Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai (20)

Vis dar po truputi forumas zydi smile.gif Ir labai graziai-ir Rimmuses ir Silvijos 4u.gif Grazuole Silvijos Lolita.Tureta,perlaistyta ir vel mano susigrazinta veisle.Aciu dzukei uz lapukus-apsivaikavo net po keleta vaikiuku thumbup.gif Pavasari ir as jau gal pasidziaugsiu sios grazuoles ziedais wub.gif Beje,manau galetu buti ir puslapio mise ir labai tiktu i pora Harlequin Lace strepsiui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduokliuke41 @ 2014 11 11, 14:26)
Vis dar po truputi forumas zydi smile.gif

Žydi tai žydi...o kada iš pačios sulauksim nuotraukų mirksiukas.gif leidžiam pasitaisyti iki pavasario smile.gif

O man šiandien pavyko užfiksuoti DS-Beloved abu žiedus - naują ir senesnį šalia vienas kito.

user posted image

Norėjau dar užsifiksuoti vėlyvo rudens žiedukų,bet kad labai tamsi diena...

Atsakyti
Misius - Moroznyje Uzory! biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Vidam,2014 11 11, 15:06]
Žydi tai žydi...o kada iš pačios sulauksim nuotraukų mirksiukas.gif leidžiam pasitaisyti iki pavasario smile.gif

O man šiandien pavyko užfiksuoti DS-Beloved abu žiedus - naują ir senesnį šalia vienas kito.

user posted image

Nu bus laiko pasitaisyti mirksiukas.gif Visa ilga ziema pries akis mirksiukas.gif O DS-Beloved strepsio ziedu grazumas thumbup.gif Mmmmm... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduokliuke41 @ 2014 11 11, 17:53)
Nu bus laiko pasitaisyti mirksiukas.gif
O DS-Beloved strepsio ziedu grazumas thumbup.gif

Taip taip ...laiko nemažai duodama smile.gif
O DS-Beloved tikrai labai gražios spalvos ,ypač po kelių dienų wub.gif Ir forma įdomi, tik neaišku ar visada tokie bus ar tik dabar rudenį tokie. Svarbu ,kad tik nenumirtų per žiemą.

Atsakyti
Vidam - na jau sitas tai grazuolis, o ziedu dydis blink.gif. ar cia tik taip nufotografuota ar ir realiai jie tokie dideli? Labai labai grazus, zinosiu ko noret pavasari biggrin.gif.
Atsakyti
Jooo, Vidam, po tokių vaizdų naujų norų atsiranda unsure.gif
Atsakyti
DS-Beloved žiedai yra vidutiniški. Išmatavau tai 6,5 cm, bet kadangi jie garbanoti, tai tikrai atrodo dideli. Gal kai bus jų daug, tai smulkesni bus, bet vistiek labai gražūs. Svarbiausiai tos skirtingos spalvos wub.gif Rašo kad jis kvepiantis, bet tik prikišus nosį jaučiamas kažkoks kvapelis ir nepasakyčiau kad malonus biggrin.gif
Labai norėčiau susigražinti DS-Aleksandrit , bet nematau kad kuri augintų.
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2014 11 12, 11:03)
DS-Beloved žiedai yra vidutiniški. Išmatavau tai 6,5 cm, bet kadangi jie garbanoti, tai tikrai atrodo dideli. Gal kai bus jų daug, tai smulkesni bus, bet vistiek labai gražūs. Svarbiausiai tos skirtingos spalvos  wub.gif Rašo kad jis kvepiantis, bet tik prikišus nosį jaučiamas kažkoks kvapelis ir nepasakyčiau kad malonus  biggrin.gif
Labai norėčiau susigražinti DS-Aleksandrit , bet nematau kad kuri augintų.

Nu jo,DS-Beloved tikrai nuostabus wub.gif wub.gif wub.gif O kvapas man tu,kvepianciu tai nepatinka visai. lotuliukas.gif Del manes jie galetu visai nekvepeti lotuliukas.gif ......Vat vat vat...Ir as jungiuos prie Vidam noro-Ir as noreciau DS-Aleksandrita isigyti ir zinau,kas ji vis dar augina mirksiukas.gif Nebent netycia nusimire jis pas ja g.gif
Atsakyti
Aš DS-Aleksndritą turėjau gal tris mėnesius. Kažkodėl nesužavėjo g.gif Dabar DS-Mistika turiu, bet taupant vietą- pirma į nurašymo sąrašą.
Atsakyti
QUOTE(vaiduokliuke41 @ 2014 11 12, 13:49)
Nu jo,DS-Beloved tikrai nuostabus wub.gif  wub.gif  wub.gif O kvapas man tu,kvepianciu tai nepatinka visai. lotuliukas.gif Del manes jie galetu visai nekvepeti lotuliukas.gif ......

Vat vat vat...Ir as jungiuos prie Vidam noro-Ir as noreciau DS-Aleksandrita isigyti ir zinau,kas ji vis dar augina mirksiukas.gif Nebent netycia nusimire jis pas ja g.gif

drinks_cheers.gif aha, sutinku, kad galėtų ir nekvepėt - man jie irgi dvokia tiesiogine to žodžio prasme - vieni labiau, kiti mažiau doh.gif Ypač DS Golden eye smirdukas fui...

Labai gražus Beloved, bet bent jau man pasirodė itin išskirtinio kaprizingumo - du kartus užsilenkė. Dabar ir augalą turiu, ir kadangi jau kelinta prašė, fragmentą pasodinau, bet vis tiek veislė man pasitikėjimo nekelia, vis pažiūriu, pažiūriu, ar augalui viskas gerai, nes vis bijau, kad vėl prarasiu.

O DS Aleksandrito nea, tikrai nenoriu, ir DS Mistika man nepatinka, nors vis dar auginu...
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2014 11 12, 14:14)
Labai gražus Beloved, bet bent jau man pasirodė itin išskirtinio kaprizingumo - du kartus užsilenkė.

O DS Aleksandrito nea, tikrai nenoriu, ir DS Mistika man nepatinka, nors vis dar auginu...

Tai ko gero reikia kirpti lapo galus ir sodinti g.gif gaila būtų jei užsilenktų... Apie DS-Mistika negaliu dar nieko pasakyti, nes pas mane tik keli žiedeliai žydėjo ir nusikapanojo, bet auginuosi vaikučius kelis. Kiek atsimenu man patiko.

DS-Aleksandrit tik tiek nervindavo, kad labai tankėdavo skrotelė, žiūrėk jau prižėlęs vazonas, net žiedkočiai nebeišlenda. Bet tos švelnios-švarios spalvos...žiedų normalus dydis, na man labai patiko wub.gif kaip ausrazs sako blyškiaveidis, bet ne murzius biggrin.gif

Praeitų metų prisiminimas smile.gif

user posted image

Ir dar pamačiau ir prisiminiau, kad Leon noriu( lig tai buvo vaikučių g.gif tik kur jie dingo)

user posted image

Atsakyti