Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija...nerimas...baimės...

Sveikutes, kaip siandien jauciates? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonita28 @ 2014 08 20, 21:54)
man irgi tas pats,
man kai uzmarino danti, kai nejauciau puse veido, tai baisiausias panikos priepuolis buvo uzejes. O kai dare gastro fibro (na skrandi tyre), tai neleidau net lidokaino purksti. Nes galvojau kai uzmarins gerkle ir negalesiu seiliu nuryt ir uzspringsiu. Nu zodziu gydysiuos aromatiniais aliejukais kol nesugalvosiu, kad jie man kokia alergija gali sukelt biggrin.gif  biggrin.gif

Man irgi yra baimė vaistams - tvarkė dantį, suleido lidokaino, o aš kažkur buvau skaičius, kad kai kuriems žmonėms lidokainas gali sukelti anafilaksinį šoką, tai bac ir dūst pradėjau blink.gif , rėkiu gydytojai, kad nebegaliu kvėpuot, ta išsigando, bet nu nepanašu,kad tikrai dūsčiau, kokia gėda paskui buvo doh.gif .
Pereitą vasarą man labai visos baimės ir nerimas paaštrėjo, liepė gerti AD. Nė vieni netiko (seniau tikdavo zoloft), šiaip ne taip pritaikė escitalopramą, mėnesį vaikščiojau kaip zombis, po to pagerėjo, jau galėjau viena iš namų išeiti.Bet...jis labai augina svorį. Kai pamačiau, kad jo teikiama nauda turbūt nebeatsveria mano patiriamo diskomforto dėl padidėjusio svorio, nusprendžiau mesti. Jergutėliau, tik po to užsienio forumuose paskaičiau, koks baisus jų nutraukimo sindromas. Žmonės menesiais kankinasi. Jau tris savaites kaip nebegeriu to brudo, bet šalutiniai vis dar baisus. Tikiuosi, kad su kiekviena diena (gal ne diena, o savaite) vis bus geriau. O man gydytoja sakė, kad tai patys geriausi vaistai, juos nutraukiant jokių šalutinių, svorio jie irgi neaugina. Vis tik, pasiskaičiusi kitų vartojusių patirtis, galvoju kitaip ir stipriai kitaip.
Atsakyti
Labas rytas,
Demetra, o kokie tie salutiniai? gal jios kaip tai po truputi reikejo mest, na ta prasme, kad organizmui soko nebutu? As apie AD labai mazai zinau, tai net nezinojau, kad jie tokius salutinius gali sukelt blink.gif
As mergaites siandien diena pradejau su PA verysad.gif Atejau i darba, isijungiau kompa ir, kad prades sirdis maskatuotis, silpna, akys temsta. Kolege kazka ten pasakoja, o as jau sakau einu pasivaiskciosiu. Pasivaksciojau, pakvepavau, lyg geriau. isgeriau savo Removal lasu. O dabar jau drebulys pradejo krest. Zodziu dienos pradzia nekokia schmoll.gif

Kaip Jus jauciates?
Atsakyti
Labas rytas,
Siandien prastai, nes kankino nemiga ir nerimas visiskai negalejau uzmigti.
Plius kelias dienas savijauta ''As ne as'' atrodo isejusi is kuno. Nezinau gal man ne VD o kokia kita psihikos liga sad.gif((
Jau bijau labai sad.gif((((((((((((((((
Papildyta:
Vajei bonta28 sad.gif pagerejo ?
Atsakyti
Dabar jau pagerejo. Bet toks vistiek jauciasi ne tai virpuliukas. Na ta prasme as jauciu, kad buvo uzejes PA.
Selena gal reiktu pas gydytoja nueit, pasitartum gal ramiau butu. Nors kaip skaiciau tai yra vienas is simptomu tas nerealybes ir atsitapatinimo jausmas. Pabusiu su Jumis ir visai praeis. Bet zinokit man jau pora savaiciu nebuvo ir vel tik bac. Nei susinervinau, nei kas blogai. Bet zinokit vakar as savo toj grupej kai buvau, tai atidirbinejau praleista uzsiemima, tai vel surinkta pilna grupe tokiu kaip mes. Pora vaikinu. Ir visi tokia iki 35 metu. O tas grupes kas menesi renka, tai pagalvojau, kad tiek serganciu zmoniu. Vienai merginai PA uzeina kai reikia kalbetis su zmogum akis i aki. Na ta prasme ji pajaucia, kad tada negales bet kada pasisalint ir uzeina. Kaip tik ta psichika neissidirbineja doh.gif doh.gif
Atsakyti
O tau bonita28 yra buves nerealybes ir atsitapatinimo jausmas?
As nenoriu AD gert sad.gif((( Bet noriu kad praeitu man sad.gif((

Nakti nebegaliu uzmiegti nes bijau nerealybės jausmo smile.gif Nu nieko teks eit pas gydytoja vistiek

