Tiksliai! Turiu kiminų. Nuo krokosmečio, bet gal bus geri

QUOTE(Lisitėja2 @ 2014 10 02, 20:58)
Vidam.pažiūrėkite kaip aš sodinu vaikučius.Prieskoniams auginti žemė+visokie purikliai.Indelio dydis nuo 20 gr iki 40 gr talpos
Kokie tvirti vaikučiai

Noa,tiks ir seni(džiovinti) kiminai,nors aš kiminų nenaudoju,esu linkusi perlaistyti
.Vietoj jų deda miško samanas.Man taip geriau.
Man su vaikais irgi nelabai patinka čiūčiuotis,bet kartais kitos išeities nėra.Jei labai nori kokios veislės,o vaikučio negauni,tenka sodinti fragmentą.Čia priekyje mano kūdikėliai,kas matosi toliau tai kitų merginų užauginti.

Man su vaikais irgi nelabai patinka čiūčiuotis,bet kartais kitos išeities nėra.Jei labai nori kokios veislės,o vaikučio negauni,tenka sodinti fragmentą.Čia priekyje mano kūdikėliai,kas matosi toliau tai kitų merginų užauginti.
QUOTE(Lisitėja2 @ 2014 10 02, 20:58)
O Previkiuru laistyti reikia visada profilaktikai,ar tik kai pasimato puvimo požymiai?
Visada tai jokiu būdu negalima, nes pripras jis ir nebeveiks. Pas Vidam indelyje yra supuvęs vaikutis (jeigu man nepasivaideno), tai jam jau niekas nepadės, o kad kiti neapsikrėstų, nes čia gi užkratas yra kitiems kur kontakte, reikia juo perliet previkiūru,
Papildyta:
QUOTE(Vidam @ 2014 10 02, 19:57)
Aš šiandien gavau strepsiukų visą būrį iš rusmos, su pristatymu į Alytų
gražūs dideli vaikai, tfu tfu tfu, kad tik nenumarinčiau. Ačiū 

Ačiū už gerą žodį, gražių žiedelių ir lengvo augimo.
Iki susitikimo merginos. Man dabar jau tikros

Tikiuosi, kad kai grįšiu sniego dar nebus ir dar daug vaikučių šiemet galės susirast naujus namus
Gerų atostogų,Rusma.Sniego dar tikiuosi nerasit.Lauksim sugrįžtančios.Dėkoju už viską už pagalbą ir išsamią informaciją.
QUOTE(rusma @ 2014 10 03, 06:38)
Visada tai jokiu būdu negalima, nes pripras jis ir nebeveiks. Pas Vidam indelyje yra supuvęs vaikutis (jeigu man nepasivaideno), tai jam jau niekas nepadės
Tikrai nepasivaideno

rusma gerų atostogų

Šiandien dirbsiu...atskirinėsiu vaikus. Žiūriu, kad kur mažesni atskirti daug geriau laikosi už tuos didčkius.
Labas rytas, Lacoste nėriniuotas žiedynas iš Silvijos veislyno

Papildyta:
Koks grožis

Papildyta:
QUOTE(dzūkė @ 2014 10 01, 17:17)
Koks grožis

saulėlydis, gražiai nuaugęs Lacoste
ir aišku žiadai labai gražūs

karambole gražu
Na ir kaip gali jų nemylėti
kiekvienas gražus, gal nėra nei vienos rūšies gėlių, kad būtų tokia žiedų įvairovė
pakeiksnoji ir vėl augini

Na ir kaip gali jų nemylėti

Tikrai taip, Vidam
. Ir as, jau kiek kartu sakiau, "na jei jau ir sitie neisgyvens, tai daugiau niekada su jais neprasidesiu"... Bet kur tau atsilaikysi
.
Ir vel po truputi, po viena po kita veisle, vel norisi juos auginti... O jei dar ir kiti pradeda girti - kad graziai zydi, dometis - is kur tokiu geliu galima gauti, stebetis - koks keistas ir sunkiai istariamas augalo pavadinimas, aikcioti - kad kiekvienas turi savo varda ir net tautybe, zydedami spalvas keicia ir kvepia
, kraipyti galvas - nes dauginasi lapais ir yra sanpauliju giminaiciai, prigraso - ir as tokios noriu, man butinai uzaugink, ir net gasdinimu nebijo - uzkreciama gi, strepsalige susirgs (ne kokia Ebola, bet vis tiek neissigasta)
, keistai pasiziuri - kad musu tokiu daug, ir forumuose dalyvaujam ir veislem keiciames, perkam parduodam (apie totalius nuprotejimus, kai uz nerealius pinigus ir is uzsieniu lapus siunciasi, tai jau nutylejau
), tai jau toooks azartas pagauna vis grazesniu, idomesniu veisliu ieskotis, kad uch
!!!!

Ir vel po truputi, po viena po kita veisle, vel norisi juos auginti... O jei dar ir kiti pradeda girti - kad graziai zydi, dometis - is kur tokiu geliu galima gauti, stebetis - koks keistas ir sunkiai istariamas augalo pavadinimas, aikcioti - kad kiekvienas turi savo varda ir net tautybe, zydedami spalvas keicia ir kvepia

Karambole - kokie žiedai ir kaip gražiai parašei