Įkraunama...
Įkraunama...

Opinis kolitas ir Krono liga

QUOTE(andra96 @ 2015 01 19, 11:23)
man ir po visu svenciu siek tiek pablogejo,dar kelione i lt buvo,stresas ,nuovargis savo padare.jauciu kad sukontroliavau ta pablogejima,tik man labai nuo visko pucia pilva,ka beuzvalgau buna baisu.pradejau vel gerti arbatas,ziuriu pagerejo virskinimas nuo salavijo,putimas apsiramino toks beprotiskas.gal kuri dar kazka tokio vartojate apart vaistuku,kas pagerina savijauta???as geriau peroksida,bet kazkaip nustojau siuo metu,gal vasara vel reikes ji pradeti vartoti,nes ji gerdama turejau remisija 8men.o kai nustojau va taip beveik visa laika ir buna tai geriau,tai blogiau.

Labukas,
Užuojauta... unsure.gif o kodėl jūs nustojote vartoti peroksida jeigu jis jums padėdavo?
Aš ne į temą merginos, bet turiu klausimeli, gal kas iš jūsų bandėte sarmine dieta? Ne, ne negalvokite kad dėl antsvorio turiu problemų biggrin.gif ši dieta šarmina organizmą, nes nuo rūgštinio pertekliaus organizme ir vyksta įvairios ligos. Tai jeigu kas turite ką pasidalinti šią tema parašykite i privata kad neteršti temos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agape @ 2015 01 19, 09:42)
Labukas,
Užuojauta...  unsure.gif  o kodėl jūs nustojote vartoti peroksida jeigu jis jums padėdavo?
Aš ne į temą merginos, bet turiu klausimeli, gal kas iš jūsų bandėte sarmine dieta? Ne, ne negalvokite kad dėl antsvorio turiu problemų  biggrin.gif  ši dieta šarmina organizmą, nes nuo rūgštinio pertekliaus organizme ir vyksta įvairios ligos. Tai jeigu kas turite ką pasidalinti šią tema parašykite i privata kad neteršti temos  mirksiukas.gif

kai gryzau i lt,jo nenusiveziau,pamirsau,padariau pertrauka apie menesi,o kai gryzau i uk,tiesiog pamirsau lt budama ji nusipirkti,kadangi isvaziuojant atjungiau saldytuva su ten esamu peroksidu,pamaniau kad gal nebegeras bus,nes ten ir raso kad kazkur 5men jis galioja pradarytas.va taip ir gavosi man verysad.gif apsiziurejau ir pamirsau nusipirkti naujo.bet kad jis man padejo tai tikrai.tik vienas dalykas mane neramina,aprasyme raso,kad negalima peroksido vartoti turint vienokius ar kitokius implantus,o as juos turiu,tai biski prisibijot imiau g.gif
Atsakyti
Sveikos. gavau siuntimą rytdienai rektoskopijai. ieškau kokios nors info kaip ji atliekama ir nieko nerandu. bijau paniškai, žliumbiu jau dabar. verysad.gif
Gal kam darė tokį tyrimą?
Atsakyti
QUOTE(pinkrose @ 2015 01 28, 13:10)
Sveikos. gavau siuntimą rytdienai rektoskopijai. ieškau kokios nors info kaip ji atliekama ir nieko nerandu. bijau paniškai, žliumbiu jau dabar. verysad.gif

o ko zliumbiat? unsure.gif taigi, ne i kartuves keliaujat... unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pinkrose @ 2015 01 28, 13:10)

Rektoskopija zuikio dainos, lyginant su kolonoskopija biggrin.gif O jei rimtai ten maza dalis apziurima 15-25cm. yra nemalonu bet tikrai ne skausmai. Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2015 01 28, 14:34)
o ko zliumbiat?  unsure.gif  taigi, ne i kartuves keliaujat...  unsure.gif  4u.gif

Nes skauda, nes nežinau kas yra ir dar to tyrimo bijau blush2.gif
QUOTE(Agape @ 2015 01 28, 17:49)
Rektoskopija zuikio dainos, lyginant su kolonoskopija  biggrin.gif  O jei rimtai ten maza dalis apziurima 15-25cm. yra nemalonu bet tikrai ne skausmai. Sekmes  4u.gif

15-25cm man perskaičius tai lb lb lb lb daug atrodė. blush2.gif o tai būna dar ir daugiau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Agape @ 2015 01 28, 17:49)
Rektoskopija zuikio dainos, lyginant su kolonoskopija  biggrin.gif  O jei rimtai ten maza dalis apziurima 15-25cm. yra nemalonu bet tikrai ne skausmai. Sekmes  4u.gif

Ką tik po procedūros, nei baisu, nei šlykštu, nei skaudėjo. thumbup.gif truko max 3minutes thumbup.gif išvada hemarojus su mazgeliais ir įtrūkimų yra doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pinkrose: 29 sausio 2015 - 08:28
QUOTE(pinkrose @ 2015 01 29, 07:26)
Ką tik po procedūros, nei baisu, nei šlykštu, nei skaudėjo.  thumbup.gif  truko max 3minutes  thumbup.gif išvada hemarojus su mazgeliais ir įtrūkimų yra  doh.gif

tai aciu dievui kad tik tiek ir kad tik tai 4u.gif hemarojus tik gelytes lyginti su opiniu k. ar kronu.sveikatos jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(andra96 @ 2015 01 29, 08:40)
tai aciu dievui kad tik tiek ir kad tik tai 4u.gif hemarojus tik gelytes lyginti su opiniu k. ar kronu.sveikatos jums 4u.gif

dėkui 4u.gif
Tikiu 4u.gif ėjau ir galvojau, kad tik būtų hemarojus, o ne kažkas blogiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pinkrose @ 2015 01 29, 07:48)
dėkui  4u.gif
Tikiu  4u.gif  ėjau ir galvojau, kad tik būtų hemarojus, o ne kažkas blogiau  unsure.gif

maqn prie viso sito dar ir hemarojus,visas pilnas kompolektas doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(andra96 @ 2015 01 29, 10:20)
maqn prie viso sito dar ir hemarojus,visas pilnas kompolektas doh.gif  smile.gif

Užjaučiu 4u.gif o ką naudojat nuo hemarojaus?
Atsakyti
QUOTE(Colomba @ 2015 01 19, 00:25)
O kaip dabar savijauta?

Colomba,

Šiuo metu remisijos nera, naudoju mesalazina ir dar laukiuosi kūdikio smile.gif nestuke.gif Po gimdymo ir maitinimo bus pakartotine kolonoskopija. Maisto labai neprisiziuriu,o gal reiketu pradeti....o kaip jus? Kaip gydotės?
Atsakyti