QUOTE(bonita28 @ 2014 08 20, 21:54)
man irgi tas pats,
man kai uzmarino danti, kai nejauciau puse veido, tai baisiausias panikos priepuolis buvo uzejes. O kai dare gastro fibro (na skrandi tyre), tai neleidau net lidokaino purksti. Nes galvojau kai uzmarins gerkle ir negalesiu seiliu nuryt ir uzspringsiu. Nu zodziu gydysiuos aromatiniais aliejukais kol nesugalvosiu, kad jie man kokia alergija gali sukelt

man kai uzmarino danti, kai nejauciau puse veido, tai baisiausias panikos priepuolis buvo uzejes. O kai dare gastro fibro (na skrandi tyre), tai neleidau net lidokaino purksti. Nes galvojau kai uzmarins gerkle ir negalesiu seiliu nuryt ir uzspringsiu. Nu zodziu gydysiuos aromatiniais aliejukais kol nesugalvosiu, kad jie man kokia alergija gali sukelt

Man irgi yra baimė vaistams - tvarkė dantį, suleido lidokaino, o aš kažkur buvau skaičius, kad kai kuriems žmonėms lidokainas gali sukelti anafilaksinį šoką, tai bac ir dūst pradėjau

Pereitą vasarą man labai visos baimės ir nerimas paaštrėjo, liepė gerti AD. Nė vieni netiko (seniau tikdavo zoloft), šiaip ne taip pritaikė escitalopramą, mėnesį vaikščiojau kaip zombis, po to pagerėjo, jau galėjau viena iš namų išeiti.Bet...jis labai augina svorį. Kai pamačiau, kad jo teikiama nauda turbūt nebeatsveria mano patiriamo diskomforto dėl padidėjusio svorio, nusprendžiau mesti. Jergutėliau, tik po to užsienio forumuose paskaičiau, koks baisus jų nutraukimo sindromas. Žmonės menesiais kankinasi. Jau tris savaites kaip nebegeriu to brudo, bet šalutiniai vis dar baisus. Tikiuosi, kad su kiekviena diena (gal ne diena, o savaite) vis bus geriau. O man gydytoja sakė, kad tai patys geriausi vaistai, juos nutraukiant jokių šalutinių, svorio jie irgi neaugina. Vis tik, pasiskaičiusi kitų vartojusių patirtis, galvoju kitaip ir stipriai kitaip.
Labas rytas,
Demetra, o kokie tie salutiniai? gal jios kaip tai po truputi reikejo mest, na ta prasme, kad organizmui soko nebutu? As apie AD labai mazai zinau, tai net nezinojau, kad jie tokius salutinius gali sukelt
As mergaites siandien diena pradejau su PA
Atejau i darba, isijungiau kompa ir, kad prades sirdis maskatuotis, silpna, akys temsta. Kolege kazka ten pasakoja, o as jau sakau einu pasivaiskciosiu. Pasivaksciojau, pakvepavau, lyg geriau. isgeriau savo Removal lasu. O dabar jau drebulys pradejo krest. Zodziu dienos pradzia nekokia
Kaip Jus jauciates?
Demetra, o kokie tie salutiniai? gal jios kaip tai po truputi reikejo mest, na ta prasme, kad organizmui soko nebutu? As apie AD labai mazai zinau, tai net nezinojau, kad jie tokius salutinius gali sukelt

As mergaites siandien diena pradejau su PA

Kaip Jus jauciates?
Dabar jau pagerejo. Bet toks vistiek jauciasi ne tai virpuliukas. Na ta prasme as jauciu, kad buvo uzejes PA.
Selena gal reiktu pas gydytoja nueit, pasitartum gal ramiau butu. Nors kaip skaiciau tai yra vienas is simptomu tas nerealybes ir atsitapatinimo jausmas. Pabusiu su Jumis ir visai praeis. Bet zinokit man jau pora savaiciu nebuvo ir vel tik bac. Nei susinervinau, nei kas blogai. Bet zinokit vakar as savo toj grupej kai buvau, tai atidirbinejau praleista uzsiemima, tai vel surinkta pilna grupe tokiu kaip mes. Pora vaikinu. Ir visi tokia iki 35 metu. O tas grupes kas menesi renka, tai pagalvojau, kad tiek serganciu zmoniu. Vienai merginai PA uzeina kai reikia kalbetis su zmogum akis i aki. Na ta prasme ji pajaucia, kad tada negales bet kada pasisalint ir uzeina. Kaip tik ta psichika neissidirbineja
Selena gal reiktu pas gydytoja nueit, pasitartum gal ramiau butu. Nors kaip skaiciau tai yra vienas is simptomu tas nerealybes ir atsitapatinimo jausmas. Pabusiu su Jumis ir visai praeis. Bet zinokit man jau pora savaiciu nebuvo ir vel tik bac. Nei susinervinau, nei kas blogai. Bet zinokit vakar as savo toj grupej kai buvau, tai atidirbinejau praleista uzsiemima, tai vel surinkta pilna grupe tokiu kaip mes. Pora vaikinu. Ir visi tokia iki 35 metu. O tas grupes kas menesi renka, tai pagalvojau, kad tiek serganciu zmoniu. Vienai merginai PA uzeina kai reikia kalbetis su zmogum akis i aki. Na ta prasme ji pajaucia, kad tada negales bet kada pasisalint ir uzeina. Kaip tik ta psichika neissidirbineja

