QUOTE(tutsiupsi @ 2015 03 02, 19:35)
Sveikos mamytes,
sergu jau trys metai. Vilniuje priziuri Denapiene- vis kaitalioja mesalazino koncentracijas, o bukle negereja. Uztat esu maitinama pasakomis, kaip sunkiai pasiduoda gydymui mano opinis proktitas (pazeista 30 cm). Neapsikentusi uzsirasiau i Kauno klinikas, nes skaitant moksline literatura susidare toks vaizdas, kad kaunieciai gastroenterologai yra zymiai labiau pazenge uz vilniecius. Siandien antrakart apsilankiau Kauno klinikose, kur atliko zarnyno tyrima, konstatavo, kad pagerejimo nerasta, matyt esu atspari mesalazinui ir israse Budofalko putas ir Asacol. Pazadejo pagerejimo per dvi savaites. Ziuresiu, kaip seksis. Kas tas putas naudojo, ar padejo?
Taigi yra klausimas: tu ivairiu bandymu atitaikyti tinkama mesalazino koncentracija metu, atliko daug nepanaudotu vaistu (Pentasa zvakuciu ir granuliu, Salofalk klizmuciu pilnos dezes), ka su jais galima padaryti - ar i vaistine nepriimtu? Skamba naivokai, bet tiek pinigu isleista vejais, o dabar viska i siuksliadeze, kazkaip rankos nekyla.
Reziumuojant, siandien man taip pikta buvo del tos Denapienes - daugiau nei pusmetis zmogui negereja, o veiksmu bent jau pasigilinti i priezasti jokiu nesiimama-neigalumas kazkoks. Du vizitai i Klinikas ir jau yra aiskus vaizdas kas vyksta.
Prirasiau daug, matyt emocijos uzvalde.
Trumpai pasikartosiu: kas vartojo Budofalk putas, ar veiksminga? Ir ka daryti su likusiais naujais vaistais?
Aciu labai
Labas, užuojauta dėl tokio gydymo

aš lankiausi panevėžyje, tai man atitaike dozes, ir jau jaučiausi sveikas žmogus, bet nutiko taip, kad teko pakeisti gyv.vieta, todėl pasirinkau Kauno klinikose isgirta Kiudeli, tai nzn, aš juo nusivyliau,tik atvykus, jis gėrė arbata valgė pyragą, kalbėjosi telefonu, o man tik sako jus kalbėkite ponia, aš girdžiu jus, ko pasekoje man sumažino, per puse palaikomaja dozė, ir po mėnesio aš atkritau, šis atkritimas tęsiasi nuo gruodžio vidurio, ir tik sako palaukim ponia, dar nėra taip blogai... 6-7 kartai su krauju viduriavimas nėra blogai

tai sakiau gryztu atgal pas buvusį gydytoja, su viltimi, kad vėl atstatys ant kojų. Taip kad nusivyliau aš visų isgirtu gyd. Kas liečia putas, tai yra hormonai, tik jie veikia lokaliai ir nėra tokie agresyvus,kaip prednezolonas. O dėl vaistų tai gal iš čia kas nupirks, aš būčiau ėmusi klizmutes, jei būtumėt keliom dienom anksciau pasiūliusi,bet dabar mėnesiui uzsipirkau. Tai, jūs neskubėkite susinaudos jums tas mesalazinas, nes tos putos ilgai negali būti naudojamos iki 2-3sav. o poto palaikomoji turetu buti mesalazinas turetu buti. Ech.. na ir prirasiau