Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 52 tema

patarimas vargstančioms su TAMO - kai vedate planų temas, dažniau spauskite "išsaugoti". nes ką tik velnip nuėjo visas mano pasaulio pažinimo planas... fool.gif
facebooko paieškoje reikia įrašyti - Švietimo ir mokslo ministerija
Atsakyti
labas vakaras 4u.gif

sergančioms 4u.gif ir arbatos puodelis su citrina mirksiukas.gif

darbingas savaitgalis:bulvės nukastos, surūšiuotos, sunešiotos, dvynių gimtadienis atšvęstas. prisėdau pamokoms ruoštis, o jau tingiu tingiu blush2.gif
Atsakyti
Arden, ne tu viena tingi smile.gif Mes irgi bulves nukasėm, tik dar nesurūšiavom, bet užtat savaitgalį 2 balius atšventėm lotuliukas.gif
O su pirmokiukais tikrai vargstam, kol išmoks orientuotis aplinkoj ir savo kuprinėj....
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif buvau trumpam dingusi... tarškėjau, tarškėjau ir prisitarškėjau... biggrin.gif beveik paskutinę vasaros dieną, kai jau buvau visiškai praradus viltį, sulaukiau direktorės skambučio, kad atsirado vaikų ir bus dvi pirmos klasės thumbup.gif tai turėjau vos kelias dienas viską "suvirškinti" ir pasiruošti, o darbo tai nemažai doh.gif klasėje turiu 12 mokinukų, visi dar tokie nedrąsūs, nekalbūs, nepalyginsi su buvusiais ketvirtokais g.gif pačiai irgi pirmieji pirmokai, tai labai sunku viską pradėti nuo nulio, ko paklausi to negausi, reikia įprasti kalbėti paprastesniais sakiniais biggrin.gif ir atrodo, kaip galima nemokėti parašyti skaičių, atrodo nesuvokiamas dalykas biggrin.gif biggrin.gif kaip jums sekasi merginos? beje, turiu 1kl PUPA ir RIEŠUTAS naujausias mokytojų knygas, jeigu kam reikia,galiu atskanuot thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Ar neturit kas Antrojo zingsnio temu 4 klasei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simba3: 08 rugsėjo 2014 - 14:47
QUOTE(arden @ 2014 09 07, 20:40)
Darbingas savaitgalis:bulvės nukastos, surūšiuotos, sunešiotos, dvynių gimtadienis atšvęstas. prisėdau pamokoms ruoštis, o jau tingiu tingiu  blush2.gif

Oho, kokia darbštuolė doh.gif . Man su pirmokais ir savaitgalis buvo ne per ilgas pabaigti nebaigtus savaitės darbus. Jei turėčiau daržus, tai jie dirvonuotų wacko.gif .

QUOTE(Bites Rites @ 2014 09 07, 21:25)

O su pirmokiukais tikrai vargstam, kol išmoks orientuotis aplinkoj ir savo kuprinėj....

Man jau atrodo, kad vaikai kitokie ateina... Lyg prieš tai buvusieji buvo nuovokesni.... Nu nieko nesusigaudo...

QUOTE(Bebras2014 @ 2014 09 08, 14:33)
turiu 1kl PUPA ir RIEŠUTAS naujausias mokytojų knygas, jeigu kam reikia,galiu atskanuot  thumbup.gif

Vaje, kaip reikia. Net pratybų dar neatsiuntė. Turiu tik vadovėlius. Labai sudėtinga dirbt. O dar pati tik pažindinuos su ŠOKu blush2.gif . Pačiai jau šokas. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2014 09 08, 15:33)
Sveikos, merginos  4u.gif buvau trumpam dingusi... tarškėjau, tarškėjau ir prisitarškėjau...  biggrin.gif beveik paskutinę vasaros dieną, kai jau buvau visiškai praradus viltį, sulaukiau direktorės skambučio, kad atsirado vaikų ir bus dvi pirmos klasės  thumbup.gif tai turėjau vos kelias dienas viską "suvirškinti" ir pasiruošti, o darbo tai nemažai  doh.gif klasėje turiu 12 mokinukų, visi dar tokie nedrąsūs, nekalbūs, nepalyginsi su buvusiais ketvirtokais  g.gif pačiai irgi pirmieji pirmokai, tai labai sunku viską pradėti nuo nulio, ko paklausi to negausi, reikia įprasti kalbėti paprastesniais sakiniais  biggrin.gif ir atrodo, kaip galima nemokėti parašyti skaičių, atrodo nesuvokiamas dalykas  biggrin.gif  biggrin.gif kaip jums sekasi merginos? beje, turiu 1kl PUPA ir RIEŠUTAS naujausias mokytojų knygas, jeigu kam reikia,galiu atskanuot  thumbup.gif

