Įkraunama...
Įkraunama...

Massimo Dutti

O gal kas zino gal yra kokiu budu kad tas plaukas greiciau nuslinktu ka daryt?pardaveja aiskino kad su skalbimu jis turi maziau pukuotis,bet man kaip tik,jis dar labiau pradejo g.gif
Atsakyti
Manau geriau gražinti. Man taip buvo su vienu Mango megztiniu, niekas nepadėjo. Po skalbimo visa skalbimo mašina pūkuose buvo ir teko valyt...
Atsakyti
QUOTE(ginciucha @ 2014 11 17, 10:58)
O gal kas zino gal yra kokiu budu kad tas plaukas greiciau nuslinktu ka daryt?pardaveja aiskino kad su skalbimu jis turi maziau pukuotis,bet man kaip tik,jis dar labiau pradejo g.gif

as irgi turejau pries pora metu MD sviesu megztuka, sudetyje buvo angoros, uzsidejau syki prie tamsiu vilnos kelniu doh.gif po to ir kelnes i valykla teko duot, tiek ten tu puku prisivare.... ir striukes vidus aplipo...nieko gero ir po skalbimo, pradejau ji po namus tampyti, o galiausiai daviau mamai , kad isardytu ir kojines numegztu biggrin.gif
Atsakyti
Tai vakar spec.nuejau su tuo megstiniu Ii Massimo Dutti parduotuve,kad pamatytu vaizdeli koks as apipesiotas visciukas doh.gif Pardaveja sako cia nera brokas kad butu galima grazinti,nes pries perkant sudeti tipo reikia skaityti,angora sako savo daro...Jeri rubas nesiotas,mes sako nerpiiemam prekiu atgal,o jei sugalvosit grazint,sako mes siunciam i ekspertize ruba ir jei nustatyts kad jis vilketas,pinigu negrazinsim vistiek doh.gif Va kokia politika,350lt kaip i...Sakau gerai,vaiksciosiu su tuo megstiniu ir darysiu jums antireklama kad visi matytu blink.gif Ir dar pasiule megstuka nesioti ant sviesiu rubu,ne taip sako matysis lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ginciucha: 17 lapkričio 2014 - 13:56
QUOTE(ginciucha @ 2014 11 17, 14:51)
Tai vakar spec.nuejau su tuo megstiniu Ii Massimo Dutti parduotuve,kad pamatytu vaizdeli koks as apipesiotas visciukas doh.gif  Pardaveja sako cia nera brokas kad butu galima grazinti,nes pries perkant sudeti tipo reikia skaityti,angora  sako savo daro...Jeri rubas nesiotas,mes sako nerpiiemam prekiu atgal,o jei sugalvosit grazint,sako mes siunciam i ekspertize ruba ir jei nustatyts kad jis vilketas,pinigu negrazinsim vistiek doh.gif  Va kokia politika,350lt kaip i...Sakau gerai,vaiksciosiu su tuo megstiniu ir darysiu jums antireklama kad visi matytu blink.gif Ir dar pasiule megstuka nesioti ant sviesiu rubu,ne taip sako matysis lotuliukas.gif

taigi pacios pardavejos , kaip supratau is Jusu ankstesnio posto, pasiule isskalbti, kad maziau pukuotusi smile.gif reikejo sakyti, kad paklauset ju patarimo, isskalbet, nepagelbejo ir norit grazinti ax.gif

is tikruju tai ne nezinau....ko gero ir turi teise nepriimti, jei devetas g.gif ....bet moketi tokia suma ir negaleti rubo devet, tai... doh.gif
Atsakyti
Kuo toliau, tuo daugiau nusiskundimu MD kokybe... sad.gif Kazkaip dabar paciai nebekyla ranka ten pirktis rubu, nes kainos tikrai nera mazos.

