QUOTE(niedulis @ 2014 09 13, 09:52)
Galit pykti, galit ignoruoti, bet padėti sau galit tik pačios. Tiek AD, tiek kiti vaistai gali padėti tik laikinai. Reikia suprasti ligą ir priimti ją. Man irgi prireikė laiko suprasti, kad visos tos panikos atakos, širdies lapsėjimai, skausmai yra tik nuo nervų. Tris kartus lėkiau į priėmimą su pakilusiu kraujospūdžiu, vieną kartą per laidotuves iš bažnyčios išlėkiau. Tik kai pamačiau kad gydytojai žiūri kaip į durną, susigriebiau, kad užtenka man čia durniuoti. Tuo metu susiradau gerą tinklapį paslaptingaliga.lt. Ten viskas buvo taip aiškiai ir suprantamai parašyta kaip viskas vyksta, ir aš supratau: NUO TO NEMIRŠTAMA. Pirmiausia užėjus panikos atakai išmokau giliai kvėpuoti iš pilvo. Ir kiekvieną vakarą, net per lietų, nuvažiuodavau 15-20 km dviračiu. Sudėtingiausia buvo valdyti mintis. Nes pastoviai voliodavau tas pačias. Atrodo tik nukreipi mintis teisingai, bet ir vėl grįžti prie kenksmingų minčių.
Dabar atrodo, kad aš susitaikiau su šia būsena ir ją valdau (ne ji mane valdo
).
Sėkmės, merginos.
Dabar atrodo, kad aš susitaikiau su šia būsena ir ją valdau (ne ji mane valdo

Sėkmės, merginos.

Teisingai pasakyta tikrai, naudingi patarimai, butu gerai, kad pavyktu viska ivykdyt