Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 52 tema

QUOTE(ninkute @ 2014 09 06, 15:30)
Sveikutės
Jau savaitėlę atlaikėm, viskas lyg ir normaliai. Laikas pradėti galvoti apie renginius. Mano ketvirtokams reikia pakrikštyti pirmokus. Gal turite kokį scenarijų, nes kartotis lyg ir nesinori. Buvome ir teisėjais ir daktarais ir pasakų veikėjais. Kažko norisi naujesnio.

Turiu seną senutėlį... Buvom piratais... Gal tiks kokia mintis?
Siunčiu smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Apie pratybas girdėjau taip, kad kas užsisakė pavasarį, tai turi visas. O kas vėliau - tai dar tik spausdinama.
Mes apsirūpinom pavasarį thumbup.gif

Gal kartais turit minčių užklasiniam skaitymo aprašymui?
Pernai pasiėmiau lapą, atrodo iš "Pupos" padalijamosios medžiagos ir, perskaičius knygą, daviau aprašyt. Nedaug, bet svarbu darė viską ko reikėjo.
Dabar vėl norėčiau kažko panašaus- vaikai trečiokai. Bet nesinori daryt ilgų aprašymų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2014 09 07, 10:57)
Sveikos 4u.gif
Apie pratybas girdėjau taip, kad kas užsisakė pavasarį, tai turi visas. O kas vėliau - tai dar tik spausdinama.

Gal kartais turit minčių užklasiniam skaitymo aprašymui?
Pernai pasiėmiau lapą, atrodo iš "Pupos" padalijamosios medžiagos ir, perskaičius knygą, daviau aprašyt. Nedaug, bet svarbu darė viską ko reikėjo.
Dabar vėl norėčiau kažko panašaus- vaikai trečiokai. Bet nesinori daryt ilgų aprašymų unsure.gif

Labai susidomėjau aprašymu ketvirtokams, gal kur nors yra? Priminkit, mergaitės 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu visas su pirma prabėgusia darbo savaite 4u.gif Kokia ji Jums buvo? Man tai buvo labai sunki,tiek daug informacijos,tamo dienynas ir visa kita...O dar savaitgalį vyras su savo grybais smile.gif nei kada atsikvėpt... Nu ką, visoms toliau sėkmės darbuose ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo parteno: 07 rugsėjo 2014 - 09:20
QUOTE(petugni @ 2014 09 05, 18:25)
Sveikos darbštuolytės  mirksiukas.gif
Pirma savaitė pralėkė labai greit. Diena dieną veja... Jau turbūt visos su darbais įsibėgėjusios.

Turiu prašymą  ax.gif . Gal kas gali pagelbėti su dailės planais (trumpalaikiais) 3 klasei? Būčiau labai dėkinga.    bigsmile.gif

Sveiki,
Atskirai dailės neturiu. Turiu dailės ir technologijų. Jei tiktų, galėčiau atsiųsti.
O Jūs atskirai vedate dailės ir technologijų pamokas?
Atsakyti
Klauismėlis: Ar kuri dalyvaujate fotokonkurse "Mokslo metų pradžia mūsų mokykloje" paskelbtame švietimo ir moklso ministerijos faceboooko tinklalapyje?
Atsakyti
laba,
vargstu su Tamo... šiems mokslo metams suvesti planai prapuolė... rašiau į tamo administraciją, bet neatrašo... bandau vesti iš naujo, bet neleidžia išsaugoti. ką rašote į "aprašymas"? gal per daug prirašau, kad neleidžia išsaugoti?
Atsakyti
Sveikos visos,
Atlaikiau ir aš pirmą savaitę thumbup.gif Labai pasidžiaugėm su kolege, kad mūsiškiai jau antrokai.

Dėl skaitytų knygų, tai esu nuskanavusi ir nusiuntusi į paštą dvi knygas - vien (šį rugpjūtį) Išmaniojo skaitytojo užrašai I-II kl. Bet minčių galima pasirankioti ir vyresniems, o antra - knygų aprašymo užrašai, pamiršau, kaip vadinasi. Siunčiau spalį ar lapkritį. Gal pravers mirksiukas.gif

Dailės plano neturiu, dabar kaip tik kurpiu darbelių programą (pas mus dailę veda dailininkės, o mes technologijas). Jei dar tiks galėsiu kitą savaitę įmesti ax.gif
Atsakyti
Smagu matyti, kad visos gyvos po savaitės mokslų.

QUOTE(Aurute @ 2014 09 05, 04:22)

Visokių cirkų pasitaiko  blush2.gif  . Va vakar vienas atvažiavo su vienu batu doh.gif . Net mamai bijojo pasakyt, kad lipant į mašiną, batas nukrito ir liko kieme . Važiavo mama bato atvežt lotuliukas.gif .

prajuokinai, nerealu smile.gif
QUOTE(zuzanele @ 2014 09 07, 07:57)
Sveikos 4u.gif

aš užsisakiau rugpjūčio paskutinę savaitę, tai dar neturiu pasauliui, o pirmi numeriai matematikos, lietuvių kalbos suvažiavo.

O dėl knygų skaitymo, sakiau imsiuos seno paprasto varianto. Skaitys ir į paprastą sąsiuvinį aprašinės.

Mergaitės, gal kas dirbate vis dar pagal Jonynienės vadovėlius. labai reiktų planų. Pakeičiau mokyklą, ta ir bėda, pasikeitė ir vadovėliai pagal kuriuos dirbti. 4 klasės ieškau.
Atsakyti
QUOTE(GEG @ 2014 09 07, 13:56)
Smagu matyti, kad visos gyvos po savaitės mokslų.
prajuokinai, nerealu smile.gif

aš užsisakiau rugpjūčio paskutinę savaitę, tai dar neturiu pasauliui, o pirmi numeriai matematikos, lietuvių kalbos suvažiavo.

O dėl knygų skaitymo, sakiau imsiuos seno paprasto varianto. Skaitys ir į paprastą sąsiuvinį aprašinės.

Mergaitės, gal kas dirbate vis dar pagal Jonynienės vadovėlius. labai reiktų planų. Pakeičiau mokyklą, ta ir bėda, pasikeitė ir vadovėliai pagal kuriuos dirbti. 4 klasės ieškau.

Aš dirbu pagal Jonynienės vadovėlius. Įmesiu į paštą.
Atsakyti
Kaip smagu skaityti, kad visos tik dirba plusa ax.gif beskaitant gal ir mano darbai patys pasidarys mirksiukas.gif visa seimyna gulim persale verysad.gif toks grazus oras, o mes apsisnargliave is lovu neislipam. Nu dar taip gyvenime nebuvo, kad visi kartu draugiskai sirgtume lotuliukas.gif
Atsakyti
GORGONE, sveikatos visai šeimynai 4u.gif
mano vaikeliukai ir sloguot bando, kad tik labiau neisisirgtu...
kaip pykstu ant TAMO... gun_bandana.gif oi pykstu... gun_rifle.gif
Atsakyti