QUOTE(Taira1* @ 2014 09 03, 17:49)
Ne pastoviai negeriu,rašiau kažkokia čia diena,kad metus-du geriu ir 2 metus nereikia gerti,jaučiuosi visiškai sveika,be jokių nerimų

O vaistus pradėjau gerti kai pirmam vaikui buvo du metukai ,su antru pastojau gerdama vaistus,na netyčiukas,buvau dar mažai laiko gėrus,todėl neišėjo vaistų nutraukti,gėriau visą nėštumą ,bet mažomis dozėmis

Man aiškino,kad tokios dozės vaisiui nekenkia,tai drąsiai juos ir gėriau,nieko baisaus negalvodama
Aš tavo atveju bučiau pirmiau vaikiną išlydėjus,o paskui tik atsigulus ramia sąžine į ligoninę
Pirmiausia, cia ne ligoninė, o net nemoku pasakyt, streso ligų skyrius, cia taikomas psichoterapinis gydymas, plius jei reikia medikamentai

mudu jau zinojom, kad jis siom dienom turi isvykt, paskambino staigiai ir viskas eksprontu, o as nebenorejau ilgiau kankintis su tais bangavimais ir nerimu, tai iskart isvykau, savaitgali pabusim ir kartu pakelsim sparnus, teks but stipriems
Papildyta:
QUOTE(bonita28 @ 2014 09 03, 18:56)
Sveikos sveikuteles,
na ir prikalbejot mergaites

As visa valanda skaiciau kaip Jus jauciates. Ale kaip apsidziaugiau, kad ne viena skelroznike esu. Man irgi taip buna, kad pries sekunde ka padarau, o po sekundes jau neatsimenu

Gal cia nuo senatves, man gi 35 jau.
Takemyscars istversi kelione ir viskas bus ok. Zodziu tiek priraset, kad kol skaiciau buvo tiek minciu, o dabar pamirsau ka norejau rasyt

Ai va, yesboss man labai idomu kai ten Tave gydo ir man atrodo tikrai cia bus naudinga. As irgi labai noreciau.
Papildyta:
Ingulex man irgi buvo baisu rugsejo pirmoji, nes turejau mazge i darza nuvest pirma karta ir vidurine i mokykla. Bet matyt man adrenalinas sukilo ir atlaikiau normaliai, bet po to grizus i darba ir ramiai atsisedus galva uzsvaigo, uzspaude, sirdis susitabalavo.
Tikiuosi, istiesu padeda susivokt savo jausmuose, ziurim filma, poto analizuojam kiek kiekviena asmeniskai ta situacija paveike, piesiam tas pats, poto kalbames grupeje tas pats, net asmenines terapiautes turim, kolkas sunku, nes tuoj pat apsizliumbiu, vaikystej teko daug isgyvent, poto viskas slepiau giliai viduje, kol viskas issiverze, taigi dabar man toks kaip apsivalymas. Nes nuo problemu nepabegsi. Mano asmeninis gydytojas sako jog nuo tos ligos yra vaistai, kaip supratau AD, bet sako atsizvelgiant i tavo jauna amziu nenoriu tau ju skirt ir tikiuosi pavyks nuramint organizma raminamaisiais ir terapijom, tai turetu padet, svarbiausia per terapijas atsivert ir kalbet ka jauti, mes cia mokomes su jausmais dirbt. Cia kaip kitas pasaulis, jauciuosi saugi, visi zmones mane supranta, nesako, kad tu cia apsimeti ir tiek, kad daugiau uzsiimt, aisku kazkiek tiesos tame yra, gi sveika as, tik vidus truputi sugriuves

noriu minciu ir jausmu harmonijos, toks tikslas mano buvimo cia

o zmones net is Kauno yra atvyke, zinokit jauciu niekur nera taip gerai kaip cia, kitur tik vaistu pripumpuoja ir vaikstai kaip zombis...Kai ateis laikas, suprasit, kad reikia pagalbos VARYKIT CIA!!!Kokie zmones svytintys is cia iseina

As vat vakar ir siande prie juros buvau, be jokiu baimiu
Papildyta:
Dar mane labai ramina, jog daug kas is jusu turit vaikuciu, nes uz metu ar poros jau labai ju noreciau

ir mes cia kelios nerimaujam kaip mums bus, nes vaiku tai norisi