Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 52 tema

QUOTE(simba3 @ 2014 09 17, 15:15)
Mergaites, gal kas galite pasidalinti kūno kultūros ir dailės trumpalaikiais palnais  4 klasei?

Kūno kultūros planus turiu atsisuntusi iš ineterneto. Gal ir mūsų kažkurios kolegės. Jei reikia galiu nusisųsti.
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2014 09 17, 15:33)
GABIJA4, neradau skenuotos knygutės kūrybiškumui ugdyti, apie kurią kalbėjom. Ieškojau 1ame pašte. g.gif

Sveikute, siunčiau į pradinukiukalba smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Snaudale @ 2014 09 17, 18:31)
To sąsiuvinio gale, ant viršelio, parašyta, kad vertinimo aprašai bus prieinami www.sviesa.lt 
Bet aš čia dar anksčiau buvau jų tinklalapį atsivertusi, kol dar nebuvo pakeistas, ir buvau radusi tą pratybų sąsiuvinį pas juos. Ten sąsiuvinio aprašyme buvo nuoroda "spausk čia", bet ji niekur nenuvedė. Tada aš parašiau el. laišką iš to tinklalapio, kad neveikia nuoroda ir nagalima pasiekti vertinimo aprašų, bet jokio atsakymo negavau: nei miau, anei kū-kū.
Dabar jau ir tinklalapio išvaizda pasikeitusi, o jų duomenų bazėje tokio testų sąsiuvinio net nėra. Nieko nesuprantu.  g.gif

Aš taip pat ieškojau tų vertinimų tinklalapyje, bet ten nieko neradau. g.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif , oi kad įkritau į darbus, o galo net nematyti,tikrai nelengva po pertraukos įsijungti į darbus. doh.gif Mes su ketvirtokais taip pat turim papildomas matematikos konsultacijas.
Naudoju ir as ta classdojo elgesiui valdyti, ar bus kokia nauda matysim g.gif Pradžioje reguodavo, dabar žiūriu ramiai,reik pradėt ataskaitas tėvams siųsti.
Vertinimas vertinimas....čia mano silpnoji pusė blush2.gif taip noris teisingai ir kokybiškai tą daryti,vis ieškau ieškau kaip tai susidėlioti kasdieniame darbe. Gal pažymius sau kokius rašyti,kad paskui būtų lengviau apibendrinti viską g.gif Kaip darote, merginos?
Papildyta:

Gal klaipėdietės patartų kur galėtų Klaipėdoje į baseiną su vaikais nuvažiuoti. Kitą savaitę sveikatingumo savaitė, vaikai labai į baseiną nori.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintule: 17 rugsėjo 2014 - 18:38
Ketvirtokės, niekur neradau ,,Nendrės" pratybų 4 klasei. Tai siunčiu į pradinukiukita paštą. Gal kuriai reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gabija4 @ 2014 09 17, 18:49)
Ketvirtokės, niekur neradau ,,Nendrės" pratybų 4 klasei. Tai siunčiu į pradinukiukita paštą. Gal kuriai reikia smile.gif

Labai ačiū. Tikrai pravers klasės valandėlėms.
Atsakyti
Su ketvirtokais vedžiau pasaulio pažinimo pamoką - ,,Jaunieji tyrinėtojai". Vaikai labai mėgsta visokius tyrimus, bandymus. Į paštą nusiunčiau Tyrimų lapą. Jį gavo kiekvienas vaikas ir dirbo. Dirbo lauke, klasėje ir namuose. Ir individualiai, ir su draugu. Vaikams pamoka patiko.

Papildyta:
Gal kas turit gerus matematikos kontrolinius darbus 4 klasei ? Pasižiūrėjau, mano jau tokie pasenę... g.gif

Atsakyti
Labukas, smagu skaitinėti kaip visos darbuojatės, aš taip pat. Net pavydu skaityti, kad jau galite paskaityti, pamegzti, pasportuoti, aš dar negaliu, dar visokie galai išlenda nepadaryti schmoll.gif Pritariu kas TAMO gun_bandana.gif.
Labai neblogai man pasiteisino įsivertinimui šviesoforo metodas, ir tikrintojoms patiko, šiais metais turiu ,,kopėčias", dar bandom susidraugauti su jom.
Matematikos turiu 4 pamokas, tiek ir pildau TAMO, o konsultacijų sakė nereikės pildyti niekur, tik ant durų priklijuoti lapelį su konsult. laiku.
Labai gražios idėjos dailei, kalbu apie gėles, ačiū, kad pasiūlėt, kaip tik rytoj dailė, dar spalvotų lapų nesinori.
Atsakyti
Su pirmokais šiandien išbandėm piešt astras-patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2014 09 17, 15:15)
Mergaites, gal kas galite pasidalinti kūno kultūros  trumpalaikiais palnais  4 klasei?

Ačiū, Virginija 4u.gif Radau paste
Atsakyti

Gal klaipėdietės patartų kur galėtų Klaipėdoje į baseiną su vaikais nuvažiuoti. Kitą savaitę sveikatingumo savaitė, vaikai labai į baseiną nori.
[/quote]

Mano dukros klase vaziavo i Gintaro baseina. Susitare su trenere, turejo takeli ir trenere pravede pamokele.
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2014 09 15, 20:41)
labas vakaras. gerai, kad bent laiko randat prie tamo prisėst, pas mane kol kas nesimato prošvaisčių, darbais užvertė, net pamokoms darbe nespėjau pasiruošt, sėdėjau dar namuose. ketvirtadienį turiu tik 3 savas pamokas, tai gal jau galėsiu bandyt pildyt, bet pasiskaičius jūsų atsiliepimus kažin kaip prisiversiu prisėst smile.gif

Aurute, gydykis ir sveik greičiau  mirksiukas.gif  su uodu ridiku aš vyresnėlį savo gydydavau, labai sirgdavo bronchitu

Oi, kaip jums geari. Šiandien mums jau išsakė pastabas dėl Tamo kas užpildyta negerai, kas visai nužpildyta. doh.gif
Nors ir darbais apvertę juodai. Nes laukiam svečių iš užsienio.

QUOTE(Bites Rites @ 2014 09 17, 20:31)
Su pirmokais šiandien išbandėm piešt astras-patiko  thumbup.gif

Pasidalink kaip piešei. Karpei korteles? Ar daug reik uždėti spalvos?

Dar noriu paklausti dėl namų darbų spec. poreikių mokiniams. Tamo dienyne surašau bendrai. O kaip juos išskiriat kitaip? Su tamo nelabai eina diferencijuoti namų darbus.

Gal kas dailės turit trumpalaikius 3 klasei?
Labas vakaras, 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergelė: 17 rugsėjo 2014 - 21:31
QUOTE(Mergelė @ 2014 09 17, 22:26)
...
Dar noriu paklausti dėl namų darbų spec. poreikių mokiniams. Tamo dienyne surašau bendrai. O kaip juos išskiriat kitaip? Su tamo nelabai eina diferencijuoti namų darbus.
...

kuriant grupę reikia pažymėti prie vaiko, jeigu jis mokosi pagal individualią ar pritaikytą programą. tada pamokoje gali ir temą, ir klasės darbą, ir namų darbą jam atskirą rašyti....
Atsakyti