http://streptocarpus...og-ru/index.php
Šitas daiktas greičiau žalingas.Jau taip susuka protą,ypač pavasarį
Jei jau sergate strepsialige,suprasit apie ką aš čia....Šiaip ir aš paskaitau rusų forumus,labai naudingos informacijos galima rasti.Tik ten info kiekiai
,kol ką išsiaiškini ,jau ir pamiršti.Ten,kataloge labai norimų veislių yra,tik bėda kaina kandžiojasi.Ir iš vis ten Ukrainoje tokia suirutė,baisu ir pagalvoti,jei Enikejevo šiltnamius suniokos.Tiesiog gaila žmogaus titaniško darbo.
QUOTE(Lisitėja2 @ 2014 10 06, 19:57)
Šitas daiktas greičiau žalingas.Jau taip susuka protą,ypač pavasarį
Jei jau sergate strepsialige,suprasit apie ką aš čia....Šiaip ir aš paskaitau rusų forumus,labai naudingos informacijos galima rasti.Tik ten info kiekiai
,kol ką išsiaiškini ,jau ir pamiršti.Ten,kataloge labai norimų veislių yra,tik bėda kaina kandžiojasi.Ir iš vis ten Ukrainoje tokia suirutė,baisu ir pagalvoti,jei Enikejevo šiltnamius suniokos.Tiesiog gaila žmogaus titaniško darbo.
Blin, va ir užsiimk selekcija
Jis gyvena Dnepropetrovske ir kol kas pas juos viskas gerai. Vis įkelia naujų strepsių nuotraukų, tai reiškia su jo šiltnamiais viskas O.K
Kažin kur musų Klivija dingo ? Jau amžinybę nesirodo...
QUOTE(Vidam @ 2014 10 06, 22:51)
Jis gyvena Dnepropetrovske ir kol kas pas juos viskas gerai. Vis įkelia naujų strepsių nuotraukų, tai reiškia su jo šiltnamiais viskas O.K
Ten irgi ne kažką
Nu bet gal jie sau politiškai protestuoja, o prie ko čia gėlės. Netgi politiškai nekorektiška būtų tarptautiškai žinomo selekcininko šiltnamius išgriaut. Gi nuskambėtum tada per visą svietą dar papildomai...
Ten vyksta tikrų tikriausias karas.Ir abiem kariaujančioms pusėms nusišvilpt kut bomba krenta.Mokyklas apšaudo,ką ten tos gėlės.
Labas rytas, sveikinuosi su FILIP žiedu. 8 cm skersmens
man jo ziedai be galo grazus,savo senio nebeturiu,auginuos maziuka vaika,neatsisakyciau sios veisles,per daug grazi.
Kadangi neturiu ką parašyti, tik tai, kad maniškio lapas styro, nemiršta, nežydi, o tiesiog būna, tai sumaniau, kad rinksiu pereito lapo mis. Palauksiu, kol bus pilnas lapas, ir tada nuspręsiu, kokio vieno iš to lapo norėčiau labiausiai
Aišku, tai sunku kaip ir mis rinkimuose, nes strepsiai iš esmės gražūs, visi gražūs, net maksiminiai (rasiu, nusipirksiu) 
Tai štai, iš pereito lapo misius - Karambolės Lordas
Toks visas su daug žiedų, didybe trykšta, kaip ir priklauso pagal pavadinimą
Tai štai, iš pereito lapo misius - Karambolės Lordas
O man kadanors teks Sandra įsigyt
, jau koks pusmetis ties juo akys užtrunka. Spalva
Kažkaip nesinori jokių naujienų, nes ir turimos senienos puikios. O jų ir taip perdaug.
Na, gal dar Lord'ą...
Kažkaip nesinori jokių naujienų, nes ir turimos senienos puikios. O jų ir taip perdaug.
Na, gal dar Lord'ą...