O tau bonita28 yra buves nerealybes ir atsitapatinimo jausmas?
As nenoriu AD gert
((( Bet noriu kad praeitu man
((
Nakti nebegaliu uzmiegti nes bijau nerealybės jausmo
Nu nieko teks eit pas gydytoja vistiek
Papildyta:
p.s. merginos o jsu sportuojat? Sake labai sportas padeda:)
Vakar pasoprtavau tai tikrai jokiu nerealybes jausmu sporto metu nebuvo
Bet po biski vel uzslinko
)
As nenoriu AD gert

Nakti nebegaliu uzmiegti nes bijau nerealybės jausmo

Papildyta:
p.s. merginos o jsu sportuojat? Sake labai sportas padeda:)
Vakar pasoprtavau tai tikrai jokiu nerealybes jausmu sporto metu nebuvo

sveikutes
isauso manoji dienel.. snd pas daktariuka.. kazkaip bijau
nors jis labai fainas ir geras daktaras.. visos baimes pas jy atejus issisklaido..
vakar isgerem su drauge du butelius sampano, tai kazkur po 2-3 taures gawos, nes ir vyras dar prisijunge
tai zinokit galwojau bus bloga, nu galwa svaigs ar dar kas..
o siandien pabudau.. tai super jauciuos, nei pykina, nei galwa svaigsta
tai vakar taip atsipalaidawom smagiai
visoms negaluojancioms po

isauso manoji dienel.. snd pas daktariuka.. kazkaip bijau

vakar isgerem su drauge du butelius sampano, tai kazkur po 2-3 taures gawos, nes ir vyras dar prisijunge

As tai nezinau kaip man sportuot, nes man ta sirdis maskatuojasi, bet kai dviraciu Palangoj vazinejau, tai man visai nieko buvo. Selena man buna taip, kad as atsigulu ir tas kunas na kaip nusala, kaip uztirpsta, nesuprasi, na zodziu as tada jauciu tik galva. Tada guli ir negali pajudet. Bet jei keliesi, tai tada atsikeliu. Nesuprasi ar spaudimas buna nukrites labai. kazkoks neaiskus man tas jausmas.
Papildyta:

[/quote]
Na tai Stejjse isvada, kad vosoms siandien sampano reik kalt
Papildyta:

[/quote]
Na tai Stejjse isvada, kad vosoms siandien sampano reik kalt

Zinokit savaitgali su mama isgeriau sampano buteli, buvo praeje viskas
))
O as viska jauciu, bet kaip nerealybe, kaip as ne as
Galiu judint viska ir rankas ir jkojas ir ka tik noriu
)) Kartais einu gatve ir atrodo ne einu o skrendu, toks pojutis, viskas taip greitai lekia pro mane:( Gal istikruju durneju jau ?:DDDDDDDDD
Hmmmm man maskatojas sirdis bet nekreiipiu demesio, su dviraciu negaliu vaziuot pastaruoju metu nes nerealumo pojutis vel atsiranda:((

O as viska jauciu, bet kaip nerealybe, kaip as ne as

Hmmmm man maskatojas sirdis bet nekreiipiu demesio, su dviraciu negaliu vaziuot pastaruoju metu nes nerealumo pojutis vel atsiranda:((
bet rimtai kai isgeri alkoholio kazkas pasikeicia.. bent jau pas amne taip kunas atsipalaiduoja.. kad ir vakar palydejom drauge atsigulem filma ziuret, ir jauciu kad toks begalinis silpnumas apeme kojas
ir tokia atsipalaidawus jauciaus akd sakes.. ir miegojau super.. tik sapnawau viena kosmara.. nes is wakar filma siaubeka ziurejau
o poto sapnawau, kad mano vyro sesuo nescia, ir pilvas toks didelis, ir mes jy kad glostom kad glostom (o jai tik 15metu)
tai nezinau ka cia reiskia.. bet taip realistiskai tas pilvas man atrode, ir toks didelis

QUOTE(stejjse:) @ 2014 08 21, 10:12)
bet rimtai kai isgeri alkoholio kazkas pasikeicia.. bent jau pas amne taip kunas atsipalaiduoja.. kad ir vakar palydejom drauge atsigulem filma ziuret, ir jauciu kad toks begalinis silpnumas apeme kojas
ir tokia atsipalaidawus jauciaus akd sakes.. ir miegojau super.. tik sapnawau viena kosmara.. nes is wakar filma siaubeka ziurejau
o poto sapnawau, kad mano vyro sesuo nescia, ir pilvas toks didelis, ir mes jy kad glostom kad glostom (o jai tik 15metu)
tai nezinau ka cia reiskia.. bet taip realistiskai tas pilvas man atrode, ir toks didelis 

QUOTE(Demetra @ 2014 08 21, 07:49)
O man gydytoja sakė, kad tai patys geriausi vaistai, juos nutraukiant jokių šalutinių, svorio jie irgi neaugina. Vis tik, pasiskaičiusi kitų vartojusių patirtis, galvoju kitaip ir stipriai kitaip.
as juos geriau, neturejau jokiu saltuiniu, veike uztikrintai, jauciausi puikiai, svorio tiesa priaugau, bet kad labai susitvarke apetitas ir kimsau viska is eiles

bet jei tau taip daros, reiskias tau jie labai netinka tikrai

Papildyta:
QUOTE(Selena777 @ 2014 08 21, 10:50)
man kaip tik sianakt jis uzejes buvo, as neissigastu jo, bet man tas jausmas toks keistas, kad erzina