Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingumo pažinimu grįsti metodai X

o jei prieš mėnesines būna tepliojimai?........... kaip skaičiuojate ciklo pradžią? ar dėl neaiškumo einate pas gine? man tepa 3-4 dienas prieš mm .........
Atsakyti
QUOTE(Zylute1 @ 2012 12 26, 22:51)
o jei prieš mėnesines būna tepliojimai?........... kaip skaičiuojate ciklo pradžią? ar dėl neaiškumo einate pas gine? man tepa 3-4 dienas prieš mm  .........

Visas su šventėm!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Man irgi tepa panašiai. Kai pasiskundžiau ginei, tai ta endometriozės galimybę iškart atmetė dėl jauno mano amžiaus, davė kažkokį "moteriško maisto papildo" reklaminį lapelį, to produkto LT tuo metu net nebuvo, tai 3 mėn. gėriau "Prefemin", nes esmė ta pati, bet niekuo nepadėjo... Žadu eiti vėl pas ginę ir ieškot, kas su manim negerai, nes atsimenu laikus, kai nuėjus į WC ir pamačius mažiausią tepimą iškart drąsiai dėdavaus paketą, nes žinojau, kad per pusę val. pradėsiu kraujuot visu pajėgumu, o po KT prasidėjo tepliojimai, ir jie progresuoja: dabar tepliojimai prieš ir po mmm + mmm trunka ilgiau nei savaitę verysad.gif

Mmm pirma diena laikau tą dieną, kai aiškiai pamatau kraują, o ne rudas gleives, paprastai tai būna +- 14 d. po temp. pakilimo.

Beje, šį ciklą gyvenu be lentelės doh.gif kompas užlūžo ir MB jos neatspausdino (čia jo pareiga - pradėti naują lentelę). Bet jei tikrai norėtų, tai juk rastų galimybę... Tai nesuprantu, ko siekia tokiu elgiasiu. Paskutinį ciklą labai kalbinau, kad Kalėdų progą jau galim bandyt nestuke.gif bet jis labai priešinosi, nes dar per anksti... O dabar jo iniciatyva pilna galimybių, kad pridarytume klaidų ir viskas baigtųsi pusiau neplanuotu nėštumu (perspėjau, kad požymių niekur neužsirašau ir išvis nebežinau, kuri CD yra, o jis ėmė ir baigė viduj... doh.gif ) Va tokios naujienos iš mano daržo smile.gif

Atsakyti
isikisiu. nu nesuprantu, moterys g.gif jei jus nenorit vaiko grieztai, tai kokie gali buti kaltinimai vyrui -neva kompas uzluzo...vaje, vaje. sakytum, viso pasaulio popierius ir piestukai dingo, vat tada tai suprasciau,bet ir tai... bigsmile.gif nesuprantama man ta priklausomybe prie kompiku, techniologijos paveda nn sykiu, tai elektros ner, tai gedimas, tai.... as tai senamadiskai istikimai. lapukas, piestukas, ir ramu. turbut ner geresnio b bigsmile.gif do uz si isradima tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2012 12 27, 09:57)
isikisiu. nu nesuprantu, moterys g.gif jei jus nenorit vaiko griezta....

Tai gi raso, jog jau kalbino vyra nebesisaugoti, tik vyras dar lauzesi hihihi.gif
O matyt dabar vyras pribrendo jau bigsmile.gif

Žaliaakė_Raganėlė - apie endometrioze - vienintelis budas jai ne itarti, o tikrai nustatyti - tai chirurginis prapjovimas. O tas tepliojimas pries ir po mm - tai tikrai rimta priezastis itarimams, o deja buna to ir jauname amziuje unsure.gif aisku labai linkiu, kad to nebutu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingutevi: 27 gruodžio 2012 - 09:06
deja, endometriozė pasitaiko ir labai jauname amžiuje... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2012 12 27, 09:57)
isikisiu. nu nesuprantu, moterys g.gif jei jus nenorit vaiko grieztai...

O kur rašiau, kad nenoriu? Esu bevaikė, pusantrų metų gyvenu santuokoje, kaip jau ir laikas būtų vaikučiui. Tik sąmoningai apsispręsti pradėti naują gyvybę sunku: mokslai dar nebaigti (bet gali būti, kad dar ilgus metus juos tęsiu), tiek mano, tiek MB darbai dar nėra tie iš svajonių - įdomūs ir gerai apmokami, stogas virš galvos priklauso ne mums, o tėvams, baisu, kad reikės bent laikinai atsisakyti kai kurių labai labai mėgiamų veiklų, pakeisti gyvenimo būdą ir apskritai "apsivaikuoti" pirmiems iš draugų rato... Žodžiu, "priežasčių" atidėti nėštumą pilna ir puikiai suprantu, kad niekada jų ir nesumažės - dvejonės, ar sugebėsiu būti gera mama, niekur nedings, todėl ir palieku erdvės netyčiukui, pasijusiu vieną dieną nestuke.gif ir beliks tik džiaugtis ax.gif Kai jau apsispręsiu, kad vaikų griežtai nenoriu, tai bus išmestos visos gumytės, į trasą keliaus visos simptoterminio taisyklės, o lentelę prireikus kad ir peiliu ant pjaustymo lentelės raižysiu tongue.gif Beje, ir mano lentelė yra popierinė, pildoma ranka, tik tiek kad nubraižyta kompu ir atspausdinta smile.gif

