Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 52 tema

QUOTE(Bebras2014 @ 2014 09 16, 21:37)
Pas mus auditas jau lapkritį... Bet valdžia kol kas rami ir reikalauja, kad pamokoje būtų iškeltas uždavinys ir pabaigoje vaikų įsivertinimas, o, kad vaikai įsivertintų po kiekvienos užduoties - to dar neliepė  g.gif

Mūsiškės vadovės tai užsišokę bent jau 3 lygį pasiekt... Optimistės......
Atsakyti
QUOTE(Tili Mili @ 2014 09 16, 17:00)
Tos pačios autorės idėja ant šlapio popieriaus

Ačiū. Panaudosiu
Atsakyti
Ar dalyvaujate konkurse „ Pasaulis vaiko akimis“.
Atsakyti
QUOTE(Frezija13 @ 2014 09 16, 17:56)

Pasidalinkite savo gerąja patirtimi , kaip drausminti, kokius veiskmingus būdus esate pritaikę.

Man patinka ir efektyvu mano ketvirtokams https://www.classdojo.com/
Papildyta:
QUOTE(simba3 @ 2014 09 16, 20:35)
Na as isplanavimo visu metu neziurejau, bet bent jau rugsejo men tai po 3 temas savaitei.

Paemem Matai ir matavimai. Ryt imsim apie Gerves. Kur jus jau einat??

Rytoj - skritulys, apskritimas
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2014 09 16, 21:33)
Kaip matau naudojate simbolius, bet ar už tai valdžia netarkuoja, nes mums griežtai pasakė, kad simbolių jokių jau treti metai. Knygelę atskanuosiu ir nusiųsiu,nes namuose neturiu, o kompiuteryje atskiri lapai, nelabai ką suprasite.

Taip simbolių kaip ir negalima, tačiau praktiškai mums pasiteisina. Todėl dar prieš tą simbolių lentelę įdėjome, kur galės vaikas įsivertinti. Bandysime apsiginti ir atlaikyti valdžios spaudimą. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Varna80 @ 2014 09 16, 21:41)
Mūsiškės vadovės tai užsišokę bent jau 3 lygį pasiekt... Optimistės......

Po kiekvienos užduoties vaikai gali įsivertinti pakeldami rankos nykštį į viršų arba žemyn. Girdėjau, kad kažkur, kai buvo toks įsivertinimas pamokoje auditoriams patiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepsnele2: 16 rugsėjo 2014 - 21:00
QUOTE(simba3 @ 2014 09 16, 22:35)
Na as isplanavimo visu metu neziurejau, bet bent jau rugsejo men tai po 3 temas savaitei.

Paemem Matai ir matavimai. Ryt imsim apie Gerves. Kur jus jau einat??

aš šiandien gerves mokiau 4u.gif
Atsakyti
Pirmokės, pasidalinkit patirtim, kaip dirbat su pupos skaitymo kortelėm? Kokiu principu jas išdalinat? Kada vaikai atsiskaitinėja? Neįsivaizduoju, kaip dienos bėgyje reikia 26 išklausyt. O jei dar budėjimo diena? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainelej @ 2014 09 16, 23:06)
Pirmokės,  pasidalinkit patirtim, kaip dirbat su pupos skaitymo kortelėm? Kokiu principu jas išdalinat? Kada vaikai atsiskaitinėja? Neįsivaizduoju, kaip dienos bėgyje reikia 26 išklausyt. O jei dar budėjimo diena? g.gif

Man tos "Pupos" kortelės patiko, bet laisvo laiko tikrai neturėjau. Vaikai galėjo atsiskaityti tada, kai patys jausdavosi pasiruošę. Atsiskaitinėjo per pertraukas. Šiaip nebūdavo taip, kad per vieną dieną visi 26 užsimanytų atsiskaityt.. smile.gif Jei kažkas visą savaitę neatkeliaudavo atsiskaitinėt, tai tada jau ragindavau...
Atsakyti
QUOTE(1aviada @ 2014 09 16, 20:53)

Su ketvirtokais irgi naudojau classdojo, bet pirmokams tai dar nerūpi. Be to labai apsikraunama papildomu darbu. Man per daug komentarų. Tik į e-dienyną vos spėju parašyt.

QUOTE(Dainelej @ 2014 09 16, 22:06)
Pirmokės,  pasidalinkit patirtim, kaip dirbat su pupos skaitymo kortelėm? Kokiu principu jas išdalinat? Kada vaikai atsiskaitinėja? Neįsivaizduoju, kaip dienos bėgyje reikia 26 išklausyt. O jei dar budėjimo diena? g.gif

Aš su pirmokais dirbu. Dar neneudoju skaitymo kortelių. Pirmi metai su ŠOKu, tai man pačiai dar prie jos priprast reikia.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2014 09 16, 21:04)
Mes rytoj imsime temą Perimetras.

Bet pagal integruojamų temų lentelę Perimetras pirma spalio mėn tema. g.gif Neužskubėjot?? Ar aš čia atsilieku g.gif
Papildyta:
QUOTE(1aviada @ 2014 09 16, 21:53)

Rytoj - skritulys, apskritimas

Nebesuprantu, ir jūs toliau...

Šiandien išsiplanavau pirmąją knygą, tai į savaitę po 4 temas, bet kartais tik 3 gaunasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simba3: 17 rugsėjo 2014 - 13:58
QUOTE(1aviada @ 2014 09 16, 22:53)

Naudojau pernai su antrokais- man nepasiteisino, tik dar daugiau apsikroviau darbu. Gana ir Tamo
Atsakyti
Mergaites, gal kas galite pasidalinti kūno kultūros ir dailės trumpalaikiais palnais 4 klasei?
Atsakyti