buvo pašalintos 4u.gif

Tinute84 ten pas tave paskutiniame stulpelyje abėjuose vietuose turėjo būti +1, kažkodėl praleidau viršutinį skaičių blush2.gif Tikiuosi visą kitą suvedžiau teisingai ir suskaičiavau nes kažkaip super daug pliuso visur ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Butaforija: 11 sausio 2011 - 20:07
nu ka reik prie lanko sukimo biski ir ant dietos sest ... verysad.gif bet ko tai siais metais tookia bevale jauciuos verysad.gif o pernai tokiu laiku ir ant dietos sedau tai per metus -10kg liko dar 3 numest o jokio stimulo tam ner verysad.gif
Atsakyti
žinok,man irgi kai liko 3 kg nebeliko stimulo, paskui per atostogas priaugau tiek kad dabar sunku tų višų nebereikalingų kg atsikratyti, vieną dieną rodo į minusą svarstyklės kitą dieną rodo riebų pliusą doh.gif nors nebevalgiau kažką riebaus, sūraus, saldaus ar neįprasto rolleyes.gif Man irgi labai sunku sekasi su svoriu kovoti, bet kažkaip neprarandu vilties, ir ko gero griebsiuos vieno tokio būdo mažinti visą tą ką priaugau, bent jau kad tas svoris neeitų į pliusą. unsure.gif
Atsakyti
sveikutės
aš irgi už, kad prisiduotumėm kas dvi savaites.
Duomenys nedžiugina, baigiu įsitikint, kad vien lanko tikrai nepakanka, kad mažėtų cm (bent jau man), reikia pradėt mažiau šaldytuvą varstyti smile.gif
Atsakyti