Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai (20)

Tiksliai! Turiu kiminų. Nuo krokosmečio, bet gal bus geri smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2014 10 02, 20:58)
Vidam.pažiūrėkite kaip aš sodinu vaikučius.Prieskoniams auginti žemė+visokie purikliai.Indelio dydis nuo 20 gr iki 40 gr talpos

Kokie tvirti vaikučiai smile.gif o mano gležni, ištįsę. Nelaukiau rytdienos...DS-Estet atskirai išsodinau. Rytoj imsiuos kitų. Su tais vaikais vienas vargas ir kam gali patikti su jais terliotis g.gif augini tik iš bėdos, kad gaila prarasti veislę, bet kažin ar ilgam užteks man kantrybės mastau.gif su fragmentais tai paprasta, uždarei ir spakaina irnesakyk.gif
Atsakyti
Noa,tiks ir seni(džiovinti) kiminai,nors aš kiminų nenaudoju,esu linkusi perlaistyti blush2.gif .Vietoj jų deda miško samanas.Man taip geriau.

Man su vaikais irgi nelabai patinka čiūčiuotis,bet kartais kitos išeities nėra.Jei labai nori kokios veislės,o vaikučio negauni,tenka sodinti fragmentą.Čia priekyje mano kūdikėliai,kas matosi toliau tai kitų merginų užauginti.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2014 10 02, 20:58)
O Previkiuru laistyti reikia visada profilaktikai,ar tik kai pasimato puvimo požymiai?

Visada tai jokiu būdu negalima, nes pripras jis ir nebeveiks. Pas Vidam indelyje yra supuvęs vaikutis (jeigu man nepasivaideno), tai jam jau niekas nepadės, o kad kiti neapsikrėstų, nes čia gi užkratas yra kitiems kur kontakte, reikia juo perliet previkiūru,
Papildyta:
QUOTE(Vidam @ 2014 10 02, 19:57)
Aš šiandien gavau strepsiukų visą būrį iš rusmos, su pristatymu į Alytų smile.gif gražūs dideli vaikai, tfu tfu tfu, kad tik nenumarinčiau. Ačiū 4u.gif

Ačiū už gerą žodį, gražių žiedelių ir lengvo augimo.

Iki susitikimo merginos. Man dabar jau tikros vacation1.gif
Tikiuosi, kad kai grįšiu sniego dar nebus ir dar daug vaikučių šiemet galės susirast naujus namus
Atsakyti
Gerų atostogų,Rusma.Sniego dar tikiuosi nerasit.Lauksim sugrįžtančios.Dėkoju už viską už pagalbą ir išsamią informaciją.
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2014 10 03, 06:38)
Visada tai jokiu būdu negalima, nes pripras jis ir nebeveiks. Pas Vidam indelyje yra supuvęs vaikutis (jeigu man nepasivaideno), tai jam jau niekas nepadės

Tikrai nepasivaideno smile.gif Aš iš kart tokius metu lauk, tik dabar nufotografavau, kad parodyti.

rusma gerų atostogų 4u.gif 4u.gif tiesa , mačiau rusmos augintinę, taksiukę...tokia fainuolė wub.gif

Šiandien dirbsiu...atskirinėsiu vaikus. Žiūriu, kad kur mažesni atskirti daug geriau laikosi už tuos didčkius.
Atsakyti
Labas rytas, Lacoste nėriniuotas žiedynas iš Silvijos veislyno wub.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(dzūkė @ 2014 10 01, 17:17)
Bobų vasara su Spin Art
------------------------------------
http://public.fotki..../streptokarpai/

Koks grožis wub.gif 4u.gif
Atsakyti
saulėlydis, gražiai nuaugęs Lacoste thumbup.gif ir aišku žiadai labai gražūs wub.gif
Atsakyti
Sulaukiau ir as pirmuju ziedu thumbup.gif. Aciu Austelei 4u.gif
Labas rytas jums sako DS-Navstreciu Vetru

user posted image
Papildyta:
Jam kompanija palaiko siek tiek pasiglamzes Orange Sorbet smile.gif
user posted image
Atsakyti
karambole gražu wub.gif

Na ir kaip gali jų nemylėti g.gif kiekvienas gražus, gal nėra nei vienos rūšies gėlių, kad būtų tokia žiedų įvairovė smile.gif pakeiksnoji ir vėl augini biggrin.gif

Atsakyti
Tikrai taip, Vidam drinks_cheers.gif. Ir as, jau kiek kartu sakiau, "na jei jau ir sitie neisgyvens, tai daugiau niekada su jais neprasidesiu"... Bet kur tau atsilaikysi doh.gif.
Ir vel po truputi, po viena po kita veisle, vel norisi juos auginti... O jei dar ir kiti pradeda girti - kad graziai zydi, dometis - is kur tokiu geliu galima gauti, stebetis - koks keistas ir sunkiai istariamas augalo pavadinimas, aikcioti - kad kiekvienas turi savo varda ir net tautybe, zydedami spalvas keicia ir kvepia biggrin.gif, kraipyti galvas - nes dauginasi lapais ir yra sanpauliju giminaiciai, prigraso - ir as tokios noriu, man butinai uzaugink, ir net gasdinimu nebijo - uzkreciama gi, strepsalige susirgs (ne kokia Ebola, bet vis tiek neissigasta) biggrin.gif, keistai pasiziuri - kad musu tokiu daug, ir forumuose dalyvaujam ir veislem keiciames, perkam parduodam (apie totalius nuprotejimus, kai uz nerealius pinigus ir is uzsieniu lapus siunciasi, tai jau nutylejau blush2.gif ), tai jau toooks azartas pagauna vis grazesniu, idomesniu veisliu ieskotis, kad uch lotuliukas.gif !!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karambole: 03 spalio 2014 - 10:34
Karambole - kokie žiedai ir kaip gražiai parašei wub.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti