QUOTE(Lisitėja2 @ 2014 10 03, 20:10)
Dalele,nepaminėjot dar vieno atvejo,kada nekyla pavojus užsikrėsti stresialige.Šis atvejis ,kai žmogus visur iš visko ieško naudos.Pavasarį pačiai teko išgirsti tokį klausimą;o kokią naudą turite iš streptokarpų?Tiesiog pritrūko žodžių ką nors gudraus atsakyti.Tik pasakiau,kad visi augalai turi didžiulę moralinę naudą.Man keistas toks požiūris,bet kaip sako,kiekvienas durnius savaip durniuoja.Niekeno neverčiama prisipažystu-aš jau ligonė.
Malonu matyti Karambolę musų ratelyje.Ką idomaus auginate?Labai smalsu pažiūrėti 
Tai, kad jau viska parodziau

. Sodyboj siuo metu tik 2 (Geronimo ir DS-Epatage), UA-Lord parsiveziau namo, nes gi apseklintas, tai laukiu kada ankstis prinoks

, o dar 2 atidaviau auklei, nes man jie nelabai patiko (DS-Malinovyje rucji ir Nissan Almera). Siandie dar ikeliau naujokeliu portretus - isigyti is Austeles ir jau po truputeli pradeda zydet, tai veliau bus daugiau foto...
Daug esu pirkus ir is Dzukes ir is Klivijos, is Austeles ir, berods is Blindes, bei is Jelenos siunciausi, liko tik sitie

. Sunkiai jiems pas mane augasi - negeras vanduo (jau pakeiciau), ziema labai sausas oras (ziauriai reikia pirkti drekintuva ne tik del geliu, del visos seimos sveikatos

). Sitie isgyveno tik del to, kad istremiau i sodyba - ten rastinis namas ir visai kitas mikroklimatas, o ir vanduo be minkstinancios druskos.