QUOTE(Taira1* @ 2014 09 11, 23:15)
Steijjse,tu tokia jautri,laukianti stebūklo kada tau pagerės nuo žolelinių vaistų,matau sunku tau labai,dėl kiekvienos smulkmenos tu panikuoji,tai tu man pasakyk,na per nėštumą kažkaip ištemsi,bet kaip tu auginsi leliuką ir jį prižiūrėsi,tai kartu ir didelis džiaugsmas,bet ir didelių pastangų,atsakomybės,atsidavimo reikalaujanti pareiga ? Jei tas lelius suserga,prigalvoji jau jam baisių ligų tokių kaip meningitų ir t.t oii žinok kaip trenkia per smegenys tokie dalykai, kiek ašarų išlieta supant leliuką per naktis,kai serga

O šiaip matau ,kad mane ignoruojat,gal bendrauju ir kitaip,nes esu pasveikusi,o ne serganti todėl jums ir neįdomu,gal ir nieko gero aš čia jums nepatariu,o ir mano išgyvenimai neįdomūs,todėl aš geriau jus tyliai paskaitinėsiu laikas nuo laiko,nes čia kai kurių merginų labai geri patarimai,skaitysiu mokysiuos ,gal man pavyks ,gal nebesugryš liga

Sėkmės visoms ir linkiu nekreipti dėmesio į visokius galvos skausmus,o išgerti vaistų nuo migrenos,skausmo,raminančių ar nekreipti dėmesio,ir nebijoti visokių bėgiojančių skruzdelyčiu ir gyventi bus kažkiek lengviau

Tikra tiesa. Vaikus auginti ne juoko darbas. Prisimenu, kai vaikai karščiuodavo ir vaistais temperatūros nenumušdavau

Bet tai gali būti ir išsigelbėjimas. Nebus laiko rūpintis savo negalavimais.
Aš irgi jaučiuosi pasveikusi. Nors negaliu pasakyti, kad nejaučiu nutirpimų ar klaidžiojančių skausmų. Tiesiog žinau, kad turiu dirbti su savimi, kartais per prievartą keisti mintis.
Suprantu, kad merginoms norisi pasibėdavoti apie simptomus. Nu bet visus 50 puslapių bėdavoti