Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija...nerimas...baimės...

yesboss nu labai fainai, o tai jau rytoj paleidzia tave 4u.gif

viskas butu isvis nerealu jei viskas vyktu individualiai, as pries grupe turbut susitngciau ir nesugebeciau nieko islement ir dar man svarbaus ar skausmingo, kazkaip as individualiste matomai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2014 09 03, 23:08)
yesboss nu labai fainai, o tai jau rytoj paleidzia tave 4u.gif

viskas butu isvis nerealu jei viskas vyktu individualiai, as pries grupe turbut susitngciau ir nesugebeciau nieko islement ir dar man svarbaus ar skausmingo, kazkaip as individualiste matomai doh.gif

Cia mes mokomes kalbet, niekas nevercia, tiesiog ateina laikas kai jau pradedi atsivert, nes reikia moket ir su savim pabut ir su kitais.
Jo, savo noru isvaziuoju savaitgali, gali pasilikt.
Atsakyti
QUOTE(yesboss @ 2014 09 04, 07:11)
Cia mes mokomes kalbet, niekas nevercia, tiesiog ateina laikas kai jau pradedi atsivert, nes reikia moket ir su savim pabut ir su kitais.

4u.gif 4u.gif 4u.gif viskas tau bus gerai!! busi sveika kaip ridikas!!! ir turesi daug vaikuciu pabiruciu!!! blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stejjse:): 04 rugsėjo 2014 - 07:48
Labas rytas,
yesboss as tai labai uz tokias terapija. Nes gydymas vyksta nuo saknu, o ne tai, kad vaistais pamaitino ir ramu. Siandien savijauta vuvo nebloga, vienu metu tik labai susvaigo galva ir ausyse speng pradejo. Nemalonus jausmas, bet stengiausi neissigast. Lyg praeina po truputi. Mane pradejo neramint tik tai, kad svoris krenta. Numeciau 6 kg. Anksciau valgiau daug maziau ir svoris laikesi, o suvalgius bandele budavo +500 g. O dabar Valgau socius pusrycius, 2 pietus, siokia tokia vakariene, o svoris krenta. Zinau, kad prie musu ligos irgi krenta, bet mintys vistiek apie kitas ligas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(yesboss @ 2014 09 04, 07:11)

o paskui vel grisi? kiek laiko isvis busi cia? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(bonita28 @ 2014 09 04, 11:23)
Labas rytas,
yesboss as tai labai uz tokias terapija. Nes gydymas vyksta nuo saknu, o ne tai, kad vaistais pamaitino ir ramu. Siandien savijauta vuvo nebloga, vienu metu tik labai susvaigo galva ir ausyse speng pradejo. Nemalonus jausmas, bet stengiausi neissigast. Lyg praeina po truputi. Mane pradejo neramint tik tai, kad svoris krenta. Numeciau 6 kg. Anksciau valgiau daug maziau ir svoris laikesi, o suvalgius bandele budavo +500 g. O dabar Valgau socius pusrycius, 2 pietus, siokia tokia vakariene, o svoris krenta. Zinau, kad prie musu ligos irgi krenta, bet mintys vistiek apie kitas ligas doh.gif

na kadangi vd paumejimas tai ir krenta matomai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonita28 @ 2014 09 04, 11:23)
Labas rytas,

bonita28 nepanikuokit.. viskas cia gerai.. is vienos dalies, juk moterys visada dziaugiasi sumazejusiu svoriu, yzvelkite tame ir truputy gerio 4u.gif o jei rimciau, tai organizmas jusu nualintas.. ir tiesiog gal db tas visas maistas pas jus neuzislieka, nes daug nervuojates, o kaip zinoma, nervai, stresas, taip pat mazina svori.. as praeitais metais irgi buwau labai numetus gal net 7kg, bet zinokit nepaisant sawo buvusios busenos del sito tikrai dziaugiaus, akd numeciau 4u.gif o siemet nelabai man iseina numest, nekrenta tas svoris nors tu ka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2014 09 04, 14:51)
bonita28 nepanikuokit.. viskas cia gerai.. is vienos dalies, juk moterys visada dziaugiasi sumazejusiu svoriu, yzvelkite tame ir truputy gerio  4u.gif o jei rimciau, tai organizmas jusu nualintas.. ir tiesiog gal db tas visas maistas pas jus neuzislieka, nes daug nervuojates, o kaip zinoma, nervai, stresas, taip pat mazina svori.. as praeitais metais irgi buwau labai numetus gal net 7kg, bet zinokit nepaisant sawo buvusios busenos del sito tikrai dziaugiaus, akd numeciau 4u.gif o siemet nelabai man iseina numest, nekrenta tas svoris nors tu ka schmoll.gif

