QUOTE(bonita28 @ 2014 08 21, 08:14)
Labas rytas,
Demetra, o kokie tie salutiniai? gal jios kaip tai po truputi reikejo mest, na ta prasme, kad organizmui soko nebutu? As apie AD labai mazai zinau, tai net nezinojau, kad jie tokius salutinius gali sukelt
As mergaites siandien diena pradejau su PA

Atejau i darba, isijungiau kompa ir, kad prades sirdis maskatuotis, silpna, akys temsta. Kolege kazka ten pasakoja, o as jau sakau einu pasivaiskciosiu. Pasivaksciojau, pakvepavau, lyg geriau. isgeriau savo Removal lasu. O dabar jau drebulys pradejo krest. Zodziu dienos pradzia nekokia
Kaip Jus jauciates?
Užjaučiu dėl PA

. Aš ką tik iš parduotuvės, lėkiau paknopstomis, nes akyse pradėjo mirguliuot, šaltas prakaitas pilt ir kojos linkt, jau seniai taip nebuvo

.
Šalutiniai baisūs - labai dideli nuotaikos svyravimai nuo normalios iki norėjimo kam nors dorai užvožt netgi be priežasties

, galvos skausmai, didelis pykinimas, galvoje ir visame kūne jaučiamos kaip adatėlės ir elektos srovė. Simptomai kinta kas dieną. Labai išderintas serotoninas,nors aš gėriau ne pačią didžiausią dozę.
Dabar dar prasidėjo pats baisiausias man dalykas -depersonalizacija, jaučiu,lyg būčiau išėjusi iš savęs, kūnas ne mano.
QUOTE(Selena777 @ 2014 08 21, 08:33)
Labas rytas,
Siandien prastai, nes kankino nemiga ir nerimas visiskai negalejau uzmigti.
Plius kelias dienas savijauta ''As ne as'' atrodo isejusi is kuno. Nezinau gal man ne VD o kokia kita psihikos liga

((
Jau bijau labai

((((((((((((((((
Papildyta:
Vajei bonta28

pagerejo ?
Depersonalizacija. Labai bjaurus ir gąsdinantis dalykas, panikieriams labai būdingas. AD sutvarko tuos reikalus, bet va pasekmės kokios nutraukiant. Nors čia kiekvienam individualiai. Nutraukiant Zoloft to nebuvo.