Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdysiu (-žiau) viena

QUOTE(aelita25 @ 2009 06 10, 23:09)
sveikos mamytes,man nutiko tokia istorija,mano vyro brolis mire o jo zmona (jie pragyveno tik 3 metus)jau laukesi,tai kai ji gimde pakviete mano vyra ir jis buvo su ja per gimdyma.nezinau gal as kvaila bet as buvau soke!kaip galima isileisti svetima zmogu i intymiausia gyvenimo akimirka????juk galejo kazkas artimesnis dalyvauti mama  ar dar kas......ir jis dar filmavo,aisku ne viska.ir jai atrodo cia  normalu.nezinau,mano visi pazystami pakraupe,anksciau moterys vienos gimdydavo,apie vyrus net kalbos nebudavo.patarkit man ,kaip man toliau buti,as vis negaliu atsigauti

na taip,situacija idomi,kaip cia vyras sutiko eiti,juk daznai vyrai savo moteru gimdymu nelabai nori stebet,bet gal Jus buvot iprate bendraut labai artimai
Atsakyti
vat tame ir reikalas,kad mes praktiskai nebendravom,nebent per sventes,o as su ja tai visai mazai.kaip jus elgtumetes mano vietoj,as tai esu labai pries.
Atsakyti
QUOTE(aelita25 @ 2009 06 11, 17:31)
vat tame ir reikalas,kad mes praktiskai nebendravom,nebent per sventes,o as su ja tai visai mazai.kaip jus elgtumetes mano vietoj,as tai esu labai pries.

zinai,as manau,kad taip neturejo buti,vistik jus atskiros seimos,net jei Jusu vyras ir labai geras,manau butu uzteke pasveikinimo po gimdymo,tikrai labai neiprasta istorija,juk(gerai rasote) ten galejo dalyvauti kas nors is jos seimos nariu,man dar keista kaip ji pati norejo,kad butu,tokia imtymia akimirka kitas vyras,gal anksciau juos kas siejo?nesuprantu ju abieju
Atsakyti
QUOTE(aelita25 @ 2009 06 11, 17:31)

aš ir būčiau pakraupus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(aelita25 @ 2009 06 11, 00:09)
sveikos mamytes,man nutiko tokia istorija,mano vyro brolis mire o jo zmona (jie pragyveno tik 3 metus)jau laukesi,tai kai ji gimde pakviete mano vyra ir jis buvo su ja per gimdyma.nezinau gal as kvaila bet as buvau soke!kaip galima isileisti svetima zmogu i intymiausia gyvenimo akimirka????juk galejo kazkas artimesnis dalyvauti mama  ar dar kas......ir jis dar filmavo,aisku ne viska.ir jai atrodo cia  normalu.nezinau,mano visi pazystami pakraupe,anksciau moterys vienos gimdydavo,apie vyrus net kalbos nebudavo.patarkit man ,kaip man toliau buti,as vis negaliu atsigauti

Labutis, labai keista, kad ji norejo jog jai svetimas vyras kartu gimdyme dalyvautu.Tikriausiai ja begalinis ilgesys slege ir gal net psichogiskai buvo nestabili po vyro netekties, as tik tokia prielaida galeciau surasti tokiam elgesiui.Labai sunku suvokti, kaip tavo vyras sutiko,o bendrai as tai kategoriskai pries buciau. Tik idomu kaip jis jauciasi po visko?Ar jus kalbejotes apie tai, ir ar tu paaiskinai jam , kaip tu jautiesi g.gif ?
Atsakyti
As gimdymo metu nenorejau salia saves matyti absoliuciai nieko. Mano vyras siulesi, norejo dalyvauti, bet as atsakiau grieztu NE.
Atsakyti
QUOTE(mama Sandra @ 2009 06 13, 13:09)
Labutis, labai keista, kad ji norejo jog jai svetimas vyras kartu gimdyme dalyvautu.Tikriausiai ja begalinis ilgesys slege ir gal net psichogiskai buvo nestabili po vyro netekties, as tik tokia prielaida galeciau surasti tokiam elgesiui.Labai sunku suvokti, kaip tavo vyras sutiko,o bendrai as tai kategoriskai pries buciau. Tik idomu kaip jis jauciasi po visko?Ar jus kalbejotes apie tai, ir ar tu paaiskinai jam , kaip tu jautiesi g.gif ?

