Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija...nerimas...baimės...

QUOTE(stejjse:) @ 2014 08 21, 12:09)
o as geriau 9men Fluanxoly.. ir taip puikiai jauciaus...jokiu pasaliniu nebuvo blush2.gif

Fluanxol -ne antidepresantai, jie truputi kitaip veikia. Man seniau Zoloft padedavo - po poros sav. vartojimo baigdavosi visos panikos ir jau galedavau VAIKSCIOT VIENA smile.gif . Sikart jie netiko - labai pykino ir kilo PA. Tikiuosi apskritai be AD gyvent, nes nuo ju jauciuosi kaip zombis - emocijos netikros -nuo begalines euforijos iki depresijos, arba tu emociju visai nera.
Per tiek metu jau pripratau ir zinau,kad dar nemirstu ir is proto neiseisiu, bet laaabai nemalonu.
Atsakyti
QUOTE(Demetra @ 2014 08 21, 13:29)
Fluanxol -ne antidepresantai, jie truputi kitaip veikia. Man seniau Zoloft padedavo - po poros sav. vartojimo baigdavosi visos panikos ir jau galedavau VAIKSCIOT VIENA  smile.gif . Sikart jie netiko - labai pykino ir kilo PA. Tikiuosi apskritai be AD gyvent, nes nuo ju jauciuosi kaip zombis - emocijos netikros -nuo begalines euforijos iki depresijos, arba tu emociju visai nera.
Per tiek metu jau pripratau ir zinau,kad dar nemirstu ir is proto neiseisiu, bet laaabai nemalonu.

zinau kad fluanxolis ne AD, bet vistiek jauciaus kaip ant sparnu, padejo jie man.. tikrai biggrin.gif
Atsakyti
Demetra,

o dispersonalizacijai padeda raminamieji ?Ar dar labiau uzastrina?
Atsakyti
Labas mergaites, s po truputi, lb nusibodo cia buti, jauciu silpnuma, skrandis lyg ir tusciasx nors ir pavalgau.. pykinimas isliko taip kad praradau vilti pasijusti sveikesniai..
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Man atrodo jūs mane ne taip supratote ,na arba aš jus g.gif Visus tuos metus aš negėriau ištisai AD ,o tik su pertraukomis 1-1.5m pageriu ir vėl 2 metus išgyvenu be vaistų smile.gif neturėjau niekada tokių minčių ,kad vaistai nepadės ,po 4mėnesiu man viskas susitvarko,tik mano gydytoja liepia dar metus pagerti,pusmetį iš vis tik po puse tabletytės smile.gif

O aš nebijau vaistus gerti,bet kokius išgeriu,bet kokius susitepu ant kūno lotuliukas.gif nei nuo vienų nėra buve šalutinių poveikių schmoll.gif aiii tiesa kožkokie kontraceptikai netiko,buvo silpna ir labai trūko oro ,dusino kažkaip g.gif

Beje aš laukdama antro vaiko gėriau AD ,man sakė geriau gerti vaistus,nei iš vien panikuoti ir verkti,nes tai leliukui irgi ne į naudą smile.gif gimė sveikutėlė gražutėlė,auga graži ilgakojė mergina wub.gif
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2014 08 21, 13:31)
zinau kad fluanxolis ne AD, bet vistiek jauciaus kaip ant sparnu, padejo jie man.. tikrai biggrin.gif

o tai kas tada jis? neuroleptikas ar kas? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Selena777 @ 2014 08 21, 13:46)
Demetra,

o dispersonalizacijai padeda raminamieji ?Ar dar labiau uzastrina?

ne dispersonalizacija, o depersonalizacija, na bet nesvarbu 4u.gif is tiesu ji ilgai netrunka praeina po kokiu 10 min man, paskui vel gali uzeiti, raminamieji apramina nervus tai ir ja nuimt turetu manau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2014 08 21, 14:50)
Papildyta:
ne dispersonalizacija, o depersonalizacija, na bet nesvarbu 4u.gif  is tiesu ji ilgai netrunka praeina po kokiu 10 min man, paskui vel gali uzeiti, raminamieji apramina nervus tai ir ja nuimt turetu manau 4u.gif

