Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija...nerimas...baimės...

NU neZINAU KAIP CIA GAUSIS.. blush2.gif
bet tikrai daktariukas nepasake, kad kai busiu nescia, kad nebus man blogai.. jis sake tiesiai sveisiai, kad gali ir pablogeti.. jis neatmeta tokios galimybes.. bet neatmeta ir to, kad galiu jaustis labai gerai, ir beja sake nereik bijot nieko, o daryt... 4u.gif
tai ka grysim prie planavimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2014 08 22, 09:08)
NU neZINAU KAIP CIA GAUSIS.. blush2.gif
bet tikrai daktariukas nepasake, kad kai busiu nescia, kad nebus man blogai.. jis sake tiesiai sveisiai, kad gali ir pablogeti.. jis neatmeta tokios galimybes.. bet neatmeta ir to, kad galiu jaustis labai gerai, ir beja sake nereik bijot nieko, o daryt... 4u.gif
tai ka grysim prie planavimu 4u.gif

Tau nei vienas daktaras nepasakis kaip tau bus nestumo metu, niekas nezino kaip organizmas sureaguos, as sventai buwau isitikinus kad man pageres todel ir pastojau, o kad ir blogai bus, reiks isgyventi,juk gyvenime vaiku reikia ir norisi ju lb! Kaip bebutu anksciau ar veliau pastosi organizmas reaguos taip pat:)
Atsakyti
QUOTE(maja23 @ 2014 08 22, 10:26)
Tau nei vienas daktaras nepasakis kaip tau bus nestumo metu, niekas nezino kaip organizmas sureaguos, as sventai buwau isitikinus kad man pageres todel ir pastojau, o kad ir blogai bus, reiks isgyventi,juk gyvenime vaiku reikia ir norisi ju lb! Kaip bebutu anksciau ar veliau pastosi organizmas reaguos taip pat:)

saunuole maja23, kad pakeitei nuomone!! matau ir nuotaika pas tawe geresne, gal tik man taip atrodo!!! dziaugiyuos kad viskas tik geryn!!! 4u.gif 4u.gif
gal jau ne taip pykina?
o kaip tyrimai tawo?
Atsakyti
Mano visi nestumai buvo skirtingi. Gali but vienas sunkus, o kitas visai lengvas. Mergytes man siandien galva svaigsta. O turiu i kirpykla per pietu pertrauka begt. tai dabar bijau kaip reiks issedet. Bet kadangi siandien labai palanki diena kirptis, tai negaliu atsaukt.
Atsakyti
viskas bus gerai Bonita28 praeis!! 4u.gif
nueisi ir pamatysi kaip galwele nustos svaigt!!!
Atsakyti
Na va as jau po kirpyklos. Nusizarinau gal kokius 8 cm. Bet jau galai tragiski buvo doh.gif Siandien reikia dar viena bendradarbes gimtadieni atlaikyt. Visa laime, kad ten bus prie namo, tai galesiu prasivaiksciot jei ka. Gero savaitgalio mergaites. Nors ir savaitgali cia ateisiu, nes jokiu planu neturiu.
Atsakyti
gero sawaitgalio mergytes smile.gif
Atsakyti
[quote=maja23,2014 08 21, 23:12]
[quote=bonita28,2014 08 21, 21:52]

Man zvimbia jau kojie 5metai, bet ausys nekaltos, klausa gera, viska_ gerai, bedos niekas nerado...
[/quote]

man visa gyvenima cypia irnesakyk.gif
Papildyta:
steijse puikios naujienos 4u.gif man patinka tavo gydytojas, as susidariau nuomone, kad jis sugeba ipust optimizmo kiekviena karta 4u.gif
Atsakyti
Na va as jau po gimtadienio. Pasedejom ramiai, paplepejom. Bet as aisku nei laso negeriau. Vienu metu jau vel toks nerimas pradejo imt, toks virpuliukas atsirado, kaip pries egzamina buciau. Nsuprantu kodel atrodo visai nesijaudinu, sedziu tarp puikiai pazystamu zmoniu, draugu net galima sakyt, o jaudulys ima kaip tarsi pirma kart matyciau g.gif Tada ir ta svente gaunasi nesvente, o tik laukimas kada jau namo. Ogi norisi dar but tarp zmoniu, bendraut. Na bet kokiu atveju as saunuole, nes pliusa uzsidejau biggrin.gif ir nieks nepastebejo mano savijautos.
Atsakyti
Sveikos:) kaip laikotes? Bonita, saunuole, atlikai visus uzsibreztus dienos darbus:) steijjse, o kaip gydytojas patare iveikti somatinius negalavimus, ka daryti?(pykinima, galvos svaigima ir t.t) as snd prabudau 6val ryte, jetus kaip pradejo pykinti, karstis pilti, nesuprantu kas man cia darosi sad.gif
Atsakyti
QUOTE(bonita28 @ 2014 08 22, 21:20)
Na va as jau po gimtadienio. Pasedejom ramiai, paplepejom. Bet as aisku nei laso negeriau. Vienu metu jau vel toks nerimas pradejo imt, toks virpuliukas atsirado, kaip pries egzamina buciau. Nsuprantu kodel atrodo visai nesijaudinu, sedziu tarp puikiai pazystamu zmoniu, draugu net galima sakyt, o jaudulys ima kaip tarsi pirma kart matyciau g.gif Tada ir ta svente gaunasi nesvente, o tik laukimas kada jau namo. Ogi norisi dar but tarp zmoniu, bendraut. Na bet kokiu atveju as saunuole, nes pliusa uzsidejau biggrin.gif ir nieks nepastebejo mano savijautos.

saunuole,tikrai pliusas 4u.gif
man vakar akropoli taip buvo, buvau visiskai rami ir staiga, kai uzejo nerimas is nieko blink.gif doh.gif
Atsakyti
As prisiziurejau vaizdo irasu kaip moterys gimdo, eikit sau, tokia baime apime,nesveikai bijau,panika uzejo net.
Atsakyti