as aplamai ant jo labai uzpykau,nes jis man zadejo uz duru buti,bet kadangi ji pasikviete pati ,tai jam nebuvo kur dingti.jis jauciasi normaliai,jam atrodo cia normalu.ir as jos klausiau,sakau tau cia viskas normaliai atrodo?ji man te pasake,kai tu vyro neteksi ziureciau ka darytum i ka as jai atsakiau kad,svetimo vyro tikrai nesikviesciau.tai kad tarp musu gavosi trintis,nes man be galo nemalonu,praejo savaite,bet man vis is galvos neiseina,as savu protu nesuvolkiu.tai as ir norejau paklaustiJusu mamyciu nuomones ar as cia durna,kad nepateisinu,ar cia viskas ok?
Atsakyti
QUOTE(aelita25 @ 2009 06 13, 17:41)
as aplamai ant jo labai uzpykau,nes jis man zadejo uz duru buti,bet kadangi ji pasikviete pati ,tai jam nebuvo kur dingti.jis jauciasi normaliai,jam atrodo cia normalu.ir as jos klausiau,sakau tau cia viskas normaliai atrodo?ji man te pasake,kai tu vyro neteksi ziureciau ka darytum i ka as jai atsakiau kad,svetimo vyro tikrai nesikviesciau.tai kad tarp musu gavosi trintis,nes man be galo nemalonu,praejo savaite,bet man vis  is galvos neiseina,as savu protu nesuvolkiu.tai as ir norejau paklaustiJusu mamyciu nuomones ar as cia durna,kad nepateisinu,ar cia viskas ok?

mirksiukas.gif MAN ATRODO, KAD TAVO VYRAS NUO TAVĘS KAŽKĄ SLEPIA, ARBA TU ESI VISAI JAU blink.gif Leisti savo vyrą dalyvauti gimdant kitai moteriai ir dar filmuoti...Ar tikrai tas vaikas ne tavo vyro g.gif , gal jie sau smagiai filmuką žiūri, kol tu vaikęlį augini. O gal tavo vyras faras ir ji gimdė "ant plento" mirksiukas.gif Nu norėčiau į tokią naivuolę iš art pažiūrėt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sexycola @ 2009 06 14, 22:17)
mirksiukas.gif MAN ATRODO, KAD TAVO VYRAS NUO TAVĘS KAŽKĄ SLEPIA, ARBA TU ESI VISAI JAU blink.gif Leisti savo vyrą dalyvauti gimdant kitai moteriai ir dar filmuoti...Ar tikrai tas vaikas ne tavo vyro g.gif , gal jie sau smagiai filmuką žiūri, kol tu vaikęlį augini. O gal tavo vyras faras ir ji gimdė "ant plento" mirksiukas.gif Nu norėčiau į tokią naivuolę iš art pažiūrėt lotuliukas.gif

na kam taip isvedziot ir rasyt apie tai ko galbut ner.

Na gal pasikviete ji del to, kad jai taviskis jos vyra primena, gal taip saugiau jautes. Na bet vyro pozicijos tikrai nesuprantu - kam reikejo sutikti. Vistik turejo bent su tavim aelita apie tai pries tai pakalbet.
Atsakyti
QUOTE(sexycola @ 2009 06 14, 18:17)

as rasiau ,kad mes praktiskai nebendravom ir mus skiria 200km atstumas.as jam ir neleidau,bet ta pati pasisauke,atseit jai lengviau bus,o jam nebuvo kur dingti.as ant jos uzpykus ir visai nenoriu bendraut.sitaip nesielgiama!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(aelita25 @ 2009 06 17, 14:48)
as rasiau ,kad mes praktiskai nebendravom ir mus skiria 200km atstumas.as jam ir neleidau,bet ta pati pasisauke,atseit jai lengviau bus,o jam nebuvo kur dingti.as ant jos uzpykus ir visai nenoriu bendraut.sitaip nesielgiama!!!!!!!

Sveikute, kai viska placiau paaiskinai, tai daug aiskiau pasidare kaip ten viskas vyko. Tikrai nesijausk kvaila ar nesupratinga, nes buti nepatenkina tikrai turi pagrinda.Tikrai jeigu jis lauke uzduri ir ji paprase ji ieiti, gal jam nebuvo kur trauktis, bet is jos puses tai tikrai prasymas buvo negiminaitiskas, o atsakymas kad taip paprase del to jog ji vyra prarado, tai tikrai lpigus As tavo vietoje ramei pakalbeciau su vyru, paaiskinciau kaip jauciuosi ir tikiuose, jog jis supras jog visa sita situacija absoliutus cirkas, o kas liecia ja, tai atsisakyciau bet kokio giminiavimosi ar bendravimo, nes net neaisko kokios paslaugos ji gali paprasyti is tavo vyro sekanti karta. Sekmes
Atsakyti
Man tai viskas normalu. O jus keista su tuo savo pykciu ir neleidimu biggrin.gif Ko jus galit neleist suaugusiam zmogui? Nu ko?! Ir ka jau VYRAS TEN PAMATE? Ginekologu vyru zmonos tada pagal jus turetu gyventi durnyne. Nusiraminkit, jusu ZMOGUS PADEJO ZMOGUI.
Atsakyti