Būtų įdomu sužinoti, kiek kitoje klasėje vaikų? Nes mus sujungė ketvirtoj klasėj, kai liko 15 ir 12. Iš jų 2 mokinukai gauna padidintą krepšelį.
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2014 09 08, 16:54)
Oho, kokia darbštuolė  doh.gif  . Man su pirmokais ir savaitgalis buvo ne per ilgas pabaigti nebaigtus savaitės darbus. Jei turėčiau daržus, tai jie dirvonuotų  wacko.gif .
Man jau atrodo, kad vaikai kitokie ateina... Lyg prieš tai buvusieji buvo nuovokesni.... Nu nieko nesusigaudo...
Vaje, kaip  reikia. Net pratybų dar neatsiuntė. Turiu tik vadovėlius. Labai sudėtinga dirbt. O dar pati tik pažindinuos su ŠOKu  blush2.gif  . Pačiai jau šokas.  doh.gif

Aš pernai su 4kl jau turėjau ŠOK seriją... Šiemet mokyklą nupirko visus naujus vadovėlius ŠOK serijos, tai laaabai smagu dirbti, kai vadovėliai dar dažais tebekvepia thumbup.gif Mes pratybas dar rugpjūčio mėnesį gavom 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Bebras2014 @ 2014 09 08, 18:01)
Aš pernai su 4kl jau turėjau ŠOK seriją... Šiemet mokyklą nupirko visus naujus vadovėlius ŠOK serijos, tai laaabai smagu dirbti, kai vadovėliai dar dažais tebekvepia  thumbup.gif Mes pratybas dar rugpjūčio mėnesį gavom  4u.gif

Rugpjūčio 31d vienoje klasėje buvo 14, kitoje - 13 ir rugsėjo 1-ąją sužinojome, kad vienas vaikas išėjo, tad vienoje liko 14, kitoje - 12 smile.gif Pasak direktorės, jeigu būtume sužinoję anksčiau apie tą išėjusį vaiką, tai direktorė nebūtų darius dviejų klasių, būtų buvusi viena klasė su 26 mokiniais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gvadalupė @ 2014 09 07, 07:43)
Turiu seną senutėlį... Buvom piratais... Gal tiks kokia mintis?
Siunčiu smile.gif

Ačiū už scenarijų, kažką bandysiu pritaikyti. Gal dar kas nors galite pasidalinti pirmokų krikštynų scenarijais? Būčiau dėkinga.
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2014 09 08, 15:42)
Sveikutes 4u.gif
Ar neturit kas Antrojo zingsnio temu 4 klasei?

Pašte. 4u.gif
Atsakyti
Pagal visus reikalavimus vienoje klasėje gali būti ne daugiau kaip 25 mokiniai, bet mūsų valdžia sugeba šitų įstatymų nepaisyti....
Atsakyti
QUOTE(Bites Rites @ 2014 09 08, 18:11)
Pagal visus reikalavimus vienoje klasėje gali būti ne daugiau kaip 25 mokiniai, bet mūsų valdžia sugeba šitų įstatymų nepaisyti....

Kiekviena mokykla su savo taisyklėm, su savo įstatymais biggrin.gif Mūsų direktorė sakė, kad su 26 mokiniais dar laikys dvi klases, bet jeigu liks 25 mokiniai, tuomet bus viena klasė, sakė, kad mokykla negali sau leisti tokios prabangos g.gif
Atsakyti