Jei jau 100 proc. buciau isitikinus, kad man PA, VD, tai tikrai dziaugciausi nukritusiais kilais, bet dabar kai yra minciu apie kitokias loigas, tai ir laimes nera. be to kardiologas sake, kad kai svoris greit krenta, tai organizmas netenka ir daug geru medziagu, tokiu kaip magnis, kalis, kita ir del to gali sustreikuoti kiti orgnai, tokie kaip pvz sirdis. Nors tfu tfu tfu pora dienu savijauta tikrai nebloga.
Atsakyti
Jauniute, nuo pirmad vel grisiu, gydymas trunka 30 kalendoriniu dienu smile.gif
Bonita28, man ir labai nukrito, nors apetitas geras siuo metu ir valgyt cia skaniai duoda, tik matyt del pergyvenimu...
As zinau jau tikrai kas man yra ir nebeieskosiu daugiau jokiu ligu, uzteks cia save kankinti...
Tik dar neapsisprendziu ar dalyvauti moksliniam tyrime, kur tiria organizma visa, genetinius faktorius psichikos ligoms, miego kokybe, hormonus ir t.t...zinau, kad tai gera galimybe, bet gal tai mane tik isvargins...net nz smile.gif
Bet klausykit merginos, as vistiek galvoju, kad musu liga susijusi su depresija, nes man blogos mintys daznai kyla, kad nepasveiksiu ir t.t...KADA MAN PAVYKS SUSITAIKYT SU DIAGNOZE??? Kosmaras, neina saves nuraminti, jau savaite kaip zudau save vaistais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(yesboss @ 2014 09 04, 18:12)
Bet klausykit merginos, as vistiek galvoju, kad musu liga susijusi su depresija, nes man blogos mintys daznai kyla, kad nepasveiksiu ir t.t...KADA MAN PAVYKS SUSITAIKYT SU DIAGNOZE??? Kosmaras, neina saves nuraminti, jau savaite kaip zudau save vaistais biggrin.gif

Mmm, aš tai kaip tik sau pasakiau, kad nepasveiksiu niekada. Tik bus ramesni periodai, bus sunkesni. Tuo ir laikausi, kad po kiekvieno blogesnio ateis geresnis tarpsnis. Visada taip būna smile.gif priimu tą faktą tiesiog taip. Bet net ir vengiu sau sakyt, kad čia yra liga. Aš vadinu tai "būsena". Mano tokia būsena, bet rankos, kojos yra, galva lyg ir dirba, per visus tuos metus, kai prasidėjo - nenumiriau, vadinas - gyvensiu. smile.gif tokios mintys man padeda save užgrūdint ir stengtis plius/minus drąsiai sutikt priepuolius. Nors kartais organizmas kai sugalvoja ką nors naujo, ko dar nebuvo, tai išmuša... pamenu prieš porą metų labai supanikavau, kai prabudau ir pajutau, kad kojos abi nutirpę - bandžiau jas pajudint, prapurtyt - o jos tik degt pradeda ir vėl tirpsta, tada ir rankos pradėjo tirpt, galva suktis, eina sau. Kokias 10 minučių tokia būsena buvo, galvojau, kad dabar tikrai amen! Tada nutirpimas dingo ir liko tremoras stiprus, kuris dar kokias 5 minutes kankino... Tai va prieš tokius neatsilaikau, jau tada iki ašarų baisu. O prieš ramesnius po stengiuos drąsiai atstovėt smile.gif
Atsakyti
Takemyscars, wow kokia tu grazi, nezinau kodel tu man toks pavyzdys, kad nesuskysti kaip as, vat zliumbiau katik, gailejau saves vel, bet pamacius tavo nuotraukas kaip judi pirmyn, suimi save i rankas, pradingo visos baimes del ateities 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(takemyscars @ 2014 09 04, 18:18)
Mmm, aš tai kaip tik sau pasakiau, kad nepasveiksiu niekada. Tik bus ramesni periodai, bus sunkesni. Tuo ir laikausi, kad po kiekvieno blogesnio ateis geresnis tarpsnis. Visada taip būna smile.gif priimu tą faktą tiesiog taip. Bet net ir vengiu sau sakyt, kad čia yra liga. Aš vadinu tai "būsena". Mano tokia būsena, bet rankos, kojos yra, galva lyg ir dirba, per visus tuos metus, kai prasidėjo - nenumiriau, vadinas - gyvensiu. smile.gif tokios mintys man padeda save užgrūdint ir stengtis plius/minus drąsiai sutikt priepuolius. Nors kartais organizmas kai sugalvoja ką nors naujo, ko dar nebuvo, tai išmuša... pamenu prieš porą metų labai supanikavau, kai prabudau ir pajutau, kad kojos abi nutirpę - bandžiau jas pajudint, prapurtyt - o jos tik degt pradeda ir vėl tirpsta, tada ir rankos pradėjo tirpt, galva suktis, eina sau. Kokias 10 minučių tokia būsena buvo, galvojau, kad dabar tikrai amen! Tada nutirpimas dingo ir liko tremoras stiprus, kuris dar kokias 5 minutes kankino... Tai va prieš tokius neatsilaikau, jau tada iki ašarų baisu. O prieš ramesnius po stengiuos drąsiai atstovėt smile.gif

Tai su tavim palyginus man tik drugeliai, o as kaip myžnė dedu i kelnes...ramiau pasidaro kai kartoju sau, jog tai nemirtina smile.gif
Atsakyti
O as snd ir verkiu..
Pawargau..
Uzkniso jau ta galwa.. Skauda jau antra sawaite.. Dar tempia puse galvos.. Jetus kaip as pawargsu nuo visko...
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2014 09 04, 19:36)
O as snd ir verkiu..
Pawargau..
Uzkniso jau ta galwa.. Skauda jau antra sawaite.. Dar tempia puse galvos.. Jetus kaip as pawargsu nuo visko...

man taip pat lb galva skauda, nesuprantu nuo ko cia ir pykina sad.gif kaip uzknisa tokia savijauta sad.gif
Atsakyti