Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija...nerimas...baimės...

[quote=bonita28,2014 08 21, 15:45]
bonita28 ar man atrodo ar tiu tikrai turi tris mergaites?? g.gif nu tu saunuole!!!!
[/quote]
Va mano parasas biggrin.gif
[/quote]
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
na va mergaites baigesi mano darbo dienele, varau namo. Ateisiu vakare. Gal bus kiek galva aprimus. Bet as atkreipiau demesi, kad man kiekviena menesi ta galva pradeda skaudet po mm, tai gal sakau cia su hormonais susije, o ne su PA g.gif
Atsakyti
o as dar dirbu, bet neuzilgo pas daktariuka!! ax.gif
gero vakaro visoms!! 4u.gif
Atsakyti
Laukiam ziniu is daktariuko. Idomu ka patars, cia gi mums visoms aktualu smile.gif
Atsakyti
Apima toks silpnumas, kad siaubas.. ryt jau turetu namucio paleisti smile.gif pastebejau kad man pradejo labiau zvimti ausyse kai pastojau..
Atsakyti
Steijse, kaip pas daktariuka sakes?smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Maja gal cia tie zvimbimai su besikeicianciais hormonais susije. As pastebejau, kad mano galva labai reaguja i visokius PMS, MS ir MM. Pastoviai toj galvoj kazkas dedas. O nestumo metu ypatingai keciasi hormonai, tai organizmas kol prisitaikys tai zvimbs. Bet ar daktarei sakei? Gal butu paaiskine kodel taip yra.

Stejjse grizo is daktariuko sveika ir pamirso mums pranest g.gif Laukiam ziniu Stejjsele biggrin.gif
Atsakyti
[quote=bonita28,2014 08 21, 21:52]
Maja gal cia tie zvimbimai su besikeicianciais hormonais susije. As pastebejau, kad mano galva labai reaguja i visokius PMS, MS ir MM. Pastoviai toj galvoj kazkas dedas. O nestumo metu ypatingai keciasi hormonai, tai organizmas kol prisitaikys tai zvimbs. Bet ar daktarei sakei? Gal butu paaiskine kodel taip yra

Man zvimbia jau kojie 5metai, bet ausys nekaltos, klausa gera, viska_ gerai, bedos niekas nerado...
Atsakyti
laba ryta! 4u.gif
vakar neparasiau, nes nepriejau prie interneto, buwom su vyru vakarieniaut isvaziawe, poto gryzom namo, nuejom miegoti!! ax.gif
o pas daktariuka sekes neblogai.. pasikalbejome.. jis daug kalbejo bet ir as nemazai pasakojau...apie simptomus, apie mintis.. apie ligu baime..
bet vaistu gategoriskai atsisake man skirt schmoll.gif sake man ju nereik.. kad ir buna tu simptomu, bet sake viskas su manim gerai..
liepe bent karta nueiti y akupunktura..
maziau narsyti internete apie visus simptomus..
ir karta y menesi lankyutis pas jy.. gal net pabandysiu pas jy y psichoterapija.. jis pasiule pabandyt..
o siaip ka, likau prie sedacalm vaistuku.. sake pagert juos, nes jie tikrai labai lengvi ir labai netgi neblogi.. tai juos gersiu toliau, ir bandysiu dirbt su sawo mintimis..
ir liepe greiciau pastoti!! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2014 08 22, 07:30)
laba ryta!  4u.gif
vakar neparasiau, nes nepriejau prie interneto, buwom su vyru vakarieniaut isvaziawe, poto gryzom namo, nuejom miegoti!! ax.gif
o pas daktariuka sekes neblogai.. pasikalbejome.. jis daug kalbejo bet ir as nemazai pasakojau...apie simptomus, apie mintis.. apie ligu baime..
bet vaistu gategoriskai atsisake man skirt schmoll.gif sake man ju nereik.. kad ir buna tu simptomu, bet sake viskas su manim gerai..
liepe bent karta nueiti y akupunktura..
maziau narsyti internete apie visus  simptomus..
ir karta y menesi lankyutis pas jy.. gal net pabandysiu pas jy y psichoterapija.. jis pasiule pabandyt..
o siaip ka, likau prie sedacalm vaistuku.. sake pagert juos, nes jie tikrai labai lengvi ir labai netgi neblogi.. tai juos gersiu toliau, ir bandysiu dirbt su sawo mintimis..
ir liepe greiciau pastoti!!  biggrin.gif

Saunuole:) O pas kokios srirties buvai ?
Atsakyti
QUOTE(Selena777 @ 2014 08 22, 08:56)
Saunuole:) O pas kokios srirties buvai ?

psichoteraupeta, M.Jasulaity, Romuvos klinikoje 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas visoms.
Stejjse teisingai daktaras ir pasake. Mes ir linkime greiciau pastot 4u.gif O psichoterapija tai tikrai geras dalykas. Jei po karta i savaite pasikalbet, tai ir vaistu nereiktu. As irgi eisiu. Pasikalbesiu bus ramiau.
Atsakyti