Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija...nerimas...baimės...

kazkokios bangos siandien matyt negeros, laikykimes mergytes 4u.gif as ejau vel po Palanga su kitais panikeriais pasivaiksciot, tai atsigavau smile.gif
Atsakyti
Oi mergaites kad jus zinotumet kaip man bloga..
Susipykom su vyru.. Visa diena tokia negera lb.. Ir kad pradejo cypt ausy, ir tik negrumas sukilo.. Ir niekaip nepraeina.. O man taip bloga.. Ir cypia.. Cypia iswien.. Verkiu kruvinom asarom, mama guode.. Bet man vistiek nepraeina.. Viskas gyvenimo ner
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2014 09 04, 21:06)
Oi mergaites kad jus zinotumet kaip man bloga..
Susipykom su vyru.. Visa diena tokia negera lb.. Ir kad pradejo cypt ausy, ir tik negrumas sukilo.. Ir niekaip nepraeina.. O man taip bloga.. Ir cypia.. Cypia iswien.. Verkiu kruvinom asarom, mama guode.. Bet man vistiek nepraeina.. Viskas gyvenimo ner

Nepanikuok, brangioji... susinervinai, užtat organizmas tau praneša apie save, nurimsi ir nustos cypti. Stenkis aprimt - ir net nepajusi, kaip tas cypimas liausis, kai apie jį negalvosi ir nekoncentruosi į jį dėmesio. Juk ne pasaulio pabaiga - su vyrais visos pasipyksta, manau, nėr namų be dūmų. Priepuoliai visoms užeina įvairiausi ir žiūr - gyvos, vis ateinam čia pasiplepėti 4u.gif Ir paverkt kartais į naudą, geriau paverkt negu laikyt viską savyje. Laikykis, apkabinimai 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif o man snd hipochondrija panika kelia, negaliu susivaldyti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(takemyscars @ 2014 09 04, 22:17)
Nepanikuok, brangioji... susinervinai, užtat organizmas tau praneša apie save, nurimsi ir nustos cypti. Stenkis aprimt - ir net nepajusi, kaip tas cypimas liausis, kai apie jį negalvosi ir nekoncentruosi į jį dėmesio. Juk ne pasaulio pabaiga - su vyrais visos pasipyksta, manau, nėr namų be dūmų. Priepuoliai visoms užeina įvairiausi ir žiūr - gyvos, vis ateinam čia pasiplepėti  4u.gif  Ir paverkt kartais į naudą, geriau paverkt negu laikyt viską savyje. Laikykis, apkabinimai  4u.gif

Aciuuu tau lb uz siltus zodzius 4u.gif
Atsakyti
Neturiu daugiau kam pasiguost, tai pas jus paverksiu! Mane tuoj ištiks bobiška isterija! Prižadina mane skambutis ir... Fantastika - jei į priekį skrydžiai tik vėlavo, tai dabar gal išvis neparskrisiu - Frankfurtas streikuoja, skrydžiai anuliuoti doh.gif rankos, kojos dreba, eina šikt... nu kodėl! Tai gražu... Jei kompanija neras kito skrydžio, tai bus totalus šūdas. Nuplauks ir varžybos, ir pusė savaitgalio, ir... nu negaliu iš nuoskaudos ir pykčio!
Atsakyti
O man snd kaip blogaaaa, panika ima, atsikeliu taip supykino kad begau i tulika,galva plysta, silpna, zvimbia ausyse, visai nera energijos, galva pulsuoja net,nugara skauda, nu sakes,taip bijau..i darba net nenuejau
Atsakyti
QUOTE(maja23 @ 2014 09 05, 11:01)
O man snd kaip blogaaaa, panika ima, atsikeliu taip supykino kad begau i tulika,galva plysta, silpna, zvimbia ausyse, visai nera energijos, galva pulsuoja net,nugara skauda, nu sakes,taip bijau..i darba net nenuejau

