QUOTE(yesboss @ 2014 09 04, 18:12)
Bet klausykit merginos, as vistiek galvoju, kad musu liga susijusi su depresija, nes man blogos mintys daznai kyla, kad nepasveiksiu ir t.t...KADA MAN PAVYKS SUSITAIKYT SU DIAGNOZE??? Kosmaras, neina saves nuraminti, jau savaite kaip zudau save vaistais
Mmm, aš tai kaip tik sau pasakiau, kad nepasveiksiu niekada. Tik bus ramesni periodai, bus sunkesni. Tuo ir laikausi, kad po kiekvieno blogesnio ateis geresnis tarpsnis. Visada taip būna

priimu tą faktą tiesiog taip. Bet net ir vengiu sau sakyt, kad čia yra liga. Aš vadinu tai "būsena". Mano tokia būsena, bet rankos, kojos yra, galva lyg ir dirba, per visus tuos metus, kai prasidėjo - nenumiriau, vadinas - gyvensiu.

tokios mintys man padeda save užgrūdint ir stengtis plius/minus drąsiai sutikt priepuolius. Nors kartais organizmas kai sugalvoja ką nors naujo, ko dar nebuvo, tai išmuša... pamenu prieš porą metų labai supanikavau, kai prabudau ir pajutau, kad kojos abi nutirpę - bandžiau jas pajudint, prapurtyt - o jos tik degt pradeda ir vėl tirpsta, tada ir rankos pradėjo tirpt, galva suktis, eina sau. Kokias 10 minučių tokia būsena buvo, galvojau, kad dabar tikrai amen! Tada nutirpimas dingo ir liko tremoras stiprus, kuris dar kokias 5 minutes kankino... Tai va prieš tokius neatsilaikau, jau tada iki ašarų baisu. O prieš ramesnius po stengiuos drąsiai atstovėt