QUOTE(Dideja @ 2014 11 17, 15:30)
is tikruju tai ne nezinau....ko gero ir turi teise nepriimti, jei devetas  g.gif ....bet moketi tokia suma ir negaleti rubo devet, tai...  doh.gif

Kad ir kaip bebutu gaila, bet man atrodo pardavejos teisios - angora juk toks reikalas, kad viska apvelia sad.gif Uzsieny tikrai priimtu atgal, bet daugiau del laisvesniu grazinimo taisykliu, o LT ne. sad.gif Nors gal pirkeja dar i vartotoju teised kreiptis gali ir paziuret ka jie sakytu - galbut yra kazkokia riba kada normalu ir nenormalu pukavimasis. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 11 17, 15:54)
Kuo toliau, tuo daugiau nusiskundimu MD kokybe... sad.gif Kazkaip dabar paciai nebekyla ranka ten pirktis rubu, nes kainos tikrai nera mazos. 
Kad ir kaip bebutu gaila, bet man atrodo pardavejos teisios - angora juk toks reikalas, kad viska apvelia sad.gif Uzsieny tikrai priimtu atgal, bet daugiau del laisvesniu grazinimo taisykliu, o LT ne. sad.gif Nors gal pirkeja dar i vartotoju teised kreiptis gali ir paziuret ka jie sakytu - galbut yra kazkokia riba kada normalu ir nenormalu pukavimasis.  g.gif

drinks_cheers.gif
blogiau tikrai nebutu, bent telefonu galetu pasitarti kas ir kaip tokioj situacijoj ax.gif
Atsakyti
nu jo, nepavydetina. bet is tikro, ta angora turi tokia savybe sertis, bet gal ne taip baisiai. nors turejau, pamenu, vaikystej angorini megztini, tai puku pilna burna budavo lotuliukas.gif
as kaip tokia sudetis nesiotus kazin? 6% WOOL 7% MOHAIR 14% POLYAMIDE 19% ACRYLIC 12% METALLISED FIBRE 42% VISCOSE
nusiziurejau, bet baisu rizikuot. nematet, nesimatavot, neturit?

http://www.massimodu...90p4877502.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 17 lapkričio 2014 - 16:06
Ai ka jau darysi,yra kaip yra,pyktis nesinori,nuolatine kliente doh.gif bet bukit budrios pries pirkdamos daikta,gerai sudeti isiskaitykit...va gaila tokie pinigai,ir negali nesioti verysad.gif vakar draugei net alergija prasidejo nuo mano puku unsure.gif o kol buvo naujas ,atrodo ne pukelio nebuvo ant megstinio,iki pirmo skalbimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2014 10 19, 11:53)
beje, nesulaukus nuomoniu, isigijau pedkelnes su kasmyru smile.gif

Gal jau turite atsiliepimų apie pėdkelnes?smile.gif

Aš kaltės angorai neversčiau. unsure.gif Tuo labiau, kad MD megztinyje jos vos 7%, tai iš kur toks pūkavimasis? Tikrai gaila, kad kokybė tokia.
Kaip tik dabar turiu baltą megztinį su angora, spec. pažiūrėjau - jos sudėtyje 35%. Gal kiek ir pūkuojasi, bet ne tiek, kad aplink skraidytų - drąsiai galima vilkėti prie tamsių kelnių. Arba man tiesiog pasisekė.
Atsakyti
O pastebejote, ant kai kuriu modeliu MD megztuku etikeciu raso made in Italy, idomu kaip tokie, gal sakau geresnes kokybes tiketis, nei kad is kitur stabeliuojamu g.gif
Atsakyti
QUOTE(zomša @ 2014 11 17, 20:02)
Gal jau turite atsiliepimų apie pėdkelnes?smile.gif

Aš kaltės angorai neversčiau. unsure.gif Tuo labiau, kad MD megztinyje jos vos 7%, tai iš kur toks pūkavimasis? Tikrai gaila, kad kokybė tokia.
Kaip tik dabar turiu baltą megztinį su angora, spec. pažiūrėjau - jos sudėtyje 35%. Gal kiek ir pūkuojasi, bet ne tiek, kad aplink skraidytų - drąsiai galima vilkėti prie tamsių kelnių. Arba man tiesiog pasisekė.

O ar bandete skalbti?nes man tas baisus pukavimas atsirado butent po pirmo skalbimo g.gif skalbdama laikiausi visu salygu kurios yra etiketeje...
Atsakyti