Papildyta:
p.s. merginos o jsu sportuojat? Sake labai sportas padeda:)
Vakar pasoprtavau tai tikrai jokiu nerealybes jausmu sporto metu nebuvo biggrin.gif Bet po biski vel uzslinko smile.gif)
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
isauso manoji dienel.. snd pas daktariuka.. kazkaip bijau bigsmile.gif nors jis labai fainas ir geras daktaras.. visos baimes pas jy atejus issisklaido..
vakar isgerem su drauge du butelius sampano, tai kazkur po 2-3 taures gawos, nes ir vyras dar prisijunge biggrin.gif
tai zinokit galwojau bus bloga, nu galwa svaigs ar dar kas..
o siandien pabudau.. tai super jauciuos, nei pykina, nei galwa svaigsta 4u.gif
tai vakar taip atsipalaidawom smagiai blush2.gif
visoms negaluojancioms po 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
As tai nezinau kaip man sportuot, nes man ta sirdis maskatuojasi, bet kai dviraciu Palangoj vazinejau, tai man visai nieko buvo. Selena man buna taip, kad as atsigulu ir tas kunas na kaip nusala, kaip uztirpsta, nesuprasi, na zodziu as tada jauciu tik galva. Tada guli ir negali pajudet. Bet jei keliesi, tai tada atsikeliu. Nesuprasi ar spaudimas buna nukrites labai. kazkoks neaiskus man tas jausmas.
Papildyta:
vakar isgerem su drauge du butelius sampano, tai kazkur po 2-3 taures gawos, nes ir vyras dar prisijunge biggrin.gif
tai zinokit galwojau bus bloga, nu galwa svaigs ar dar kas..
o siandien pabudau.. tai super jauciuos, nei pykina, nei galwa svaigsta 4u.gif
tai vakar taip atsipalaidawom smagiai blush2.gif
visoms negaluojancioms po 4u.gif 4u.gif 4u.gif
[/quote]

Na tai Stejjse isvada, kad vosoms siandien sampano reik kalt smile.gif
Atsakyti
Zinokit savaitgali su mama isgeriau sampano buteli, buvo praeje viskas smile.gif))

O as viska jauciu, bet kaip nerealybe, kaip as ne as biggrin.gif Galiu judint viska ir rankas ir jkojas ir ka tik noriu smile.gif)) Kartais einu gatve ir atrodo ne einu o skrendu, toks pojutis, viskas taip greitai lekia pro mane:( Gal istikruju durneju jau ?:DDDDDDDDD

Hmmmm man maskatojas sirdis bet nekreiipiu demesio, su dviraciu negaliu vaziuot pastaruoju metu nes nerealumo pojutis vel atsiranda:((
Atsakyti
bet rimtai kai isgeri alkoholio kazkas pasikeicia.. bent jau pas amne taip kunas atsipalaiduoja.. kad ir vakar palydejom drauge atsigulem filma ziuret, ir jauciu kad toks begalinis silpnumas apeme kojas 4u.gif ir tokia atsipalaidawus jauciaus akd sakes.. ir miegojau super.. tik sapnawau viena kosmara.. nes is wakar filma siaubeka ziurejau biggrin.gif o poto sapnawau, kad mano vyro sesuo nescia, ir pilvas toks didelis, ir mes jy kad glostom kad glostom (o jai tik 15metu) biggrin.gif biggrin.gif tai nezinau ka cia reiskia.. bet taip realistiskai tas pilvas man atrode, ir toks didelis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2014 08 21, 10:12)
bet rimtai kai isgeri alkoholio kazkas pasikeicia.. bent jau pas amne taip kunas atsipalaiduoja.. kad ir vakar palydejom drauge atsigulem filma ziuret, ir jauciu kad toks begalinis silpnumas apeme kojas 4u.gif ir tokia atsipalaidawus jauciaus akd sakes.. ir miegojau super.. tik sapnawau viena kosmara.. nes is wakar filma siaubeka ziurejau biggrin.gif o poto sapnawau, kad mano vyro sesuo nescia, ir pilvas toks didelis, ir mes jy kad glostom kad glostom (o jai tik 15metu) biggrin.gif  biggrin.gif  tai nezinau ka cia reiskia.. bet taip realistiskai tas pilvas man atrode, ir toks didelis bigsmile.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Demetra @ 2014 08 21, 07:49)
O man gydytoja sakė, kad tai patys geriausi vaistai, juos nutraukiant jokių šalutinių, svorio jie irgi neaugina. Vis tik, pasiskaičiusi kitų vartojusių patirtis, galvoju kitaip ir stipriai kitaip.

as juos geriau, neturejau jokiu saltuiniu, veike uztikrintai, jauciausi puikiai, svorio tiesa priaugau, bet kad labai susitvarke apetitas ir kimsau viska is eiles biggrin.gif kai nutraukiau irgi nebuvo jokiu problemu visiskai, tik tiek kad ciklo vidury siek tiek pakraujuodavau ir kai meciau tie pakraujavimai baiges, tai va man toks salutinis nuo ju buvo doh.gif

bet jei tau taip daros, reiskias tau jie labai netinka tikrai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Selena777 @ 2014 08 21, 10:50)
O tau bonita28 yra buves nerealybes ir atsitapatinimo jausmas?

man kaip tik sianakt jis uzejes buvo, as neissigastu jo, bet man tas jausmas toks keistas, kad erzina 4u.gif
Atsakyti