Įkraunama...
Įkraunama...

IVF pastogė

QUOTE(Nickse @ 2014 09 01, 14:06)
As turiu dvi grazias blastutes snaigutes. Tikiu labai tikiu, kad laime jau cia pat.

thumbup.gif super, laikysim kumščius visos.

merginos, o jūs nepamenat tos narės niko kur iš liuksemburgo g.gif aš pamenu ji laukė rezultatų, bet ar pasirodė po to ar nebe g.gif nu visai atmintis.

o man šiandien taip negera, ir fiziškai, kiek emociškai doh.gif dar visa savaitė laukimo doh.gif ir vyras sako, nu kaip niekad ilgai dienos eina.
šiandien visą dieną tai vienoj vietoj tai kitoj kaip sudelgia pilvą, ir dar tas drėgnumas nuo prog., sėdžiu ir negaliu susikaupt ir atrodo kad pramuša man mėmės verysad.gif doh.gif ir galvą paskauda, grynai čia nuo galvojimo ir prisigalvojimo. durna boba ne kitaip cool.gif pabarkit lotuliukas.gif
grįžtu namo, pašto dėžutėj atkeliavo mano clear blue testukai. vieną tai darysiu prieš važiuojant kraujuko... o kitas bus matyt.
Atsakyti
QUOTE(Botanique @ 2014 09 01, 17:02)
o man šiandien taip negera, ir fiziškai, kiek emociškai  doh.gif dar visa savaitė laukimo  doh.gif  ir vyras sako, nu kaip niekad ilgai dienos eina.
šiandien visą dieną tai vienoj vietoj tai kitoj kaip sudelgia pilvą, ir dar tas  drėgnumas nuo prog., sėdžiu ir negaliu susikaupt ir atrodo kad pramuša man mėmės  verysad.gif  doh.gif ir galvą paskauda, grynai čia nuo galvojimo ir prisigalvojimo. durna boba ne kitaip  cool.gif  pabarkit  lotuliukas.gif

Ka cia barti, Botanique - viskas normalu biggrin.gif 4u.gif laikykis, tiek beliko laukti rezultatu ir tikiuosi teigiamu 4u.gif
Atsakyti
Mergaites,

skubiai reikia gonalio adateliu. gal turite kuri atliekamu, kad padovanti?
rasykite i AZ. reikia vilniuje, bet rytoj busiu kaune, tad galeciau paimti ir is kauno.
aciu labai! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuzyy @ 2014 09 02, 08:18)
Mergaites,

rasykite i AZ. reikia vilniuje, bet rytoj busiu kaune, tad galeciau paimti ir is kauno.
aciu labai!  4u.gif

Kadangi neišsiunčia į AŽ, perpildyta dėžutė matomai smile.gif. Tai pasakysiu, kad turiu adatėlių jei dar reikia wink.gif Vilniuje ryt galėčiau perduoti.
Atsakyti
QUOTE(Botanique @ 2014 09 01, 19:02)
thumbup.gif  super, laikysim kumščius visos.

merginos, o jūs nepamenat tos narės niko kur iš liuksemburgo  g.gif  aš pamenu ji laukė rezultatų, bet ar pasirodė po to ar nebe  g.gif  nu visai atmintis.

o man šiandien taip negera, ir fiziškai, kiek emociškai  doh.gif dar visa savaitė laukimo  doh.gif  ir vyras sako, nu kaip niekad ilgai dienos eina.
šiandien visą dieną tai vienoj vietoj tai kitoj kaip sudelgia pilvą, ir dar tas  drėgnumas nuo prog., sėdžiu ir negaliu susikaupt ir atrodo kad pramuša man mėmės  verysad.gif  doh.gif ir galvą paskauda, grynai čia nuo galvojimo ir prisigalvojimo. durna boba ne kitaip  cool.gif  pabarkit  lotuliukas.gif
grįžtu namo, pašto dėžutėj atkeliavo mano clear blue testukai. vieną tai darysiu prieš važiuojant kraujuko... o kitas bus matyt.

Patarciau kiek imanoma maziau stresuok 4u.gif o drėgnumas, tikiuosi reiskia esi nestuke.gif nes kai as laukiau, tai 2 sav man tiesiog reikedavo ikloto, nes slapia budavau blush2.gif ir kitos forumo mergaites ramino, kad tai vienas is pozymiu, kad esi nestuke.gif taip ir man nutiko, tad labai linkiu tau to paties 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Zuzyy @ 2014 09 02, 08:18)
Mergaites,

aciu labai!  4u.gif

As taip pat turiu, galiu dovanoti mirksiukas.gif rytoj busiu Vilniuje apie 10 val.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo florid: 02 rugsėjo 2014 - 12:59
QUOTE(zuikutis25 @ 2014 09 02, 09:50)
... turiu adatėlių jei dar reikia wink.gif Vilniuje ryt galėčiau perduoti.

