QUOTE(zuzanele @ 2014 09 07, 07:57)
Sveikos
Apie pratybas girdėjau taip, kad kas užsisakė pavasarį, tai turi visas. O kas vėliau - tai dar tik spausdinama.
Mes apsirūpinom pavasarį
.....

Apie pratybas girdėjau taip, kad kas užsisakė pavasarį, tai turi visas. O kas vėliau - tai dar tik spausdinama.
Mes apsirūpinom pavasarį

.....
Aš prieš rugsėjo 1 d. užsakiau, vis dar laukiu. Tikiuosi ateinančią savaitę gauti. Pavasarį nesu užsisakiusi niekada, nes visąlaik su nerimu laukiame rudens.
QUOTE(leliuko_mama @ 2014 09 07, 11:57)
laba,
vargstu su Tamo... šiems mokslo metams suvesti planai prapuolė... rašiau į tamo administraciją, bet neatrašo... bandau vesti iš naujo, bet neleidžia išsaugoti. ką rašote į "aprašymas"? gal per daug prirašau, kad neleidžia išsaugoti?
vargstu su Tamo... šiems mokslo metams suvesti planai prapuolė... rašiau į tamo administraciją, bet neatrašo... bandau vesti iš naujo, bet neleidžia išsaugoti. ką rašote į "aprašymas"? gal per daug prirašau, kad neleidžia išsaugoti?
Yra nustatytas tam tikras simbolių kiekis, todėl neleidžia per daug prirašyti. Kol kas tik temas surašiau, aprašymai liko tušti. O ką jūs rašysit?
QUOTE(GORGONE @ 2014 09 07, 14:17)
Kaip smagu skaityti, kad visos tik dirba plusa
beskaitant gal ir mano darbai patys pasidarys
visa seimyna gulim persale
toks grazus oras, o mes apsisnargliave is lovu neislipam. Nu dar taip gyvenime nebuvo, kad visi kartu draugiskai sirgtume 

Sveikit.
QUOTE(leliuko_mama @ 2014 09 07, 15:14)
GORGONE, sveikatos visai šeimynai
mano vaikeliukai ir sloguot bando, kad tik labiau neisisirgtu...
kaip pykstu ant TAMO...
oi pykstu... 

mano vaikeliukai ir sloguot bando, kad tik labiau neisisirgtu...
kaip pykstu ant TAMO...

Sveikit. Jungiuosi į būrį dėl TAMO

Kaip jums Vieversio vadovėlis? Dar pasikartosiu, kaip prisijungiate prie įgarsintų diktantų???