Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai (20)

GOLDEN TAIP,PATS PIRMAS ZIEDUKAS,BE GALO GRAZUS blush2.gif
Atsakyti
Visai ne miegapelė aš.Gal man rudeninė depresija. verysad.gif Pas jus čia visas stebuklingai žydi.o pas mane,kai tik įjungiau šildymą,apie žiedus tik pasvajot galiu.Nors dar nei vienas strepsas šaknų neužvertė.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2014 11 07, 20:18)
Visai ne miegapelė aš.Gal man rudeninė depresija.  verysad.gif Pas jus čia visas stebuklingai žydi.o pas mane,kai tik įjungiau šildymą,apie žiedus tik pasvajot galiu.Nors dar nei vienas strepsas šaknų neužvertė.

Depresija? Varguolė. Tai aš tau padėsiu biggrin.gif Pas mane tiek naudos, kad mano nei viena Jeronimo dalis nepastipo lotuliukas.gif Apie žiedus net kalba neina vien dėl to, kad jis išvis neturi per kur žydėti lotuliukas.gif Nes nėra išleidęs išvis vieko, bent jau virš žemės biggrin.gif
Žo, yra kam blogiau negu tau biggrin.gif
Papildyta:
Oi, čia jau kitas lapas! Taigi aišku, kad misiai - Harlequin Lace, pateikti dviem pavidalais. Kokio gražumo!!! biggrin.gif
Atsakyti
Tikrai pritariu Noa,Harlequin Lace tikras gražuolis.Pas mane šią vasarą labai gausiai,tai augaliukas labai suvargo.Kitamet,jei peržiemos sėkmingai,nebeleisiu tiek žieduotis.Tikrai nenorėčiau prarasti šios veislės.

O dėl depresijos pajuokavau blush2.gif Man lapkritis pats bjauriausias ir niūriausias mėnuo,labai trūksta šviesos,o dar tą laiką kai persuko,tai iš vis dienos nebeliko.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2014 11 07, 20:47)
O dėl depresijos pajuokavau blush2.gif

Aha, jau pajuokavai, reiškia, paguodžiau biggrin.gif
Atsakyti
neieskokit bedu,ten,kur nera,issziemavos puikiai,ir vel turesit ziedu,o pas mane jaunimas tik skuba zydet,seniai tai visi jau miega ramiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Pasirodo dar ne visos užmigot žiemos miegu...dar krutat šiek tiek biggrin.gif kai pajungė šildymą, tai ypač tie patys mažiausi taip greitai išdžiūsta, kad nors po du kartus į parą liek. Ir žiedus greitai nubarsto. pernai taip nebuvo, o dabar kai langai sandarūs, tai labai trūksta drėgmės. Tiesiog neišmanau kaip apsaugoti nuo to sausumo, kad taip neišdžiūtų g.gif atsikeli ryte, o jau net nuleipę.
Pas mane jaunimas irgi nesiilsi, stengiasi žydėti...tai ir netrukdau, kai užsimanys patys sumigs biggrin.gif o gal ir visai nemiegos, kai taip šilta.
Kas čia liko pragyventi iki Kalėdų, o tada jau pradės dienos ilgėti...sausį tai iš vis jau bus smagu biggrin.gif

Atsakyti
Grįžus radau malonų siurprizą bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2014 11 08, 15:42)
kai pajungė šildymą, tai ypač tie patys mažiausi taip greitai išdžiūsta, kad nors po du kartus į parą liek. Ir žiedus greitai nubarsto. pernai taip nebuvo, o dabar kai langai sandarūs, tai labai trūksta drėgmės. Tiesiog neišmanau kaip apsaugoti nuo to sausumo, kad taip neišdžiūtų  g.gif atsikeli ryte, o jau net nuleipę.

pas mane dieną/naktį langai praverti, mes kitaip gyvent nebemokam, išdžiūtumėm nuo sauso oro kartu su strepsais... Gerai, kad dar taip šilta - o tai paskui kita bėda - kiekvieną žiemą vis tiek ką nors nušaldau blink.gif

Papildyta:
QUOTE(Rimmuse @ 2014 11 08, 18:53)
Grįžus radau malonų siurprizą  bigsmile.gif

labai meniška 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2014 11 08, 19:15)
pas mane dieną/naktį langai praverti, mes kitaip gyvent nebemokam, išdžiūtumėm nuo sauso oro kartu su strepsais...

Man šalta laikyti atidarytus langus...pravėdinu trumpam ir užsidarau.

Rimmuse žiedo matyti kiekvienas brūkšnelis wub.gif galima dėti į katalogą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 08 lapkričio 2014 - 19:38
Aš kaip tik dėl drėgmės vėdinu blush2.gif , kažkaip priprakaituojam unsure.gif
Atsakyti
dar rudeniniu ziedu 4u.gif user posted image lolita user posted image hugo boss
Atsakyti