Prieš kelis metus mano mama išgirdo endometriozės diagnozę, dabar aš šito bijau. Dvi iš trijų mano poliklinikos ginių buvo kurčios mano baimėms (viena dar ir prieš NŠP nusiteikus), reikės bandyti laimę pas trečią... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žaliaakė_Raganėlė @ 2012 12 27, 14:45)
O kur rašiau, kad nenoriu?<...> Dvi iš trijų mano poliklinikos ginių buvo kurčios mano baimėms (viena dar ir prieš NŠP nusiteikus), reikės bandyti laimę pas trečią...  doh.gif  lotuliukas.gif

Tų veiksnių prieš vaikutį bus visada. Mes irgi nei savo būsto neturim, mano mokslai irgi nebaigti, to svajonių darbo nėra. Vaikas nesukliudys mokytis, jei tik to norėsi. O dabar turėdama dukrytę galvoju, kur ji buvo anksčiau. Taip, keisis gyvenimas, pomėgiai, galimybės, laisvalaikis, trūks miego. Tačiau, kai ateis tas tikrasis metas vaikučiui, jokie "prieš" nesutrukdys. Motinystė ne atostogos. Mama dirbi 26 valandas per parą. Būna ir lengva ir sunku, bet jei vyras palaiko, išklauso, tada neatrodo taip viskas pasikeitę ir neįveikiama. Ar svarstėt ir kalbėjot, kaip viskas gali keistis, kiek padės vyras, kaip viskas bus?

Po gimdymo kai teko apsilankyt pas ginę, neliko jokių abejonių, kad grįšim prie NŠP, ar vaisingumo pažinimo, kai ji pasiųlė kontraceptikų. Man tai nepriimtina. Tik ir dabar kaskart paklausia, ar gimdysiu, jei pastosiu. Kai patikinu, kad taip, pasako, kad gerai ir viskas. Bent nebruka daugiau KT. Sužinojus, kad ir BT matuoju, pagyrė. Ir man toks vaizdas susidarė, kad apie NŠP aš daugiau nusimanau nei ji smile.gif. Arba ji tik tikrino kiek žinau biggrin.gif. NŠP pasitikiu, na nebent organizmas juodai pajuokaus ir O bus daug anksčiau ir to nepastebėsiu. Bet dabar taisykles esam labai labai sugriežtinę. Todėl esu rami.
Atsakyti
QUOTE(Garbanelele @ 2012 12 27, 15:08)
Ar svarstėt ir kalbėjot, kaip viskas gali keistis, kiek padės vyras, kaip viskas bus?

Mano vyras - įdomus žmogus smile.gif Apie tarpusavio santykius gali kalbėti labai daug, kažkokius nesutarimus išsiaiškinam iki smulkmenų, bet kalbėti apie ateitį vengia. Jaučiu, kad jis bus puikus tėtis, turi sunėnų ir dukterėčių, matau, kaip elgiasi su jais, ir pats ne kartą sakė, kad nori savo vaikučių. Tik šito noro įgyvendint neskuba. Kažką keisti gyvenime, kad norai greičiau virstų realybe, taip pat (kad ir geresnio darbo paieškos, užuot verkšlenus, kaip nusibodo turimas). Neramina tik jo greit išblėstantis susidomėjimas (pamenat, žadėjau lietuvišką NŠP programėlę? Pradžioje sėdėjo prie jos dieną naktį, paskui atsirado kitų darbų ir prie šito nebeužteko užsispyrimo grįžti, kaip ir prie daugelio kitų jo "projektėlių") doh.gif

Garbanelele, aš žinau net kelis puikius pavyzdžius, kad vaikelis nėra kliūtis nei mokytis, nei savo verslą pradėti, priešingai - tai geras spyris į užpakalį ir paskata nustoti plaukti pasroviui ir pradėti veikti thumbup.gif
Atsakyti
del endometriozes - tai amzius, deja, siai ligai ne rodiklis... buna ir labai labai jaunoms... sakyciau, ieskoti suprantingo giniaus...

o del vaiku, tai jiems jei laukiamas idealus laikas, tai jo niekada nebus biggrin.gif zodziu, mano palinkejimas - jei yra noras, tai "sokt nuo skardzio" ir pradet gandrus gaudyt.... nebus lengva, bet vien tos mazos mazos akytes, tie pirstukai, ta nosyte... ech.... NEIKAINOJAMA.
Atsakyti
Sveikos merginos. Jungiuosi ir as i jusu buri 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rausva debesele @ 2012 12 29, 16:11)
Sveikos merginos. Jungiuosi ir as i jusu buri  4u.gif

Labas smile.gif. Džiugu, kad mūsų kompanija didėja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rausva debesele @ 2012 12 29, 16:11)
Sveikos merginos. Jungiuosi ir as i jusu buri  4u.gif

Sveika bigsmile.gif
Atsakyti