Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai (20)

QUOTE(karambole @ 2014 10 03, 11:30)
(apie totalius nuprotejimus, kai uz nerealius pinigus ir is uzsieniu lapus siunciasi, tai jau nutylejau blush2.gif ), tai jau toooks azartas pagauna vis grazesniu, idomesniu veisliu ieskotis, kad uch lotuliukas.gif !!!!

Aš dar tokio laipsnio nepasiekusi ir manau nepasieksiu biggrin.gif ( jei turėčiau daug pinigų tai nežinau kaip būtų lotuliukas.gif )
O kai kasmet atsiranda vis naujų veislių, tai aišku, kad norisi vis kitokių, nes turimi per porą metų atsibosta, kad ir kokie gražūs bebūtų. Gerai, kad yra tikrų strepsligės ligonių, tai jų dėka Lietuvoje atsiranda naujos veislės biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2014 10 03, 15:01)
Aš dar tokio laipsnio nepasiekusi ir manau nepasieksiu biggrin.gif ( jei turėčiau daug pinigų tai nežinau kaip būtų lotuliukas.gif )
O kai kasmet atsiranda vis naujų veislių, tai aišku, kad norisi vis kitokių, nes turimi per porą metų atsibosta, kad ir kokie gražūs bebūtų. Gerai, kad yra tikrų strepsligės ligonių, tai jų dėka Lietuvoje atsiranda naujos veislės biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karambole: 03 spalio 2014 - 14:11
ale vidam apie kokias tu cia ligones g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(karambole @ 2014 10 03, 11:30)
uzkreciama gi, strepsalige susirgs (ne kokia Ebola, bet vis tiek neissigasta) biggrin.gif
(apie totalius nuprotejimus, kai uz nerealius pinigus ir is uzsieniu lapus siunciasi, tai jau nutylejau blush2.gif )

Apie tokius ...tikrus strepsligės ligonius thumbup.gif vardų gi nepaminėta, bet jei paklausei tai ar tik nebūsi viena iš jų g.gif g.gif g.gif negi pasigavai tą strepligės virusą g.gif g.gif prašom prisipažinti ...

Atsakyti
gal blush2.gif o ar blogai? ax.gif juk nuo to visom tik geriau biggrin.gif
Atsakyti
Taigi ir rašau, kad gerai biggrin.gif kuo daugiau daugintojų tuo geriau mums eiliniams augintojams thumbup.gif
Atsakyti
Čia ta strepsialige gali neužsikrėsti tik dviem atvejiais. Arba tu negali jų auginti dėl netinkamų namų sąlygų, arba dėl netinkamo strepsiams tavo gyvenimo būdo.
Karambole na jau aprašei, tai nuostabiai tiksliai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2014 10 03, 17:08)
Čia ta strepsialige gali neužsikrėsti tik dviem atvejiais. Arba tu negali jų auginti dėl netinkamų namų sąlygų, arba dėl netinkamo strepsiams tavo gyvenimo būdo.
Karambole na jau aprašei, tai nuostabiai tiksliai drinks_cheers.gif

Oi nemanau nemanau..pas mane abu išvardinti variantai doh.gif Tiek namų salygos ntinka..tiek mano gyvnimo būdas...ale strepseligė užpuolusi ir nepaleidžia (kas ko gero blogiausia) doh.gif
Atsakyti
Dalele,nepaminėjot dar vieno atvejo,kada nekyla pavojus užsikrėsti stresialige.Šis atvejis ,kai žmogus visur iš visko ieško naudos.Pavasarį pačiai teko išgirsti tokį klausimą;o kokią naudą turite iš streptokarpų?Tiesiog pritrūko žodžių ką nors gudraus atsakyti.Tik pasakiau,kad visi augalai turi didžiulę moralinę naudą.Man keistas toks požiūris,bet kaip sako,kiekvienas durnius savaip durniuoja.Niekeno neverčiama prisipažystu-aš jau ligonė.

Malonu matyti Karambolę musų ratelyje.Ką idomaus auginate?Labai smalsu pažiūrėti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2014 10 03, 20:10)
Dalele,nepaminėjot dar vieno atvejo,kada nekyla pavojus užsikrėsti stresialige.Šis atvejis ,kai žmogus visur iš visko ieško naudos.Pavasarį pačiai teko išgirsti tokį klausimą;o kokią naudą turite iš streptokarpų?Tiesiog pritrūko žodžių ką nors gudraus atsakyti.

"Didelę! Orą grynina, ***!!!" tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 03 spalio 2014 - 19:59
Na, taip... ir aš nesugalvočiau ką tokiu atveju pasakyti lotuliukas.gif Tokiam žmogui gal geriau svogūnų laiškus ant palangių auginti schmoll.gif
Bet dabar sugalvojau bigsmile.gif - sielą gydo! Visos nevalgomos gėlės, kaktusai ir viskas kas nevalgoma, bet auginama ant mūsų palangių labai stipriai gydo sielą tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2014 10 03, 20:10)
Dalele,nepaminėjot dar vieno atvejo,kada nekyla pavojus užsikrėsti stresialige.Šis atvejis ,kai žmogus visur iš visko ieško naudos.Pavasarį pačiai teko išgirsti tokį klausimą;o kokią naudą turite iš streptokarpų?Tiesiog pritrūko žodžių ką nors gudraus atsakyti.Tik pasakiau,kad visi augalai turi didžiulę moralinę naudą.Man keistas toks požiūris,bet kaip sako,kiekvienas durnius savaip durniuoja.Niekeno neverčiama prisipažystu-aš jau ligonė.

Malonu matyti Karambolę musų ratelyje.Ką idomaus auginate?Labai smalsu pažiūrėti ax.gif

Tai, kad jau viska parodziau blush2.gif. Sodyboj siuo metu tik 2 (Geronimo ir DS-Epatage), UA-Lord parsiveziau namo, nes gi apseklintas, tai laukiu kada ankstis prinoks mirksiukas.gif, o dar 2 atidaviau auklei, nes man jie nelabai patiko (DS-Malinovyje rucji ir Nissan Almera). Siandie dar ikeliau naujokeliu portretus - isigyti is Austeles ir jau po truputeli pradeda zydet, tai veliau bus daugiau foto...
Daug esu pirkus ir is Dzukes ir is Klivijos, is Austeles ir, berods is Blindes, bei is Jelenos siunciausi, liko tik sitie verysad.gif. Sunkiai jiems pas mane augasi - negeras vanduo (jau pakeiciau), ziema labai sausas oras (ziauriai reikia pirkti drekintuva ne tik del geliu, del visos seimos sveikatos doh.gif ). Sitie isgyveno tik del to, kad istremiau i sodyba - ten rastinis namas ir visai kitas mikroklimatas, o ir vanduo be minkstinancios druskos.
Atsakyti