Zuzzy, ir aš turiu (Vilniuje) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelargonija: 02 rugsėjo 2014 - 14:35
Sveikutes,

Kaip gi sekas, tylu skirely unsure.gif Kiek cia tu PUPU mes turim as jau pamirsau, tik Botanique zinau kad laukia savo hcg dienos, kaip emocijos siandien Botanique? Jau nedaug liko mirksiukas.gif

As tai vakar buvau pas giniu apziurai, tai prie to pacio paklausiau ar nereiktu man prolaktino ir visu TTH issitirti, sakau niekad dar nebuvo tirti. Tai jis akis isputes sako ' o kam blink.gif , juk IVFui itakos tas neturi. Sakau bet visos kitos klinikos tiria pries IVF. Tai jis klause ar mm reguliarios, sakau- taip. Tai jis sako kad kai problemos su prolaktinu tai mmm buna sutrike. Ir skydliaukes hormonai tipo jokios itakos neturi IVFui.. Zodziu isitikinau kad kiek saliu tiek ir metodu. Jei tureciau kokiu nors simptomu kad galbut sie hormonai netvarkoj, tai eiciau tirciaus pati, bet kiek skaitau ir pati viska 'issinagrinejau' pati tai kaip ir neturetu buti pas mane bedu su jais, tai nusprendziau tam kartui palikt viska kaip yra.
Bandysiu pasitiketi daktarais (nors as visa laika juos visus pertikrinu 10 kartu biggrin.gif)

Pasidariau isvada kad pasiekt teigiamu rezultatu yra keletas metodiku- ne viena, ir kiekviena salis ir klinika turi savo pagrystus ir patikrintus budus. Mes kartais stebimes cia kodel vienom israso vienus vaistus, kitoms ne, bandom sulyginti tuos gydimo budus, bet isties tikrai visi dirba siek tiek skirtingai, plius dar prisideda kiekvienos individuali situacija, todel ir gaunas kad visur siek tiek skiriasi.

Na va, pasikalbejau su savim biggrin.gif , kaip bebutu rezultatas svarbiausia o ne kokie zingsniai iki jo smile.gif
Visoms po 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 09 03, 12:53)
Sveikutes,

Kaip gi sekas, tylu skirely unsure.gif  Kiek cia tu PUPU mes turim as jau pamirsau, tik Botanique zinau kad laukia savo hcg dienos, kaip emocijos siandien Botanique?  Jau nedaug liko mirksiukas.gif

tylu aha, paskaiciau,bet nelabai yra ka rasyt kol naujienu nera,taigi nedejuosiu atsisedus blush2.gif
siaip siandien jau gerai, nu ten toks vienkartinis stresas turbut buvo. nors tos dienos ilgai slenka aisku doh.gif vaziuojam siandien keliom dienom truputi pailset i pajury tai prasiblaskysiu nuo visko.
kaip bebutu dabar nieko nepakeisiu ir rezultato neitakosiu. kaip bus taip. tikimes geriausio, aisku.
jauciu neiskesiu ir pasidarysiu clear blue savaitgali, iki pirmadienio HCG, blush2.gif vyras sako palauk, nes jei vdrug neigiamas, o gal kraujas rodys,tai bus daugiau streso. nu nezinau matysiu, kaip bebutu jums prasinesiu pirmadieni vakare kai zinosiu jau kraujuko rezultatus. 4u.gif

kas dar pupo tai nezinau jauciu kad kol kas viena likau nebent neprisipazysta kitos biggrin.gif g.gif

ai beje del prolaktino ir mm,tai man ir kai buvo baisiai nereguliaros tai prolaktinas buvo pakites g.gif
Atsakyti
QUOTE(Botanique @ 2014 09 03, 14:00)
vaziuojam siandien keliom dienom truputi pailset i pajury tai prasiblaskysiu

ai beje del prolaktino ir mm,tai man ir kai buvo baisiai nereguliaros tai prolaktinas buvo pakites  g.gif

Prasiblaskyt- gera ideja thumbup.gif Tikrai labai sunku ir letai laikas eina kai sedi vienoj vietoj ir vis apie ta pati galvoji doh.gif Del testu suprantu tave, as irgi kantrybes neturedavau. Bet paziurek kaip Miss Candy dares pirma testa ir visai neigiamas buvo, o po keliu dienu jau parode. Tad jei nuspresi pasidaryt ir neigiamas bus, pilnai gali buti kad dar per anksti, tad ziurek kaip iseis. O jei parodys anksciau jau teigiama, tai isivaizduoji kaip faina bus, pora dienu laukimo susitrumpinsi biggrin.gif

Aciu uz info del PRL ir mmm, visgi patvirtina tada mano daktariuko teorija.
Na, geros keliones ir lauksim tavo rezultatu (teigiamu) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 03 rugsėjo 2014 - 15:07
QUOTE(burbuliacija @ 2014 09 03, 16:06)
Prasiblaskyt- gera ideja thumbup.gif  Tikrai labai sunku ir letai laikas eina kai sedi vienoj vietoj ir vis apie ta pati galvoji doh.gif  Del testu suprantu tave, as irgi kantrybes neturedavau. Bet paziurek kaip Miss Candy dares pirma testa ir visai neigiamas buvo, o po keliu dienu jau parode. Tad jei nuspresi pasidaryt ir neigiamas bus, pilnai gali buti kad dar per anksti, tad ziurek kaip iseis. O jei parodys anksciau jau teigiama, tai isivaizduoji kaip faina bus, pora dienu laukimo susitrumpinsi  biggrin.gif

Aciu uz info del PRL ir mmm, visgi patvirtina tada mano daktariuko teorija.
Na, geros keliones ir lauksim tavo rezultatu (teigiamu)  4u.gif

Mano aukstas prolaktinas be vaistu. O mmm tikrai reguliarios nuo paauglystes . man tik keista kodel jie taip nenori tirti..istirtu ir zinotu o dabar taip ir lieka o gal?.. na aisku kai pas mus viskas mokama mes gal daugiau norim klaustuku panaikinti.
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 09 03, 12:53)

As tai vakar buvau pas giniu apziurai, tai prie to pacio paklausiau ar nereiktu man prolaktino ir visu TTH issitirti, sakau niekad dar nebuvo tirti. Tai jis akis isputes sako ' o kam  blink.gif , juk IVFui itakos tas neturi. Sakau bet visos kitos klinikos tiria pries IVF. Tai jis klause ar mm reguliarios, sakau- taip. Tai jis sako kad kai problemos su prolaktinu tai mmm buna sutrike. Ir skydliaukes hormonai tipo jokios itakos neturi IVFui.. Zodziu isitikinau kad kiek saliu tiek ir metodu. .....

Pasidariau isvada kad pasiekt teigiamu rezultatu yra keletas metodiku- ne viena, ir kiekviena salis ir klinika turi savo pagrystus ir patikrintus budus. Mes kartais stebimes cia kodel vienom israso vienus vaistus, kitoms ne, bandom sulyginti tuos gydimo budus, bet isties tikrai visi dirba siek tiek skirtingai, plius dar prisideda kiekvienos individuali situacija, todel ir gaunas kad visur siek tiek skiriasi.

Mėmės visą gyvenimą buvo kaip laikrodis, PRL iki 1200.
O sako, prolaktinas sukelia persileidimus. Ir skydliaukė trukdo pastoti. Daktarai sako, beje.
Man atrodo, kad nieko netirti - ne metodika, o tingėjimas. Jiems gi mūsų pinigų negaila. Susitaupysim ir vėl ateisim.
Kas Tavo ginius?........
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelargonija: 03 rugsėjo 2014 - 17:23
QUOTE(burbuliacija @ 2014 09 03, 11:53)
As tai vakar buvau pas giniu apziurai, tai prie to pacio paklausiau ar nereiktu man prolaktino ir visu TTH issitirti, sakau niekad dar nebuvo tirti. Tai jis akis isputes sako ' o kam  blink.gif , juk IVFui itakos tas neturi. Sakau bet visos kitos klinikos tiria pries IVF. Tai jis klause ar mm reguliarios, sakau- taip. Tai jis sako kad kai problemos su prolaktinu tai mmm buna sutrike. Ir skydliaukes hormonai tipo jokios itakos neturi IVFui.. Zodziu isitikinau kad kiek saliu tiek ir metodu.

Burbuliacija, tikrai, kiek saliu - tiek metodu 4u.gif as savo kailiu tuo isitikinau ir turiu rezultata vis tiek thumbup.gif aisku, gali juos itikinet ir del sventos ramybes pasidaryti tuos tyrimus 4u.gif kada noretum startuot? 4u.gif

QUOTE(Botanique @ 2014 09 03, 13:00)
siaip siandien jau gerai, nu ten toks vienkartinis stresas turbut buvo. nors tos dienos ilgai slenka aisku  doh.gif vaziuojam siandien keliom dienom truputi pailset i pajury tai prasiblaskysiu nuo visko.

Saunuoliai, Botanique! thumbup.gif labai gera ideja 4u.gif atsipalaiduosit, nusiraminsit 4u.gif mes atostogavom 1.5 savaites IVF proceso pradzioj - tikrai uzsimirsta viskas bigsmile.gif laiksim teigiamo pirmadienio 4u.gif

QUOTE(burbuliacija @ 2014 09 03, 14:06)
Bet paziurek kaip Miss Candy dares pirma testa ir visai neigiamas buvo, o po keliu dienu jau parode. Tad jei nuspresi pasidaryt ir neigiamas bus, pilnai gali buti kad dar per anksti, tad ziurek kaip iseis. O jei parodys anksciau jau teigiama, tai isivaizduoji kaip faina bus, pora dienu laukimo susitrumpinsi  biggrin.gif

ai, mano ten is ebay buvo tas pirmas - nejautrus tikriausiai, o digital jau turetu kazka parodyti ax.gif
Atsakyti