nebijok.. atsipalaiduok.. pagulek.. praeis.. jei tave nuramins tai zinok, tai neamzinasita tawo busena, tai laikina.. praeis!
Atsakyti
Labukas visoms 4u.gif
Stejjse, tikrai tuoj praeis. man ana savaite verksmo buvo. Zinokit man anas dvi savaites skiaudejo galva ir tempe ir spaude ir pykino. As kazkaip bandau su hormonais surist.
Takemyscars, na tikiu, kad kaip nors grisi. Zinai akstesnia savo poste kur rasei, kad tvarkaisi, bet kaskart organizmas krecia pokstus, tai 100 proc. sutinku. Mane vakar pradejo smaugt ir toks ne kaip gniuzulas kaip anksciau, kad budavo, o tikras smaugimas. Jau prigalvojau, kad su skydliaule. Paskui pradejau tvarkyt kambari ir galvoju arba viska sutvarkysiu arba uzsmaugs. Ir nieko, siandien gyva, bet vakar toks slykstus tas smaugimas buvo doh.gif
Mergaites, o kaip Jums sergant sia liga lytinis potraukis nesuprastejo blink.gif Man jau vyras sako, kad gal meiluzi turiu, kad jo nenoriu. Nu bet ir slikstyne sita liga gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(bonita28 @ 2014 09 05, 10:33)
Labukas visoms 4u.gif
Stejjse, tikrai tuoj praeis. man ana savaite verksmo buvo. Zinokit man anas dvi savaites skiaudejo galva ir tempe ir spaude ir pykino. As kazkaip bandau su hormonais surist.
Takemyscars, na tikiu, kad kaip nors grisi. Zinai akstesnia savo poste kur rasei, kad tvarkaisi, bet kaskart organizmas krecia pokstus, tai 100 proc. sutinku. Mane vakar pradejo smaugt ir toks ne kaip gniuzulas  kaip anksciau, kad budavo, o tikras smaugimas. Jau prigalvojau, kad su skydliaule. Paskui pradejau tvarkyt kambari ir galvoju arba viska sutvarkysiu arba uzsmaugs. Ir nieko, siandien gyva, bet vakar toks slykstus tas smaugimas buvo doh.gif
Mergaites, o kaip Jums sergant sia liga lytinis potraukis nesuprastejo blink.gif Man jau vyras sako, kad gal meiluzi turiu, kad jo nenoriu. Nu bet ir slikstyne sita liga gun_bandana.gif

jo, potraukio man isvis galim sakyt nera.. Kai tokia savijauta, man tik anksti miegot norisi, daugiau nieko. Gaila seimos, vis tiek mato, kad kazkas ne taip, nors ir stengiuosi neparodyti. Pastoviai bloga, skrandis grybauja, galva skauda, nors nusisauk sad.gif
Atsakyti
As gi jau prisiruosiau eiti i ta asmenine kognityvine terapija, o man gydytoja pasirodo ne ta tel. pasake, reiks is naujo ieskotis, eit i poliklinika.
Zmogus buna serga skrandzio liga, tai ir zino, kad jam skrandis, o cia visi organai streikuoja doh.gif Del to ir ta depresija pradeda imt, nes nebegali susitaikyt su tiek negalavimu. Livija gal reiktu pasitart del skrandzio, gal kokiu fermentu virskinimo reiktu pagert ir maista labai reguliuok, ta prasme maziau kepto, sunkiai virskinamo. Nors skrandis i sita nesamoninga liga labiausiai reguoja, tada galva, sirdis ir tada jau visi kiti organai.
Atsakyti
As kaip pamenu kai atkritau prie skeleta metu, skrandis tokias nesamone sisdarinejo, tai 4 menesius galejo valgyti tik virtas bulves kazkodel, nu dar kartais kokia desrele, tai ir numeciau kiek svorio, o paskui po ad apsitvarke doh.gif bet is tikruju tikrai sunku kai skrandis nedirba, tu esi apimtas panikos, kosmaras doh.gif

takemyscares, jetau cia turbut del tu kazkokiu ugnikalniu besiverzianci uar del ko? isisvaizduoju kaip nervina, bet cia toks dalykas, kad saves neest reik bandyt keist poziuri i situacija, kad kitaip nebus 4u.gif

Bonita, kaip ne keista su lytiniu potraukiu man viskas liuks, sakyciau dar daugiau noriu, vyras nepaspeja kartais biggrin.gif
Atsakyti