tiesiog kelia nuotaika jis.. bigsmile.gif kaip man daktariukas aiskino, jog jie ne AD.. istikro net enzinau.. g.gif
ir mano anytai jie buvo israsyti, nes ytampos turejo smile.gif

maja23 as apie tave kazkaip daznai pagalwojau, tai gal delto ir sapnavau nestuke sianakt biggrin.gif
o as zinokit noriu but nescia wub.gif jau vel noras atsirado blush2.gif
bet juk toks gyvenimo desnis, kai labai nori ,niekada nesigauna, o kai nenroi tai labai greitai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stejjse:): 21 rugpjūčio 2014 - 13:55
QUOTE(stejjse:) @ 2014 08 21, 14:52)

bet juk toks gyvenimo desnis, kai labai nori ,niekada nesigauna, o kai nenroi tai labai greitai smile.gif

tai jau tikrai taip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2014 08 21, 13:50)
Papildyta:
ne dispersonalizacija, o depersonalizacija, na bet nesvarbu 4u.gif  is tiesu ji ilgai netrunka praeina po kokiu 10 min man, paskui vel gali uzeiti, raminamieji apramina nervus tai ir ja nuimt turetu manau 4u.gif

Man trunka ilgiau , siandien lb blogai jauciuosi nes uzmigau tik 3 nakties okeltis puse8, tai gal tas itakojo
plius uzeina man tokie nejutimai vakarais
g.gif

maja manau viskas susitvarkys neuzilgo wink.gif
Atsakyti
Stejjse ir Jauniute Jus tik nenukabinkint nosiu ir tuoj leliukai ateis.
Man arteja rugsejis, tai dvi reikia i mokykla isleist, o mazajai akinukus prirase. Tiek turiu rupesciu, o ta sveikata tragiska, nieko negaliu nuveikt produktyviai. Siandien po tos PA galva isisvaigo ir skaudena tai vienoj vietoj, tai kitoj. Taip nemaloniai. Siandien sugalvojau pasiimt siuntima ir pati nukeliaut pas psichoterapiauta. Gi neikis man AD per prievarta. Pasikalbesiu, pasiklausinesiu. Gal kokios psichoterapines grupes buna. Man kazkaip buvimas tarp tokiu pat zmoniu padeda. Nu blogiausiu atveju ir tu vaistu pagersiu. Atsibodo Š... inai jaustis. Gal cia tik siandien taip kalbu. Dvi savaites gerai jauciausi, o siandien nuotaika sokineja tik sypsausi, o cia saves pasidaro gaila ir asaros jau kaupiasi. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonita28: 21 rugpjūčio 2014 - 14:26
QUOTE(bonita28 @ 2014 08 21, 15:23)
Stejjse ir Jauniute Jus tik nenukabinkint nosiu ir tuoj leliukai ateis.
Man arteja rugsejis, tai dvi reikia i mokykla isleist, o mazajai akinukus prirase. Tiek turiu rupesciu, o ta sveikata tragiska, nieko negaliu nuveikt produktyviai. Siandien po tos PA galva isisvaigo ir skaudena tai vienoj vietoj, tai kitoj. Taip nemaloniai. Siandien sugalvojau pasiimt siuntima ir pati nukeliaut pas psichoterapiauta. Gi neikis man AD per prievarta. Pasikalbesiu, pasiklausinesiu. Gal kokios psichoterapines grupes buna. Man kazkaip buvimas tarp tokiu pat zmoniu padeda. Nu blogiausiu atveju ir tu vaistu pagersiu. Atsibodo Š... inai jaustis. Gal cia tik siandien taip kalbu. Dvi savaites gerai jauciausi, o siandien nuotaika sokineja tik sypsausi, o cia saves pasidaro gaila ir asaros jau kaupiasi.  verysad.gif

kaip ir minejau visai nebijau AD gert.. ir sakau jei ne planavimas tai stacia galwa vel y vaistus nerciau biggrin.gif
bonita28 ar man atrodo ar tiu tikrai turi tris mergaites?? g.gif nu tu saunuole!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stejjse:): 21 rugpjūčio 2014 - 14:29
bonita28 ar man atrodo ar tiu tikrai turi tris mergaites?? g.gif nu tu saunuole!!!!
[/quote]

Va mano parasas biggrin.gif
Atsakyti