Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew gerbėjoms ir mylėtojoms!

QUOTE(Dideja @ 2014 09 10, 07:39)
1,Nea..., neisimylejau  biggrin.gif Nors gal visai neblogai butu   biggrin.gif
  O kelnes tai tik tie velvetukai laisvoki ax.gif  Bet nesmagu vistiek, kai deramai negula....negi reiks pardavinet g.gif
Cafe capri normaliai  smile.gif Nenoreciau, kad per siules brasketu, cia gi ne dzinsai  tongue.gif   Ar ir jos Tau pasirode laisvokos  g.gif
Papildyta:
2.Tai gi va....Net jei jauna, tai nereiskia, kad gali eiti taip "issidarkiusi biggrin.gif Toks ispudis susidarytu, kad stvere bele ka is spintos ir ant saves sukrove doh.gif Gal atskirai paemus tie j.crew rubeliai ir brangiai kainuotu, bet pats ispudis , tai man labai pigus atrodo, taip viska kruvon sumetus  ax.gif

Cia daug baisesnis variantas, enura, tikrai,  nei conversai prie klasikinio kostiumelio  lotuliukas.gif  tongue.gif

1,Vienas kampukas kelniu kazkaip pasirode, kad lb daug laisvumo, bet gal cia tik klaidinanciai atrodo mirksiukas.gif
2, O man toks ispudis, kad grazi panele, is grozio salono, apsiavusi grazias basutes, atejo prie konteinerio ir ka rado, ta ir apsivilko... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 10 rugsėjo 2014 - 07:45
Man tas "skudurinis" stilius idėjiškai labai patinka - vien dėl to, kad Lietuvoje esame labai konservatyvūs drabužių derinimo klausimu, o čia toks - va, norėjau ir apsirengiau! Aš už smile.gif Eiti būtų galima visur kokiam Londone ir niekur Vilniuje, nes čia gi "nesuderinta", "baisu" ir t. t. cool.gif

Šiandien nuolaidų proga susiklomplektavau maudymkę (labai pagal sezoną biggrin.gif ). Truputį bijau dėl kelnaičių - prieš 2-3 metus pirktos M dydžio j crew man idealiai tinka, o šias paėmiau L... Na, pažiūrėsim.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2014 09 10, 09:20)
Man tas "skudurinis" stilius idėjiškai labai patinka - vien dėl to, kad Lietuvoje esame labai konservatyvūs drabužių derinimo klausimu, o čia toks - va, norėjau ir apsirengiau! Aš už  smile.gif  Eiti būtų galima visur kokiam Londone ir niekur Vilniuje, nes čia gi "nesuderinta", "baisu" ir t. t.  cool.gif

Gerai, kad yra įvairovė. Vilniaus gatvėse, mačiau daug gražesnių "belen kas" pavyzdžių smile.gif
Man gaila, kad kuo toliau, tuo mažiau Crew turi tų perliukų savo kolekcijose, kurių senosiose apstu... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2014 09 10, 09:25)
Man gaila, kad kuo toliau, tuo mažiau Crew turi tų perliukų savo kolekcijose, kurių senosiose apstu...  unsure.gif

Man irgi gaila, kad nebėra tokių "wow!!!" drabužių - su nėrinukais, raukinukais, kolstelėm, printais, - et, geri laikai buvo... Pastabiu, kad kolekcijų drabužiai visi labai basic, bet siūloma puoštis masyviais papuošalais - statement vėriniais, auskarais ir kt. Man tai irgi nelabai priimtina schmoll.gif

Beje, kokius du kartus per dieną kasdien graužiuosi, kad iš pernai kolekcijos nenusipirkau LLama sweater - va ten tai daiktas buvo!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šviesi lapė: 10 rugsėjo 2014 - 08:38
Aireda šaunuolė 4u.gif
Vėl temą grožiais pagyvino.
Man labai patiko derinukas su FP cardiganu. Kur tokį gaut?????

QUOTE(šviesi lapė @ 2014 09 10, 08:37)
Man irgi gaila, kad nebėra tokių "wow!!!" drabužių - su nėrinukais, raukinukais, kolstelėm, printais, - et, geri laikai buvo... Pastabiu, kad kolekcijų drabužiai visi labai basic, bet siūloma puoštis masyviais papuošalais - statement vėriniais, auskarais ir kt. Man tai irgi nelabai priimtina schmoll.gif

Beje, kokius du kartus per dieną kasdien graužiuosi, kad iš pernai kolekcijos nenusipirkau LLama sweater - va ten tai daiktas buvo!

