Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 52 tema

QUOTE(naminukė @ 2014 09 16, 22:35)
Man tos "Pupos" kortelės patiko, bet laisvo laiko tikrai neturėjau. Vaikai galėjo atsiskaityti tada, kai patys jausdavosi pasiruošę. Atsiskaitinėjo per pertraukas. Šiaip nebūdavo taip, kad per vieną dieną visi 26 užsimanytų atsiskaityt..  smile.gif Jei kažkas visą savaitę neatkeliaudavo atsiskaitinėt, tai tada jau ragindavau...

Ku-kū, kažką praleidau... Nieko nežinau apie jokias korteles.. Apšvieskite ir mane? bigsmile.gif
Atsakyti
GABIJA4, neradau skenuotos knygutės kūrybiškumui ugdyti, apie kurią kalbėjom. Ieškojau 1ame pašte. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simba3: 17 rugsėjo 2014 - 14:34
QUOTE(linastri @ 2014 09 16, 16:22)
Knygos ir pilateso-kalanetikos treniruotės  thumbup.gif .Nespjaunu ir į taurę vyno, kai viskas užknisa  lotuliukas.gif

Treniruojies namie ar klube?

Įtariu, kad ir pasivaikščiojimai su šunimi gerai veikia, bei mezgimas.
Sunkiai kažkaip šiais metais atsipalaiduoju, vis galvoje verda, tai ieškau naujų būdų smile.gif

Bebras2014, skaitymo kortelės pirmoje klasėje yra papildoma knyga Skaitiniai,ten tekstai kelių lygių, o knygos gale- skaitymo kortelės.
Atsakyti
QUOTE(riešutasgilė @ 2014 09 17, 17:06)

Sunkiai kažkaip šiais metais atsipalaiduoju, vis galvoje verda, tai ieškau naujų būdų smile.gif

Klube, namuose treniruotis aš neturiu valios lotuliukas.gif
Atsakyti
Ketvirtokės,

jei turite lietuvių kalbos testus parengtus pagal standartizuotus, tai kaip planuojate juos taisyt. Gal yra kažkur nurodymai?
Papildyta:
QUOTE(linastri @ 2014 09 17, 15:08)
Klube, namuose treniruotis aš neturiu valios lotuliukas.gif

thumbup.gif poilsis.
Atsakyti
QUOTE(riešutasgilė @ 2014 09 17, 18:11)
Ketvirtokės,

jei turite lietuvių kalbos testus parengtus pagal standartizuotus, tai kaip planuojate juos taisyt. Gal yra kažkur nurodymai?
Papildyta:

thumbup.gif poilsis.

turiu, bet dar nepriėjau net iki jų pavartymo, reikia susidomėti, lauksiu patarimų ir aš 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(simba3 @ 2014 09 17, 16:57)
Bet pagal integruojamų temų lentelę  Perimetras pirma spalio mėn tema. g.gif Neužskubėjot?? Ar aš čia atsilieku g.gif
Papildyta:

Nebesuprantu, ir jūs toliau...

Šiandien išsiplanavau pirmąją knygą, tai į savaitę po 4 temas, bet kartais tik 3 gaunasi.

o tai tavo išsiplanavimas su integruojamų temų lentele derinasi? Jeigu tiesiog pagal ją dirbsiu , tai atitiks??? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(linastri @ 2014 09 17, 14:57)
Naudojau pernai su antrokais- man nepasiteisino, tik dar daugiau apsikroviau darbu. Gana ir Tamo

Taikau ir džiaugiuosi "ClassDojo". Savaitės pabaigoje siunčiu ataskaitas tėvams per eldienyną.
Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(Vaivorytė @ 2014 09 17, 15:26)
turiu, bet dar nepriėjau net iki jų pavartymo, reikia susidomėti, lauksiu patarimų ir aš 4u.gif
Papildyta:
o tai tavo išsiplanavimas su integruojamų temų lentele derinasi? Jeigu tiesiog pagal ją dirbsiu , tai atitiks??? bigsmile.gif

Tikrai nesilaikau visų integruojamų temų, nėra kada „žaisti“ su kai kuriomis.

QUOTE(Gvadalupė @ 2014 09 17, 15:29)
Taikau ir džiaugiuosi "ClassDojo". Savaitės pabaigoje siunčiu ataskaitas tėvams per eldienyną.

Dabar tai labai gerai, kad galime siųsti prisegtukus. Čia tai gėris. Aš n.d. jau taip siunčiu. Kas turi galimybe namuose atsišviečia, kas ne-rašo į n.d. sąsiuvinį.
Atsakyti
QUOTE(Vaivorytė @ 2014 09 17, 16:26)

Tai as ir naudojuosi integr temu lentele. Tiesiog ten suskirstyta menesiais, o as pasiplanavau savaitemis, kiek temu imt.

As irgi sau nusipirkau Standartizuotus testus lietuvių kalbai, vaikams šviesiu. Ir mane domintų vertinimas.
Atsakyti
QUOTE(riešutasgilė @ 2014 09 17, 15:06)

Bebras2014, skaitymo kortelės pirmoje klasėje yra papildoma knyga Skaitiniai,ten tekstai kelių lygių, o knygos gale- skaitymo kortelės.

Apie šią knygutę kalbi? http://www.pegasas.l...s&anid=3cdb2201
Atsakyti
Pažvelkit į paštą ir prisijunkit prie akcijos cool.gif
Atsakyti
QUOTE(riešutasgilė @ 2014 09 17, 15:11)
Ketvirtokės,

To sąsiuvinio gale, ant viršelio, parašyta, kad vertinimo aprašai bus prieinami www.sviesa.lt
Bet aš čia dar anksčiau buvau jų tinklalapį atsivertusi, kol dar nebuvo pakeistas, ir buvau radusi tą pratybų sąsiuvinį pas juos. Ten sąsiuvinio aprašyme buvo nuoroda "spausk čia", bet ji niekur nenuvedė. Tada aš parašiau el. laišką iš to tinklalapio, kad neveikia nuoroda ir nagalima pasiekti vertinimo aprašų, bet jokio atsakymo negavau: nei miau, anei kū-kū.
Dabar jau ir tinklalapio išvaizda pasikeitusi, o jų duomenų bazėje tokio testų sąsiuvinio net nėra. Nieko nesuprantu. g.gif
Atsakyti