Visiškai sutinku thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katausė: 10 rugsėjo 2014 - 08:41
QUOTE(šviesi lapė @ 2014 09 10, 09:37)
Man irgi gaila, kad nebėra tokių "wow!!!" drabužių - su nėrinukais, raukinukais, kolstelėm, printais, - et, geri laikai buvo...

O as as kazkaip nuo tu kvarkaliuku isgijau, todel dabartines kolekcijos sutampa su mano skoniu.
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2014 09 10, 09:20)
Man tas "skudurinis" stilius idėjiškai labai patinka - vien dėl to, kad Lietuvoje esame labai konservatyvūs drabužių derinimo klausimu, o čia toks - va, norėjau ir apsirengiau! Aš už  smile.gif  Eiti būtų galima visur kokiam Londone ir niekur Vilniuje, nes čia gi "nesuderinta", "baisu" ir t. t.  cool.gif

Bet Tau paciai asmeniskai grazu taip? smile.gif g.gif

Nes rengtis taip vien del to, kad ta "konservatyvuma" ar "priimtinas normas" lauzyt, tai ka as zinau... rolleyes.gif

As dar labai pasigendu megztuku ilgomis rankovemis ax.gif yra arba 3/4 arba bracelet ilgio. Man , ilgarankei, tai jau ir normalaus ilgio rankoves bracelet gaunasi biggrin.gif

Arba paziurejau manikenes, kur demonstruoja striukes , ar paltukus , svarkus ... na su ryskiai per trumpomis rankovemis ax.gif zodziu.... smile.gif

va:
http://i824.photobuc...zps61a28f45.jpg

http://nyunews.com/w...1-28-Coat2.jpeg

ziuriu megztukas "kriause" vel populiaruma igauna, yra ieskanciu isparduotuvej, tsakant antroji banga biggrin.gif atsimenu kaip kazkada ir as jo laaaabai norejau, bet visgi nesusidraugavom, teko parduoti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 10 rugsėjo 2014 - 09:27
QUOTE(Dideja @ 2014 09 10, 10:12)
Bet Tau paciai asmeniskai grazu taip?  smile.gif  g.gif

Man tai grazu, aisku, ant manes taip neguletu, nes kompleksija kitokia, bet su modelio figura toki derini drasiai nesciau laukan ir puikiai jausciaus. Gal basutes truputi minimalistiskesnes rinkciaus.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 09 10, 10:31)
Man tai grazu, aisku, ant manes taip neguletu, nes kompleksija kitokia, bet su modelio figura toki derini drasiai nesciau laukan ir puikiai jausciaus. Gal basutes truputi minimalistiskesnes rinkciaus.

Na, linamog, jei tikrai grazu ir gerai jaustumeis taip apsiredziusi, o ne del "normu" lauzymo....tai galiu suprast smile.gif , kieviena mes juk is savo varpines ziurime, ir ta vadinama "grazu-negrazu" skirtingai suprantame smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 09 10, 10:36)
Na, linamog, jei tikrai grazu ir gerai jaustumeis taip apsiredziusi,  o ne del "normu" lauzymo....tai galiu suprast  smile.gif , kieviena mes juk is savo varpines ziurime, ir ta vadinama "grazu-negrazu" skirtingai suprantame  smile.gif

Taip, tas normu lauzymas gal isiterptu kokiais 5% prie 95% grazumo. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 09 10, 10:38)
Taip, tas normu lauzymas gal isiterptu kokiais 5% prie 95% grazumo. biggrin.gif

biggrin.gif thumbup.gif

dar pagalvojau, kad jei prie tos aprangos butu kokie sportbaciai, tai dar butu puse bedos tongue.gif
bet va tie puosnus aukstakulniai, tu skirtingu operu sanplaika... doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 09 10, 10:12)
Bet Tau paciai asmeniskai grazu taip?  smile.gif  g.gif

Man ne tai kad gražu - grynai gražu man yra klasikinė elegancija, bet išreiškia asmenybę.
Pvz, kad ir ta labai prabangi klasika - man super stilius, grožių grožis, bet pati nesijaučiu komfortabiliai tokiame įvaizdyje. O va taip susluoksniavus ir su kablukais jausčiausi gerokai labiau drinks_cheers.gif
Atsakyti